Επείγουσα έκκληση για δράση προκειμένου να ορθοποδήσει

Επείγουσα έκκληση για δράση προκειμένου να ορθοποδήσει η Vape κοινότητα των ΗΠΑ κάνουν οι ειδήμονες του αντικειμένου, θεωρώντας πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για περαιτέρω εφησύχαση, επειδή ξέρουν από πρώτο χέρι πώς ο κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό αν χαλαρώσουν έστω για λίγο απέναντι στην αδυσώπητη μανία των επικριτών.

Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για τους Vape υποστηρικτές είναι η συνένωση των δυνάμεών για να ισχυροποιήσουν τη θέση τους έναντι των άδικων επιθέσεων που δέχονται, το κλειδί της υπόθεσης είναι να προβλέψουν άμεσα τις κινήσεις των αντιπάλων για να αντικρούσουν τα ανόητα επιχειρήματα που επικαλούνται οι κασσάνδρες. Ατομικά ο καθένας δεν μπορεί να επιτύχει απολύτως κανένα σκοπό, αν λειτουργήσει ο καθένας σε μονάδα το παιχνίδι θα είναι χαμένο πριν καν αρχίσει, ο σκοπός είναι να υπάρχουν ενεργές ομάδες πώς θα καταπολεμήσουν το κακό.

Στην παρούσα συγκυρία, δεν έχει σημασία ποιος ή τι εκπροσωπεί ο καθένας από μεριάς του, όλοι οι αναλυτές καταλήγουν στο συμπέρασμα πώς πρέπει να δημιουργηθεί ένα κίνημα με εξέχουσες προσωπικότητες που θα είναι stand by ανά πάσα στιγμή και όποτε χρειαστεί να επιδείξουν τις ικανότητες που διαθέτουν.

Τελευταία εναπομείναντα ελπίδα.

Ξέρουν όλοι ότι τα λουριά έχουν σφίξει και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σύντομα θα κληθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του ατμίσματος, η τελική ετυμηγορία δεν θα είναι αναστρέψιμη και τούτο προκαλεί αναβρασμό στον κόλπο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ο λόγος που γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος είναι διότι απαιτείται να διατηρηθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων ατμού στην αμερικανική κοινωνία. Συνολικά, αυτή η παράμετρος είναι ζωτικής σημασίας γιατί χρειάζεται να ενεργήσουν το συντομότερο δυνατόν, επειδή η Βουλή των Αντιπροσώπων σχεδιάζει να ψηφίσει ορισμένες τροποποιήσεις οι οποίες πιθανόν να είναι ταφόπλακα στο μέλλον του Η.Τ.

Η αγωνία έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα γιατί το κογκρέσο θα βγάλει οριστική απόφαση εντός του επόμενου μήνα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί από τους εκλεγμένους αξιωματούχους την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, 2016.

Παράταση της ημερομηνίας.

Η τροποποίηση αυτή θα επιτρέψει στα υπάρχοντα προϊόντα να παραμείνουν στην αγορά, διευρύνοντας την ημερομηνία η οποία είναι στις 8, Αυγούστου 2016 . Οι νέοι κανονισμοί του FDA δημοσιεύθηκαν πριν λίγες ημέρες και εξηγούν κατηγορηματικά πως μόνο τα vape προϊόντα που έχουν εισέλθει στο εμπόριο πριν τις 15 Φεβρουαρίου 2007 θα διατίθενται στην αγορά. Μοιάζει σαν άνοστο αστείο, αλλά είναι πραγματικότητα, το Vaping πριν από το 2007 ήταν παντελώς άγνωστο και η ποιότητα αυτών των ειδών που κυκλοφορούσαν τότε είναι αντικειμενικά αμφιλεγόμενη, χωρίς καν να πιάνουν το μέσο όρο αποδοτικότητας σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα, οπότε αν ισχύσουν αυτές οι χαζομάρες οι χρήστες θα έχουν στην κατοχή τους πρωτόγονα εργαλεία, που όχι απλά δεν θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, αλλά δεν θα ικανοποιούν απολύτως κανένα άτομο.

Με το παρόν κριτήριο οι ανησυχίες εντείνονται και η πλέον προοδευτική χώρα των ΗΠΑ θα υποχρεώσει τους ατμιστές να συμβιβαστούν με παράλογες απαιτήσεις, η ουσία όμως είναι να αποτραπεί όλη αυτή η παράλογη διαδικασία και να πείσουν τους αρμόδιους που θα ψηφίσουν ότι πρόκειται καθαρά περί τρέλας και και με τη νομοθεσία αυτή θα θέσουν εκτός λειτουργίας ένα ολόκληρο κλάδο που βρίσκεται στο ζενίθ της σταδιοδρομίας του.