TFV8 Cloud Beast Tank από SMOK δεν υπάρχουν λόγια

TFV8 Cloud Beast Tank από SMOK

TFV8 Cloud Beast Tank από SMOK δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτόν τον atomizer, έχω την εντύπωση πως όποιες λέξεις κι να χρησιμοποιήσω θα είναι άστοχες.

Η εταιρεία ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στο κυνήγι μεγάλης παραγωγής ατμού με αυτόν τον επισκευάσιμο ατμοποιητή, για να κατανοήσετε το μέγεθος των δυνατοτήτων του, σας λέω το εξής, είναι κατάλληλα δομημένο ώστε να λειτουργεί ακόμη και στα διακόσια βατ, επίσης νομίζω πως είναι αρκετά εύστοχο το προσωνύμιο κτήνος που του προσάπτουν.

Λιτουργικότητα.

Ο Smok TFV8 είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή στην εξαγριωμένη σειρά Γεύσης, με διάμετρο 25,5 χιλιοστά. Η αύξηση του μεγέθους αποσκοπεί στο γεγονός να φιλοξενήσειμεγάλα coils, έχοντας μία αξιοσέβαστη χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης των 6ml.

TFV8 Cloud Beast Tank από SMOK εσωτερικό τμήμα

Έχει  διατηρήσει την υπέροχη περιστρεφόμενη άρθρωση σύστημα πλήρωσης top filling  που ήταν παρούσα στη σειρά των TFV4  tank και διεύρυνε τις σχισμές υποδοχής χυμού για να επιτρέψει την ακόμα ευκολότερη συμπλήρωση, κατατάσσοντάς τον στην κορυφή στον τομέα γρηγορότερου και άνετου γεμίσματος. Το διπλό τοίχωμα του επιστομίου εξασφαλίζει την προστασία από την υπερβολική μεταφορά ζέστης στα χείλη.

Τέλος, μία από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές σε σύγκριση με τον TFV4, είναι το σύστημα τετραπλής ρυθμιζόμενης ροής αέρα έχει αντικατασταθεί από ένα πιο εξελιγμένο τρόπο, ουσιαστικά επρόκειτο υπέρ ενός μεγάλου διπλού συστήματος ρυθμιζόμενης ροή αέρα.

TFV8 Cloud Beast Tank από SMOK εξαρτήματα

Ροή αέρα.

Αν η Smok TFV4 ήταν παγκοσμίως γνωστή για την τεράστια ποσότητα ροής αέρα τότε μάντεψε τι μπορεί να κάνει ο Smok TFV8. Αυτή τη φορά η Smok επέλεξε δύο απολύτως γιγαντιαίες ρυθμιζόμενες υποδοχές ροή αέρα στη βάση της δεξαμενής, αντί των τεσσάρων που βρισκόντουσαν στο TFV4 , το αποτέλεσμα είναι μια επιπλέον αύξηση 18%. Εν ολίγοις υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ τους, και δικαίως μπορεί να υπερηφανεύεται για το σπουδαίο κατόρθωμα της. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω πως είναι ο καλύτερος αεράτος επισκευάσιμος ατμοποιητής της αγοράς. Ακόμα και σχεδόν κλειστός εξακολουθεί να είναι πολύ πιο airier από μερικούς άλλους εκεί έξω.

TFV8 Cloud Beast Tank από SMOK κατάστρωμα

SMOK TFV8 Coils.

Yποστηρίζει με μεγαλοπρέπεια την ύπαρξη τεσσάρων διαφορετικών ειδών κεφαλών που όταν τις πρωτό – συναντήσετε θα μείνετε έκπληκτοι. Η ονομασία τους ξεκινάει από το σύμβολο “V8”, ας δούμε λοιπόν ποιες είναι.
 • V8-Τ8, 0.15ohm πατενταρισμένο πηνίο Octuple Coil, εύρος ισχύος 50-260w, καλύτερη σειρά επιδόσεις 120-180w. Έρχεται προεγκατεστημένο με το Smok TFV8.

 

 • V8-Τ6, 0.2ohm πατενταρισμένο πηνίο Sextuple Coil, με εύρος ισχύς 50-240w, καλύτερη σειρά επιδόσεις 110-150w. Διατίθεται ξεχωριστά για αγορά.

 

 • V8-Q4, 0.15ohm πατενταρισμένη κεφαλή Quad Coil, με εύρος ισχύος 50-180w. Ιδανικό εύρος απόδοσης 90-150w. Διατίθεται με το κιτ Smok TFV8.

 

 • V8 RBA,  Clapton Dual Coil κεφαλή προ – χτισμένο στα 0.28ohm. Διατίθεται με το Kit Smok TFV8.
TFV8 Cloud Beast Tank από SMOK κουτί

 

Σύνοψη.

Είμαι βέβαιος πως αναμφισβήτητα είναι από τα κορυφαία κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του επισκευάσιμου ατμοποιητή μέχρι τώρα, ένα από τα σημαντικά ατού που τον διέπει εντοπίζεται στο σημείο πως είναι υπερτροφοδοτούμενος για ακόμη υψηλότερη ακραία ισχύ.

Βάσει της ισχύς που κυμαίνεται δεν αλλοιώνει σχεδόν καθόλου τη γεύση, όμως μετά από κάποιο στιγμή φτάνοντας στα υπερβολικά νούμερα των 150 ή 200 watt σταμάτα να υπάρχει κάθε είδους λογική σκέψη και υπάρχει μόνο ατμός που θα συγκλονίσει και τον πιο αδιάφορο ατμιστή. Επάξια με άριστα το 10 βαθμολογώ 10.

Χαρακτηριστικά.

 • Μάρκα: SMOK.
 • Μοντέλο: TFV8 Cloud Beast Tank.
 • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο, ασημί.
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτος χάλυβας.
 • Υλικό δεξαμενής: γυαλί.
 • Χωρητικότητα δεξαμενής: 6.0ml
 • Αντίσταση: 0,15 ohm.
 • Υποδοχή: 510.
 • 25,5 χιλιοστά Διάμετρος.
 • Βάρος προϊόντος: 0,080 kg.
 • Βάρος συσκευασίας: 0.250 kg.