Συνένωση δυνάμεων μεταξύ δύο οργανώσεων ανακοινώθηκε

Συνένωση δυνάμεων μεταξύ δύο οργανώσεων ανακοινώθηκε

Συνένωση δυνάμεων μεταξύ δύο οργανώσεων ανακοινώθηκε χθες στα πλαίσια μιας διευρυμένης συμμαχίας για το καλό του ατμίσματος.

Η BEAA και η VTA θεώρησαν σκόπιμο πως ενωμένοι θα αυξήσουν τους πόρους τους απέναντι στη μάχη που κηρύχθηκε στο vaping. Αυτή είναι η δεύτερη ανακοίνωση σε διάστημα μιας εβδομάδας, καθώς πριν από λίγες ημέρες η CSFO της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε επίσης ότι είχε ενταχθεί με την VTA στην σταυροφορία για την καταπολέμηση των αθέμιτων κανονισμών.

Η BEAA  είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2015, η οποία εξυπηρετεί σκοπούς παρεμφερείς με το VTA, αλλά σε μικρότερη κλίμακα και σε τοπικό επίπεδο στην Αλαμπάμα, δήλωσε ότι μαζί με την VTA θα παλέψει για να σώσει τα κεκτημένα στο χώρο μας, τις μικρές επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, από την αήθη επίθεση της  Αμερικανικής υπηρεσίας τροφίμων και φαρμάκων και των πολιτειακών νομοθετικών σωμάτων σε ολόκληρη τη χώρα των ΗΠΑ.

Η VTA από την άλλη πλευρά, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός υπεράσπισης του vape σε όλες τις ΗΠΑ και επικροτεί ανοιχτά τέτοιες συνεργασίες που βοηθούν να συμβάλει στη διασφάλιση της συνέχειας της ατμιστικής βιομηχανίας και επομένως τη δυνατότητα πρόσβασης των καινοτόμων και ασφαλών ατμιστικών προϊόντων στους χρήστες.

Η δήλωση λέει ότι η βιομηχανία μας χρειάζεται μια συντονισμένη στρατηγική στις περιοχές της Ουάσιγκτον, DC, στο Μοντγκόμερι, και σε πρωτεύουσες σε ολόκληρη τη χώρα, και η VTA έχει την ηγετική ομάδα και την υποδομή για την καλύτερη καταπολέμηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον έγιναν μέρος της ομάδας μας.

Παρόμοια δήλωση κυκλοφόρησε από τον ιδρυτή της CSFO Chris Jimenez την περασμένη εβδομάδα. Όμως ο πρόεδρος της BEAA Scott Eichelberger, δήλωσε ότι είναι σημαντικό ο καθένας στην κοινότητα ατμού να συμβάλει στον κοινό στόχο εξασφαλίζοντας την επιβίωση του κλάδου μας, αναφέρει μεταξύ άλλων πως η σημασία της ένταξης στην VTA θα δημιουργήσει ένα σοβαρό εργαλείο άσκησης επιρροής.