VTX-25 TC Mod από Vapecige οι δυνατότητες του ίσως

VTX-25 TC Mod από Vapecige

VTX-25 TC Mod από Vapecige οι δυνατότητες του ίσως να παραπέμπουν σε κάτι λιτό, όμως το ίδιο έχει διαφορετική γνώμη.

Λειτουργικότητα.

Είναι μία αρκετά συμπαγής κατασκευή που το αισθάνεσαι από την πρώτη στιγμή που το πιάνεις και ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό στην κακομεταχείριση, θέλοντας να μας αποδείξει πως δεν το πτοεί τίποτα. Η 510 σύνδεση δυστυχώς δεν είναι τύπου ελατήριου, έτσι πιθανότατα δεν οι περισσότεροι ατμοποιητές θα έχουν ένα μικρό θεματάκι με την εφαρμογή επάνω στην συσκευή, οπότε φροντίστε πριν το αγοράσετε να το δοκιμάσετε σε κάποιο κατάστημα για να μην βρεθείτε εξαπίνης.

Προσωπικά όταν δοκίμασα τον δικό μου atomizer διαπίστωσα μία μικρή διαφορά, ένα κενό περίπου 1-2 χιλιοστά, αλλά αυτό διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Το σπείρωμα υποδοχής  φαίνεται να είναι δημιουργημένο, κάτι που σημαίνει ότι η φθορά στη διάρκεια του χρόνου δεν θα φανεί καθόλου επιεικής μαζί του.

VTX-25 TC Mod από Vapecige η βάση

Η συσκευή διαθέτει τρία πλήκτρα και συμπεριφέρονται άψογα κατά την αφή, αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρχε κανένα κουδούνισμα στην περίπτωση κουνήματος. Ιδανικά θα προτιμούσα το fire button να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά, επειδή ένιωθα την ώρα της πίεσης πως ήταν λίγο άβολο στο σημείο που ήταν τοποθετημένο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των χεριών σας. Ο συντελεστής μορφής του box mod στο σύνολό του είναι αρκετά καλό με ωραία στρογγυλεμένες άκρες. Θεωρητικά είναι ελαφρύ, ακόμα και όταν είναι τοποθετημένη η 18650. μπαταρία.

Το διαμέρισμα της μπαταρίας είναι αξιοπρεπής,διαθέτοντας μια κορδέλα για να βοηθήσει στην αφαίρεση της μπαταρίας. Ο σωστός προσανατολισμός της μπαταρίας σημειώνεται στο εσωτερικό, αλλά στην εκδοχή που έλαβα ήταν μερικώς καλυπτόμενο από ορισμένα  αυτοκόλλητα του κατασκευαστή. Για όποιον αγοράαει αυτή τη συσκευή, ο σωστός προσανατολισμός της μπαταρίας με το θετικό πόλο προς τα κάτω. Ένα ζήτημα που με πείραξε ήταν οι τέσσερις μαγνήτες που κλείνει το πορτάκι, είναι αδύναμοι και αυτό σημαίνει ότι  μερικές φορές θα ανοίγει από μόνο του χωρίς κάποια σοβαρή αιτία.

VTX-25 TC Mod από Vapecige άνω τμήμα

Ο VTX-25 έχει ικανοποιητικό εξαερισμό, φέροντας είκοσι μία οπές στη βάση. Η θύρα Micro  USB βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής, ακριβώς κάτω από τα κουμπιά συν και πλην. Η 18650 μπαταρία που απαιτείται για το συγκεκριμένο mod μπορεί να φορτιστεί είτε εντός μέσω του παρεχόμενου καλωδίου ή είτε εκτός σε ένα εξωτερικό φορτιστή.

Οθόνη.

Η οθόνη είναι είναι αδικαιολόγητα μικρή και συνάμα οι ενδείξεις δεν είναι τόσο έντονες, αλλά ακόμα και έτσι μπορείτε ακόμα να διαβάσετε τις πληροφορίες. Διαθέτει όλες τις τυπικές  πληροφορίες που θα περιμένατε συμπεριλαμβανομένου ισχύς, έλεγχος θερμοκρασίας, αντίσταση, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η τρέχουσα τάση εμφανίζεται όταν πατήσετε το κύριο κουμπί.

Επιδόσεις.

Δυστυχώς η αποδοτικότητα συγκρούεται πάνω στο σοβαρό πρόβλημα του pin, αν και εξ αρχής είχα κακό προαίσθημα ότι θα παρουσιαστούν διάφορα κωλύματα εν ώρα λειτουργίας ή και πριν τη χρήση με τους ατμοποιητές, εν τέλει οι ανησυχίες μου επιβεβαιώθηκαν, το γεγονός που θα στεναχωρήσει πολλούς ατμιστές οι οποίοι κατέχουν το παρόν μηχανισμό, θα πρέπει να πάνε οι ίδιοι με τα νερά του και όχι το αντίθετο. Ακόμη και αν σας το δίνανε δώρο δίχως να πληρώσετε ούτε ευρώ ουσιαστικά δεν θα κάλυπτε τις ανάγκες σας και πάλι θα ήσασταν απογοητευμένοι.

Συμπέρασμα.

Θα το πω όσο πιο ευγενικά και πολιτισμένα γίνεται, μακριά από σκουπίδια που έχουν ως κύριο σκοπό να ταλαιπωρήσουν το χρήστη, αν συμπεριλάβουμε το γεγονός πως θα το πληρώσουμε και από πάνω, τότε θα είμαστε περίτρανα τα κορόιδα της υπόθεσης θα είμαστε εμείς, εφόσον έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο δεν μπορείτε να πείτε πως όλα έγιναν εν αγνοία σας, τώρα όμως, αν το προμηθευτήκατε χωρίς να γνωρίζετε τα περίεργα χούγια του, μάλλον θα επρόκειτο για μεγάλη ατυχία.

Σας επισημάνω ένα σημαντικό στοιχείο, όταν αγοράζετε προβληματικές συσκευές είναι σαν να επιβραβεύετε τον κατασκευαστή, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει την ίδια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, οπότε μην τους κάνετε τη χάρη. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 1.

Χαρακτηριστικά.

 • Υλικό κατασκευής: αλουμίνιο
 • Διαθέτει εξωτερικό φινίρισμα από καουτσούκ.
 • 510 σύνδεση υποδοχής χωρίς ρυθμιζόμενο pin.
 • Ισχύς εξόδου: 1.0-25W
 • Τάση εξόδου: 1.0-7.0V.
 • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 200 έως 600 ° F
 • Εύρος λειτουργίας αντίστασης σε μεταβλητή ισχύ: 0.25-2.0ohm
 • Εύρος λειτουργίας αντίστασης σε έλεγχο θερμοκρασίας: 0.15-1.0ohm
 • Υποστηριζόμενοι τύποι συρμάτων: Kanthal, Ni200
 • Απαιτεί 1x 18650 Μπαταρία
 • Γνήσιο chipset Evolv DNA 25
 • Μέγεθος: 2.2 x 8.45 x4.1 cm
 • Βάρος: 170g