Wanko RDA atomizer από focusecig, ο απίστευτος

Wanko RDA

Wanko RDA atomizer από focusecig, ο απίστευτος σχεδιασμός απεριόριστης ομορφιάς, σε ωθεί να πεις τη φράση που λέγεται στην καθομιλουμένη (δίνω και τα ρέστα μου), όμως πέρα απ’ την καλαισθησία, φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά στοιχεία τα οποία θα σας εξηγήσω παρακάτω.

Κατασκευή.

Είναι ένα από τα πρώτα RDA εκεί που διαθέτουν ένα σύστημα χωρίς βίδες και postless στο deck, και προσφέροντας τρεις διαφορετικούς αντίστασεων τύπου wave . Υπάρχει ρυθμιζόμενη ροή του αέρα και είναι κατασκευασμένο από 316 ανοξείδωτο ατσάλι, έχοντας επιστόμιο 510  Delrin το οποίο δίνει την δυνατότητα να αποφευχθεί υπερβολική μεταφορά θερμότητας στα χείλη σας, συν ότι έχει θερμομονωτικό PEEK.

Wanko RDA διαθέσιμα χρώματα

Η ελκυστική τιμή προδιαθέτει τον χρήστη να το κοιτάξει διαφορετική οπτική γωνία, διότι είναι προσιτή και μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε. Προτού το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, σας συνιστώ να επιχειρήσετε ένα βαθύ καθαρισμό, επειδή ήταν λιπαρό αφήνοντας  μια άσχημη γεύση στο στόμα σας, αυτό ισχύει συνολικά για όλους τους ατμοποιητές τα οποία είναι καινούργια. Σε αυτό το σημείο να επισημάνω πως δεν είναι κατάλληλο για χρήση  squonking, λυπάμαι που απογοητεύω τους θαυμαστές αυτού του είδους.

Wanko RDA εσωτερικό τμήμα

Ροή αέρα.

Μπορεί να ρυθμιστεί περιστρέφοντας το πάνω μέρος του Wanko για να ανοίξει ή να κλείσει δύο ρυθμιζόμενες υποδοχές ροή αέρα σε κάθε πλευρά του. Υπάρχει πραγματικά ένα αξιοπρεπές ποσό επιλογών ροής αέρα. Μπορείτε να απολαύσετε αρκετά άνετα τις πνευμονικές εισπνοές με ορθάνοιχτες τις οπές. Οι επιλογές που σας χαρίζει σε κάθε περίπτωση είμαι βέβαιος ότι θα ενθουσιάσει.

Wanko RDA αντιστάσεις

Απόδοση.

Ξεκίνησα να το λειτουργώ με 1 ohm KA1 Wave Coil, αλλά πριν την έναρξη διαπίστωσα ότι έπρεπε να να γρατσουνίσω την άνω επιφάνεια με ένα κατσαβίδι ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, ούτως ώστε να αποφευχθούν τα hotspots, Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται για να θερμαίνεται ομοιόμορφα η αντίσταση, επίσης κατέληξα στο συμπέρασμα πως τούτο το coil αποδίδει καλύτερα στα 25 βατ με την ροή του αέρα ελαφρώς περιορισμένη, δίνοντας κάποια εκπληκτικά καλά αποτελέσματα γεύσης. Έπειτα στο 0.6ohm 316L Wave Coil βρήκα να έχει εξαιρετική  παραγωγή ατμού στα 35W, δίχως να αλλοιώνεται πολύ η γεύση.

Συμπέρασμα.

Οι συνολικές δυνατότητες που πρόσφερε σε εμένα το Wanko RDA ήταν μέτριες, η εταιρεία στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης για να τελειοποιήσειτο δημιούργημά τους, αν και η εξωτερική εμφάνιση φαντάζει στο μάτι υπέροχη και συνάμα δελεαστική, τα προνόμια του φτάνουν ως εκεί, νομίζω ότι αδίκησαν τον εαυτό τους, σε κάθε περίπτωση η ευκολία χρήσης φαντάζει ως ιδανική λύση για αρχάριους. Με άριστα το 10 βαθμολογώ με 5.

Χαρακτηριστικά.

 • Επισκευάσιμος ατμοποιητής: RBA, RDA
 • Μάρκα: Focusecig
 • Μοντέλο: Wanko
 • Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο, Ασημί
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο χάλυβα
 • Λειτουργία ποσότητας αντιστάσεων: μονή
 • Αντίσταση: 1.0ohm / 0.6ohm / 0.35ohm
 • Υποδοχή: 510
 • Συνολική Διάμετρος: 22 χιλιοστά
 • Βάρος προϊόντος: 0,021 kg
 • Βάρος συσκευασίας: 0.080 kg