UD Tidus starter Kit από Youde περιποιημένο μέχρι

UD Tidus starter Kit από Youde

UD Tidus starter Kit από Youde περιποιημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να προσελκύσει και τους πιο περίεργους άπιστους θωμάδες.

Είναι ένα βολικό σετ εκκίνησης για τους καινούργιουςvapers. Έχει χωρητικότητα μπαταρίας 800mAh και διαθέτει εξαιρετικό κλείδωμα ασφαλείας για τυχόν χρησιμοποιήσει από τα παιδιά.. Η δεξαμενή χωράει 2 ml E-Liquid και έχει πλήρως ρυθμιζόμενη ροή αέρα. Επιπλέον, το κιτ έρχεται με τρεις  κεφαλές 1.8ohm.

 

Λειτουργικότητα.

Το Tidus είναι πολύ καλά επεξεργασμένο και όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν μεταξύ τους άψογα. Ο σχεδιασμός είναι τόσο κομψός και εκσυγχρονισμένος που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα με τον απαράμιλλο και ταυτόχρονα εκκεντρικό σχεδιασμό του . Ο Tidus ζυγίζει λίγο περισσότερο από ό,τι μια τυπική 18650 μπαταρία, έτσι όταν το αποκτήσετε θα παρατηρήσετε μία ομαλή συνεργασία μεταξύ σας.

UD Tidus starter Kit από Youde εξαρτήματα

Η γυάλινη δεξαμενή προστατεύεται από ένα τυποποιημένο εξωτερικό περίβλημα το οποίο αντικαθίσταται σε περίπτωση ατυχήματος. Το μόνο σοβαρό ζήτηματο που προκαλεί λιγάκι δυσκολία είναι ο σχεδιασμός του περιβλήματος που δεν μας επιτρέπει να δούμε εύκολα τη στάθμη της δεξαμενής. Η χωρητικότητα της θαλάμης είναι 2 ml, ώστε να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ατμοπιητής μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως για καθαρισμό δίνοντας τη δυνατότητα αντικατάστασης των O-ring σε περίπτωση που φθαρούν. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα που συνοδεύει τη συσκευή είναι το πλαίσιο κάλυμμα σκόνης που ταιριάζει απόλυτα με το drip tip. Το συμπεριλαμβανόμενο επιστόμιο έχει διπλό O-ring για να μπαινοβγαίνει με άνεση, αφού η υγρασία που συσσωρεύεται από άτμισμα είναι αρκετά συχνή, οπότε το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί κουβαλώντας μαζί σας πάντα μία χαρτοπετσέτα για να καθαρίζετε τα υγρά.  Μια άλλη επιλογή είναι απλά να αλλάξετε το  επιστόμιο αγοράζοντας κάτι καλύτερο, αφού ο τύπος σύνδεσης είναι 510.

UD Tidus starter Kit από Youde όλα τα μέρη

Ένα άλλο εξαίσιο σημείο είναι ο τρόπος UD έχει κρύψει τη θύρα Micro USB που αποκαλύπτεται περιστρέφοντας το άνω μέρος του σωλήνα. Ένα ευχάριστο μπόνους για αυτό το κιτ είναι το γεγονός ότι έρχεται με τρεις κεφαλές σε αντίθεση με άλλα πακέτα που περιλαμβάνουν συνήθως μόνο ένα ή δύο.

 

Ευκολία στη χρήση.

Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το προϊόν είναι τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προστατευτούν τα παιδιά, Για να γεμίσετε τη δεξαμενή θα πρέπει να πιέσετε την κορυφή προς τα κάτω και μετά να τη γυρίσετε. Δεύτερον για να αφαιρέσετε το δοχείο από τη συσκευή χρειάζεται να ωθήσετε προς τα κάτω το δακτύλιο ροής αέρα και μετά να ξεβιδώσετε τη δεξαμενή.

UD Tidus starter Kit από Youde κουτί

Οι οπές πλήρωσης είναι σε λογικό μέγεθος, αλλά μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με τα μεγαλύτερα σταγονόμετρα των μπουκαλιών. Προσέξτε να μην το παραγεμίζετε επειδή  υπάρχει πιθανότητα το καπάκι να μετατοπιστεί ελαφρώς από το υγρό.

 

Πώς δουλεύει.

 

 1. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή on / off, κάντε κλικ πέντε φορές το πλήκτρο πυροδότησης.
 2. Κρατήστε πατημένο το fire button για να ατμίσετε.
 3. Εάν δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, μπορείτε να στρέψετε το επάνω τμήμα του σωλήνα εμποδίζοντας τον κύριο πλήκτρο να πιεστεί κατά λάθος.
 4. Στρίβοντας το επάνω τμήμα του σωλήνα αποκαλύπτεται η θύρα Micro USB.
UD Tidus starter Kit από Youde κεφαλή

Συμπέρασμα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι στο παρελθόν δεν είμουν ποτέ  λάτρης των UD έτοιμων κεφαλών, αλλά αυτοί που περιλαμβάνονται με την Tidus φέρει τεράστια σημάδια βελτίωσης από τα προηγούμενα. Επιπλέον έχει αρκετά μεγάλες σχισμές, ώστε να μπορεί να χειριστεί υγρά υψηλά σε VG.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ξεκαθαρίζω τη θέση μου λέγοντας πως αυτό το προϊόν προορίζεται αποκλειστικά σε νέους χρήστες που δεν έχουν τεράστιες απαιτήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα το πρότεινα σε κάποιον να το αγοράσει, μόνο εάν γνώριζε τις δυνατότητες που μπορούσε να προσφέρει και του περίσσευαν κάποια χρήματα, όμως δεν ενδείκνυται για την κυρία συσκευή που θα χρησιμοποιείτε όλη μέρα, είναι ολοφάνερο πως η διάρκεια της μπαταρίας θα σας κουράσει αφάνταστα με τις συχνές επαναφορτίσεις στη διάρκεια της ημέρας. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 2.

 

Χαρακτηριστικά.

UD Tidus μπαταρία.

 

 • Σχεδιασμένο με κύκλωμα προστασίας από βραχυκύκλωμα.
 • Σταθερή τάση εξόδου 4.8V, εξασφαλίζει την καλή γεύση
 • Ενσωματωμένη 800mAh μπαταρία .
 • Υλικό κατασκευής: 304 ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Έρχεται με ένα καλώδιο USB .
 • 510 υποδοχή σύνδεσης.
 • Μέγεθος: 16 x 16 x 70 χιλιοστά.

UD Tidus ατμοποητής clearomizer.

 

 • Υλικό κατασκευής: 304 ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλί.
 • Χωρητικότητα: 2 ml.
 • Αντίσταση: 1.8ohm.
 • Σύστημα πλήρωσης: Top filling.
 • Ρυθμιζόμενες τρύπες ροή αέρα στο κάτω μέρος .
 • 510  pin ελατήριο τύπου spring loaded.
 • Μέγεθος: 16 x 16 x 50 χιλιοστά.