Vape design η εμφάνιση προσδιορίζει την πολυτέλεια

Vape design η εμφάνιση προσδιορίζει την πολυτέλεια

Vape design η εμφάνιση προσδιορίζει την πολυτέλεια και είναι αναπόσπαστο μέρος της  ατμιστικής φιλοσοφίας. Διερωτόμαστε αν πραγματικά είναι αυτοσκοπός των εταιριών να κεντρίζουν με γνώμονα αυτό το είδος ούτως ώστε να προσελκύσουν τα βλέμματα, θα το μάθουμε παρακάτω.

Σχεδίαση.

Αν σε ορισμένους ο μινιμαλισμός φαντάζει κάτι ρηχό χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, τότε πιθανόν να πλανώνται πλάνην οικτρά όσοι έχουν τέτοια εντύπωση, όποια σοβαρή επωνυμία αναζητά την αναρρίχηση στην κορυφή των πωλήσεων επιβάλλεται να δημιουργεί κομψοτεχνήματα, θέλοντας να αποσπάσουν με θετικό τρόπο την προσοχή και του πιο αδιάφορου ατμιστή.

Θυμάμαι πριν μία πενταετία τα προϊόντα που κυκλοφορούσαν στην αγορά, το καλύτερο εμφανισιακά εξ αυτών έμοιαζε με καρικατούρα, βέβαια τα πράγματα εκείνη την εποχή δεν ήταν συγκροτημένα, υπήρχε ένα τοπίο αβεβαιότητας για το μέλλον, εν συγκρίσει με τη σημερινή εποχή που επιβάλλεται η αρχιτεκτονική δομή των συσκευών.

Κίνημα καλαισθησίας.

Στις λεγόμενες καλές τέχνες, όπως ζωγραφική, γλυπτική, δεν διανοείται κάποιος να μην ακολουθήσει αυτή την οδό, διαφορετικά θα κινδύνευε το έργο του να χαρακτηριζόταν σαν μονόχνοτο ή περιθωριακό, αυτή η περιρρέουσα σκέψη μεταφέρθηκε στον κόσμο της τεχνολογίας για έναν απλούστατο λόγο, ο οποίος ονομάζεται ανταγωνισμός, ένα προϊόν έως ότου ολοκληρωθεί για να φτάσει στο τελικό στάδιο κυκλοφορίας στην αγορά είναι συνυφασμένο πως θα διακατέχεται από καλλιτεχνικές ροές.

Στην καθημερινή χρήση.

Η καθημερινότητα ενός ατμιστή επιβάλλει να να κουβαλάει όλον τον τεχνικό εξοπλισμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου, μάλιστα δεν είναι και λίγος, αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι χρειάζεται να κάνουμε ένα σύντομο ταξιδάκι 2 ημερών, τότε μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε πως απαιτείται μία βαλίτσα μόνο για την πραμάτεια μας, αλλά ας όψεται ο καταραμένος εθισμός της νικοτίνης που δεν λέει να μας εγκαταλείψει.

Το ζήτημα που καλούμαστε να εξετάσουμε στο συγκεκριμένο σημείο είναι κάποια μέρα τυπική όπου θα βγαίναμε έξοδο για να πιούμε ένα καφέ, το πρωταρχικό πράγμα που θα είχαμε πάνω στο τραπέζι θα ήταν αναμφισβήτητα το e-cigarette, εν προκειμένω η συσκευή που θα βρισκόταν στην κατοχή μας ήταν ένα στολίδι, πιθανόν να ήταν θέμα συζητήσεως από τα διπλανά τραπέζια για το πανέμορφο αντικείμενο και ίσως να μας έθεταν διάφορες ερωτήσεις του τύπου πόσο τα αγόρασες, τι μάρκα είναι, από πού το πήρες, ο παραλληλισμός των σκέψεων θα ερχόταν σε εξίσωση με τον καλόγουστο χαρακτήρα μας και θα εισπράτταμε τα εύσημα χαριεντίζοντας.

Σχεδιαστές μόδας.

Η παγκοσμίου φήμης ατμιστικές επωνυμίες προσλαμβάνουν πασίγνωστους σχεδιαστές μόδας για να διακοσμήσουν την κατασκευή άλλοτε με απλές λιτές γραμμές και κάποτε εκσυγχρονιστική διάθεση που θα μας παρέπεμπε σε ένα ακριβοθώρητο περιποιημένο κατασκεύασμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη συνέχεια έπεται ο παράγοντας μάρκετινγκ στο οποία θα πλασάρουν με περίτεχνο τρόπο στον καταναλωτή.

Ακόμη κι αν το διαδεχθεί η μεγαλύτερη διαφήμιση η μεγαλύτερη επιτυχία ορίζεται αν διαδοθεί από στόμα σε στόμα, λαμβάνοντας θετικές κριτικές από το ακροατήριο που θα επενδύσει τα πολύτιμα χρήματά του στο mod, atomizer και ούτω καθεξής.

Επένδυση χρημάτων.

Δεν πρέπει να αγνοούμε πως ο αγοραστής είναι απαιτητικός, έχοντας μερικές φορές περίεργες και συνάμα ιδιόρρυθμες ανάγκες, θέλοντας να συνδυάζει ισχύ, ομορφιά, εργονομία και αποδοτικότητα, δεν νοείται σε καμία περίπτωση να τους χαλάσει ο προμηθευτής το χατίρι, διαφορετικά θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων, με τελικό αποτέλεσμα να είναι δυσαρεστημένες και οι δύο πλευρές, αλλά περισσότερο το brand name.