UD Goblin Mini V3 RTA από Youde επαναπροσδιορισμός

UD Goblin Mini V3 RTA από Youde επαναπροσδιορισμός

UD Goblin Mini V3 RTA από Youde επαναπροσδιορισμός των όσων γνωρίζαμε έως τώρα, λανσάροντας μία διαφορετική πτυχή ενός εξελιγμένου atomizer.

Εμφανώς παραλλαγμένος από τον προκάτοχό του, θέλοντας να διαφοροποιηθεί σε πολλά βασικά σημεία που εν τέλει το πέτυχε, έχει διπλό κατάστρωμα με μεγαλύτερη γέφυρα το οποίο μπορεί να δουλέψει με μία ή με δύο αντιστάσεις, διαθέτει αυτονομία υγρού αναπλήρωσης 2 ml και με τον σωλήνα προέκτασης φτάνει στα 4ml (πωλείται ξεχωριστά). Το καλύτερο όλων είναι ότι φέρει ένα επανασχεδιασμένο σύστημα ροής αέρα και νέο έλεγχο ροής του υγρού, μειώνοντας δραστικά τις διαρροές που μαστίζει την εταιρεία.

Λειτουργικότητα.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του παρόν ατμοποιητή που αναφέρεται συνεχώς, είναι value for money, συνεπώς η τιμή του βάσει των ικανοτήτων έχει μία λογική. Θεωρητικά πιστεύω πως το συγκεκριμένο αντικείμενο ανήκει στα τα καλύτερα προσεγμένα είδη που έχει βγάλει η Youde μέχρι τώρα. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το τμήμα της δεξαμενής είναι από πυρέξ γυαλί.  Το σπείρωμα είναι ομαλό, δίχως κάποια αναπάντεχη ανωμαλία που να εμποδίζει την ορθή λειτουργία.

UD Goblin Mini V3 RTA από Youde κατάστρωμα

Το μόνο ζήτημα που αντιμετώπισα με την ποιότητα κατασκευής είναι ότι οι δακτύλιοι που σφραγίζουν το δοχείο είναι για κλάματα, ουσιαστικά μου δίνουν την εντύπωση πως δημιουργήθηκαν με προχειρότητα. Οι δακτύλιοι μπορούν να ανταλλαχθούν με τα εφεδρικά κομμάτια που  περιλαμβάνονται στη συσκευασία, μην φανταστείτε τα ανταλλακτικά που βρίσκονται στη συσκευασία είναι ιδιαίτερης ποιότητας.

Για να συμπληρώσετε χυμό μέσα στη θαλάμη, απλά ξεβιδώστε την πάνω ενότητα για να εμφανιστούν οι οπές πλήρωσης, οι οποίες κατά γενική ομολογία είναι τεράστιες και δεν νομίζω κάποιο μπουκάλι να μη χωράει η μύτη του εκεί μέσα. Υπάρχει ένα προεγκατεστημένο επιστόμιο από ανοξείδωτο ατσάλι στον ατμοποιητή, επίσης διατίθεται και ένα ανταλλακτικό drip tip Delrin, το οποίο βοηθάει στην αποφυγή μεταφορά της θερμότητας στα χείλη σας όταν λειτουργεί σε υψηλά νούμερα βατ.

UD Goblin Mini V3 RTA από Youde συσκευασία

 

Ροή αέρα.

Το air flow control ελέγχεται μέσω των δύο δακτυλίων που είναι τοποθετημένα στη βάση, η ποσότητα αέρα που παράγεται μέσα από τις σχισμές είναι σχετικά ικανοποιητικές, πιστεύω ότι δύσκολα θα θα μείνει κάποιος ανικανοποίητος σε αυτόν τον τομέα, αλλά επιφυλάσσομαι διότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι ιδιότροποι χαρακτήρες.

Το κατάστρωμα.

Το deck έχει υποστεί μια ριζική επανασχεδίαση και είναι τελείως διαφορετικός από τον Goblin Mini V2, το κατάστρωμα τοποθέτησης αντιστάσεων έχει ένα τεράστιο χώρο 16 χιλιοστών για να χωρέσει ευμεγέθη coil τύπου clapton, δίνοντας σας απεριόριστη ελευθερία. Η Youde έχει επιλέξει να βάλει το δημοφιλές σύστημα Velocity στυλ, με δύο  μεγάλες θέσεις που οι τρύπες της μπορούν να υποδεχτούν χοντρά σύρματα. Έχετε την επιλογή ενός ειδικού καταστρώματος dual coil το οποίο είναι προεγκατεστημένο ή του μονού deck που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Εναλλαγή τους, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη.

Η ύγρανση είναι υπέροχη, ακόμα και σε max VG, ωστόσο αυτό το όμορφο γεγονός έρχεται να επισκιαστεί με το βαρύ τίμημα κόστους της μικρής χωρητικότητα των 2 ml. Μπορείτε όμως να αγοράσετε ένα σωλήνα επέκτασης 4ml το οποίο θα σας δώσει αισθητά περισσότερο χρόνο ατμίσματος, ως εκ τούτου, ακόμη και με τον 4ml διαπίστωσα ότι το ρεζερβουάρ θερμαίνεται ανεξήγητα μερικές φορές.

Τελική γνώμη.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα από τις θεσπέσιες επιδόσεις του που θα μου μείνουν αξέχαστες, βέβαια είναι σαφώς βελτιωμένος από τον προκάτοχό του mini v2, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς εκείνος ήταν κατευθείαν για τα σκουπίδια. Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής μου δίνει την εντύπωση ότι έχει όλη την καλή διάθεση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του χρήστη, όμως όταν αυτός είναι προχωρημένος και οι ανάγκες σε επιδόσεις αυξάνονται, τότε μάλλον θα μείνει στα κρύα του λουτρού. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 4. Η επιλογή είναι δικιά σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Μάρκα: Youde
  • Μοντέλο: Goblin Mini V3
  • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο, Ασημί
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Υλικό δεξαμενής: πυρέξ γυαλί
  • Χωρητικότητα δεξαμενής : από 2 έως 4ml
  • Ποσότητα αντιστάσεων: Διπλή ή μονή
  • Σύνδεση υποδοχής: 510
  • Συνολικά διάμετρος: 22 χιλιοστά