Tornado 300W RDTA από iJoy είναι νεφελοποητής τέρας

Tornado 300W RDTA από iJoy

Tornado 300W RDTA από iJoy είναι νεφελοποητής τέρας που δεν αστειεύεται, αν δοκιμάσετε να το δουλέψετε στα άκρα μάλλον θα είναι δύσκολο να βρείτε mod να ανταποκριθεί σε τόσες υψηλές απαιτήσεις.

Η εταιρεία υποστηρίζει πώς σε αποδοτικότητα είναι ο νούμερο 1, ο λόγος που έχει προβεί σε τόσο βαρυσήμαντη δήλωση είναι επειδή μπορεί να δουλέψει απροβλημάτιστα μέχρι τα 300 watts, ουσιαστικά ανταγωνίζεται μόνος του χωρίς αντίπαλο και επάξια θα τον χαρακτήριζα πρωταθλητή. Μέσα στη συσκευασία περιέχονται 2 διαφορετικά είδη καταστρώματος (deck) 17,8mm.

Λειτουργικότητα.

Είναι διαμορφωμένος ώστε να διαχειρίζεται ακραία ισχύ με απίστευτο σθένος. Είναι κατασκευασμένα από 304 ανοξείδωτο ατσάλι, με ένα παχύ τμήμα πυρέξ γυάλινης δεξαμενής και οι μονωτήρες PEEK χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν να αντέξει την υπερβολική δύναμη, το επιστόμιο διαθέτει ένθετο Delrin για να εξασφαλιστεί η ελάχιστη θερμότητα που θα ταξιδέψει μέχρι τα χείλη σας. Το drip tip είναι τύπου 510 οπότε πανεύκολα μπορείτε να βρείτε ένα της αρεσκείας σας για να τοποθετηθεί επάνω του επιδέξια, επίσης στη συσκευασία περιλαμβάνεται ενας προσαρμογέας για να βοηθήσει την κατάσταση. Έχει 24k επιμεταλλωμένο χρυσό pin προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί πτώση τάσης και να διασφαλίσει ταυτόχρονα την μεγιστοποίηση της αγωγιμότητας. Το ενοχλητικό ζήτημα που εντόπισα είναι, ότι η ακίδα είναι σταθερή και στην πραγματικότητα προεξέχει αρκετά από την ίδια την υποδοχή 510 και με δυσκόλεψε να το ταιριάξω σε μερικά από mods που είχαν ρηχό ή σταθερό 510 pin.

Tornado 300W RDTA από iJoy διαθέσιμα χρώματα

Είναι σήμα κατατεθέν (trademark) της iJoy ο μηχανισμός πλευρικής πλήρωσης της θαλάμης, το οποίο κατ ‘ουσίαν, σας επιτρέπει να περιστρέψετε το επάνω καπάκι για να αποκαλυφθεί η τεράστια οπή για να συμπληρώσετε με υγρό αναπλήρωσης μέσα στη δεξαμενή και έπειτα περιστρέψτε το προς τα πίσω μέχρι να ασφαλίσει όταν τελειώσετε πλήρωση. Τα ακροφύσια των μπουκαλιών δεν θα αντιμετωπίζουν δυσκολία να χωρέσουν μέσα στην τρύπα, διότι έχει το κατάλληλο μέγεθος, ωστόσο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις φιάλες με τα γυάλινα σταγονόμετρα, επειδή παρατήρησα πως συμπεριφερόταν προβληματικά, θα πρέπει να συμπληρώσετε αργά και προσεκτικά, αλλιώς θα βιώσετε μία αρνητική εμπειρία.

Tornado 300W RDTA από iJoy deck 4 αντιστάσεων

Για να φιλοξενήσει το μεγάλο μέγεθος του καταστρώματος για την τοποθέτηση αντιστάσεων και την ικανότητα χωρητικότητας 5ml eliquid, το πλάτος της δεξαμενής είναι 24 χιλιοστά, που γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο στη βιομηχανία ατμίσματος αυτές τις μέρες, το οποίο σημαίνει επιπλέον χώρος και πλάτος για τα coils. Η iJoy Tornado είναι σε μεγάλος ύψος, όμως συμβαίνει αυτό για να χαρίσει παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ροή αέρα.

Όπως καταλαβαίνετε το air flow control είναι δομημένο έτσι ώστε να παράγει τεράστιες ποσότητες ατμού, Έχει δύο γιγάντιες υποδοχές ρυθμιζόμενες για σωστή ροή του αέρα, κάθε σχισμή έχει ένα επιβλητικό αριθμό των 15 χιλιοστών. Σε συνδυασμό με όλη την τεχνική φιλοσοφία που δομήθηκε, μας προσφέρει ένα πολύ ευάερο ατμοποιητή, ειδικά όταν η ροή του αέρα είναι πλήρως ανοικτή, ορισμένοι χρήστες ίσως να χρειαστούν κάποιο χρόνο εξοικείωσης για να το συνηθίσουν. Το σύστημα ροής αέρα κυκλοφορεί γύρω από το κατάστρωμα συμβάλλοντας στη μείωση της θερμότητας στη δεξαμενή κατά την βαριά χρήση.

Tornado 300W RDTA από iJoy deck 6 αντιστάσεων

 

Σύνοψη.

Η τελική γώμη που κράτησα για τον iJoy Tornado RDTA είναι από τις τελειότερες, συνάντησα όμως ένα μικρό θεματάκι με το Pin, το οποίο ήταν σταθερό και πιθανόν να μην ταιριάζει σωστά σε όλα τα mods, αν η εταιρεία είχε εξαλείψει αυτή την λεπτομέρεια νομίζω ότι θα άγγιζε την τελειότητα. Ακόμη κι όμως με αυτήν τη μικρή πληγή, νομίζω μέχρι στιγμής σε απόδοση δεν υπάρχει άλλος να τον ανταγωνιστεί στα ίσα.

Για να εξηγούμαστε, αυτός επισκευάσιμος ατμοποιητής προορίζεται μονάχα σε πολύ προχωρημένους ατμιστές που έχουν επίγνωση της καταστάσεως και μπορούν να επωφεληθούν τα μέγιστα, είναι από τα λίγα κομμάτια που έπιασα στα χέρια μου και έμεινα άναυδος από τις εντυπωσιακές αποδόσεις που μου χάρισε. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν βάζουν νερό στο κρασί τους. Με άριστα το 10 βαθμολογία 9.

Tornado 300W RDTA από iJoy συσκευασία

 

Χαρακτηριστικά.

  • Μάρκα: IJOY.
  • Μοντέλο: Tornado RDTA.
  • Υλικό κατασκευής: 304 ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Υλικό δεξαμενής: πυρέξ γυαλί.
  • Χωρητικότητα θαλάμου σε υγρό αναπλήρωσης: 5.0ml.
  • Σπείρωμα υποδοχής: 510.
  • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο, ασημένιο.
  • Ποσότητα χωρητικότητας αντιστάσεων: 4 θέσεων.
  • Βάρος προϊόντος: 63 γραμμάρια.
  • Βάρος συσκευασίας: 165 γραμμάρια.