Tsunami RDA GeekVape, εξονυχιστική προσέγγιση

Tsunami RDA GeekVape

Tsunami RDA GeekVape, εξονυχιστική προσέγγιση με ρεαλιστική αντιμετώπιση, δίνοντας μία καίρια αντιμετώπιση στην εξέταση του ατμοποιητή.

Στην θέαση του Tsunami RDA ο νους κάνει περίεργους συνειρμούς και πηγαίνει ασυνείδητα σε σε φυσικές καταστροφές που προέρχονται από τη μητέρα φύση, αλλά βρισκόμαστε εδώ για να δούμε τα προσόντα της παρούσας συσκευής. Η κατασκευάστρια εταιρεία έχει μία αναδυόμενη τάση στην αγορά, θέλοντας να αποκτήσούν ισχυρή φήμη μέσα από τα προϊόντα τους,

Λειτουργικότητα και κατασκευή.

Κοιτάζοντας το GeekVape Tsunami RDA, διαπιστώνεις ότι έχει λάβει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Kennedy RDA. Είναι πολύ παρόμοια σε εμφάνιση και κυρίως στην ροή του αέρα που θα μπορούσες κάλλιστα να πεις ό,τι επρόκειτο για ταυτόσημο χαρακτήρα . Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, και παρά προσιτή τιμή του προϋπολογισμού δεν μοιάζει καθόλου για φθηνό. Το σπείρωμα είναι αρκετά καλό και μπαινοβγαίνει με ιδιαίτερη ευκολία. Υπάρχουν τρία διαφορετικά στυλ drip tip που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο του, φέρει δύο οπές ευρείας μεγέθους.

Ο κονέκτορας είναι επιχρυσωμένος για μέγιστη αγωγιμότητα και εξίσου σωστά ρυθμιζόμενο  ούτως ώστε να εφαρμόσει στο mod σας κατάλληλα.  Δείχνει αρκετά ευάλωτο στις ζημιές, οπότε φροντίστε  να το αντιμετωπίσουμε με προσοχή και μην το σφίγγετε υπερβολικά. Το τσουνάμι RDA είναι 22 χιλιοστά σε πλάτος, πράγμα που σημαίνει ότι θα ταιριάζει όμορφα στο mod σας. Δεν είναι πολύ μεγάλο, ουσιαστικά χαρακτηρίζεται από την εξοικονόμηση χώρου που θα σας προσφέρει.

Tsunami RDA GeekVape πλάγιες τρύπες

Χρηστικότητα.

Στο εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει δύο αντιστάσεις με αρκετή ευρυχωρία με άφθονη  διάθεσή χώρου έτσι ώστε να μην προκαλεί δυσλειτουργία, ωστόσο δίνει τη δυνατότητα και για μόνη, αρκεί να κλείσετε την τρύπα. Η αυτονομία σε υγρό αναπλήρωσης θεωρείται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, οπότε σας γλιτώνει από έναν περαιτέρω μπελά που ίσως να συναντούσατε.

Ροή αέρα

Η σχεδίαση του βασίζεται σε μία εξαιρετική ροή αέρα, στο κάτω τμήμα της βάσης θα δείτε δύο κυκλικές οπές που κάθονται ακριβώς κάτω από τα coils, με έξυπνη τεχνοτροπία για να μεγιστοποιήσει τη γεύση και την παραγωγή ατμού. Οι δύο τρύπες (μία σε κάθε πλευρά) μπορεί να ρυθμιστούν ή να τακτοποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας και υπάρχει επίσης μια ενιαία επιλογή, έτσι μπορείτε να κλείσετε μία από τις υποδοχές της ροής του αέρα εντελώς, αφήνοντας την άλλην ανοιχτή.

Tsunami RDA GeekVape εσωτερικό τμήμα

Συμπέρασμα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα τεράστιες απαιτήσεις από το συγκεκριμένο προϊόν, όχι επειδή είμαι προκατειλημμένος αλλά βάση σχεσιακών δεδομένων του προκάτοχό του, εν τέλει ούτε και αυτό με ικανοποίησε δεόντως, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το  χαρακτηρίσω ως άχρηστο, κυμαίνεται μεταξύ μετριότητας και αφθαρσίας, στα θετικά του προτερήματα συγκαταλέγεται η φθηνή τιμή, το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα  πεντάρι.

Προδιαγραφές:

 • Διαστάσεις: 22 * 29,5 χιλιοστά (Χωρίς Drip Tip).
 • 510 Drip Tip Adapter.
 • Δύο Ρυθμιζόμενες Τρύπες Kennedy Style ροής αέρα.
 • Ορθογώνιες τρύπες (2,1 * 3,0 χιλιοστά).
 • Βελτιωμένο Deck Style Velocity.
 • Μεγάλη δεξαμενή υγρού αναπλήρωσης 5 ml.
 • PEEK Μονωτής
 • Επιχρυσωμένο Ρυθμιζόμενο 510 Pin

Τρεις τύποι Drip tip (Περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

 • 14,2 χιλιοστά Delrin Chuff Style Wide Bore Drip Tip.
 • 14,5 χιλιοστά Delrin Chuff Style Wide Bore Drip Tip.
 • 12,5 χιλιοστών από ανοξείδωτο χάλυβα 510 Drip Tip.