Stick One Plus Starter Kit από Smok αρχικό πακέτο

Stick One Plus Starter Kit από Smok

Stick One Plus Starter Kit από Smok αρχικό πακέτο με δημοφιλή παρουσία ανάμεσα στα στέκια των vapers όλου του κόσμου, διεκδικώντας μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία τάση οι κατασκευαστές να συγκλίνουν προς το είδος των eGO, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα καλύπτει συνήθως τις ανάγκες ενός αρχάριου ή κάποιου ανθρώπου που θα έχει ελάχιστες συνολικές  απαιτήσεις από τον βασικό εξοπλισμό του.

Το Stick One Plus  είναι μία ογκώδες συσκευή τύπου σωλήνα με χωρητικότητα 2000mAh που έρχεται πακέτο με το Micro TFV4 Sub Ohm tank. Η σκέψη της Smok πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι να κρατήσει τη λιτότητα προσφέροντας μία ξεχωριστή νότα με δόση πολυτέλειας. Ενώ ο ατμοποιητής μπορεί να είναι λίγο ισχυρός για τους νέους χρήστες, το Stick Plus σίγουρα δεν μου γεμίζει το μάτι, όμως παρόλα αυτά οφείλω να ομολογήσω πως είναι ένα ενδιαφέρον συνολικό δημιούργημα.

Stick One Plus Starter Kit από Smok ασημί χρώμα

Λειτουργικότητα.

Από άποψη κατασκευής στο Stick Plus είναι  πραγματικά ένα ωραίο βοήθημα για χαλαρές ατμιστικές στιγμές. Ο σωλήνας είναι καλοφτιαγμένος και έχει μια ωραία ογκώδης αίσθηση. Είναι λίγο βαρύ, θα μπορούσαμε κάλλιστα να συγκρίνουμε το βάρος με ένα τυπικό μηχανικό mod. Το 510 pin είναι στυλ ελατήριο (spring-loaded) και οι βίδες που περιλαμβάνονται στο Micro TFV4 για τέλεια φτιαγμένες για μια απρόσκοπτη εφαρμογή.

Υπάρχει μόνο ένα κουμπί στη συσκευή και έχει μια ωραία αίσθηση κατά την αφή,  εν ολίγοις φαίνεται να είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Υπάρχει ένα μπλε LED πάνω από το κουμπί που ανάβει όταν ατμίζουμε και ταυτόχρονα όταν το ενεργοποιούμε ή όταν το απενεργοποιούμε.

Stick One Plus Starter Kit από Smok διαθέσιμα χρώματα

Η μπαταρία στο εσωτερικό της συσκευής δεν είναι αφαιρούμενη και είναι ονομαστικής αξίας 2000mah η οποία είναι αρκετά σταθερή σε ροή. Λειτουργεί σε 3.4-4.2V. Δυστυχώς, σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές, το συγκεκριμένο δεν σας επιτρέπεινα ρυθμίσετε την ισχύ. Ουσιαστικά η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ ανάλογα με την αντίσταση του πηνίου μέσα στον νεφελοποιητή. Τώρα αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, κυρίως αν είστε νέοι στο vaping, δεδομένου ότι βοηθά στη μείωση των επιπλοκών.
Στο πίσω μέρος της συσκευής είναι η θύρα Micro USB που έχει τοποθετηθεί σε οριζόντια θέση, έτσι ώστε να το κρατήσετε όρθιο στη διάρκεια της φόρτισης.

Atomizer Micro TFV4 Plus tank 3.5 ml.

Το σετ περιλαμβάνει τον atomizer Micro TFV4 Plus tank ο οποίος στέκεται αρκετά καλά μηχανικά, όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν μεταξύ τους καλά και δίνουν τη δυνατότητα να αποσυναρμολογηθούν πλήρως για καθαρισμό. Η δεξαμενή χωράει 3,5 ml χυμού η οποία είναι περισσότερο από επαρκής. Το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά έχει ένα εσωτερικό κομμάτι πυρέξ το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της γεύσης. Η τοποθέτηση του drip tip είναι η στάνταρ, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διαφορετικά κομμάτια της επιλογής σας.

Stick One Plus Starter Kit από Smok περιεχόμενα συσκευασίας

Ευκολία στη χρήση.

Ο ατμοποιητής Micro TFV4 είναι πολύ απλός στη χρήση και εφ ‘όσον γνωρίζετε να τοποθετήσετε την κεφαλή θα τρέξει απροβλημάτιστα. Η γέμιση γίνεται εξαιρετικά απλούστατα και οφείλεται στο γεγονός ότι έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό στο καπάκι για να διευκολύνει τα πράγματα. Η οπή πλήρωσης είναι από σιλικόνη, δεν είναι τεράστια αλλά δεδομένου ότι είναι αρκετά εύπλαστη τείνει να προσαρμοστεί στο μέγεθος του σταγονόμετρου ή στο ακροφύσιο του μπουκαλιού. Στο μόνο πράγμα που πρέπει να είσαστε προσεκτικοί, είναι στον χυμό με υψηλή VG, λόγω ότι είναι παχύρευστοτου τείνει να μπλοκάρει την τρύπα του γεμίσματος, οπότε βεβαιωθείτε ότι ο χυμός έχει μετακινηθεί εντελώς προς τα κάτω.

Η ίδια η συσκευή δεν είναι καθόλου περίπλοκη και θα πρέπει απλά να πατήσετε το κουμπί πυροδότησης πέντε φορές για να το ενεργοποιήσετε ή να το σβήσετε.

Συμπέρασμα.

Σε γενικές γραμμές είμαι λίγο διστακτικός στο να προτείνω αυτό το προϊόν σε κάποιον ατμιστή, εφόσον έχει διαβάσει αυτό το άρθρο γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες που προανέφερα, τότε μάλλον με δικιά του ευθύνη ας κάνει ότι πιστεύει. Ο λόγος που τονίζω αυτό το σημείο είναι επειδή στα ίδια χρήματα που θα αγόραζες το Stick One Plus Starter Kit από Smok θα μπορούσες να αποκτήσεις ένα δυνατό box mod που θα έβγαζε φωτιές στο διάβα του και στη συνέχεια θα έδινες ένα εικοσάρικο ευρώ παραπάνω για ένα καλούτσικο επισκευάσιμο ατμοποιητή και θα την έχεις βγάλει για ενάμιση ή δύο χρόνια άνετα.

Δεν κρύβω σε καμία περίπτωση ότι δεν είμαι οπαδός των eGo, Ο λόγος που με κάνει να αντιπαθώ αυτό το είδος είναι η έλλειψη δυνατοτήτων σε προχωρημένους χρήστες, διότι κακά τα ψέματα σε περιορίζει εγκλωβίζοντας σε κάποια ορισμένα μόνο πράγματα, δεν μπορείς ούτε να ρυθμίσεις την ισχύ, ούτε τον έλεγχο θερμοκρασίας, η αυτονομία της μπαταρίας είναι για τα πανηγύρια.

Εν τέλει αναρωτιέμαι σε ποιους προορίζει αυτό το προϊόν η εταιρία, σε ατμιστές ή σε κορόιδα, άλλωστε είναι προφανές οι γελοίες ικανότητες που χαρίζει στον χρήστη. Για να σας εξηγήσω αναφορικά περί τίνος πρόκειται θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα για να κατανοήσετε την κατάσταση, αν ατμίζετε με πνευμονικές εισπνοές σε τακτική βάση δεν βγάζεις ούτε μισή μέρα, αν συνυπολογίσουμε ότι θέλει τουλάχιστον 120 λεπτά φόρτιση, τότε μάλλον εκείνο το διάστημα θα κυνηγάτε πεταλούδες μέχρι να γεμίσει η μπαταρία για να ατμίσετε ξανά. Το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα 3.

Χαρακτηριστικά.

 • Συνολικό βάρος προϊόντος: 0.157 kg.
 • Συνολικό βάρος συσκευασίας: 0,286 kg.

Micro TFV4 Plus Tank.

 

 • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί.
 • Χωρητικότητα: 3.5ml.
 • Top refill σύστημα αναπλήρωσης, συμπληρώνοντας απλά με μία κίνηση.
 • Ροή αέρα:  4 μεγάλες οπές αέρα, περιστρέφεται 360 μοίρες για να ρυθμίσουμε τη ροή αέρα.
 • 510 σπείρωμα.
 • Έρχεται με 0.3 ohm micro CLP2 core και 0.25 ohm micro STC2 core.
 • Μέγεθος: 51 x 24,5 x 69 χιλιοστά.

eGo Cloud Plus Battery.

 

 • Υλικό κατασκευής:  ανοξείδωτος χάλυβας.
 • Χωρητικότητα: ενσωματωμένη μπαταρία 2000mAh.
 • Ένδειξη ζωής μπαταρίας με ευφυή τρόπο.
 • Πολλαπλές αυτόματες προστασίες.
 • Τάση λειτουργίας: 3.4 – 4.2V
 • Φόρτιση τάσης και ρεύματος: 5V 0.8A.
 • Μέγεθος: 72 x 24,5 x 87,5 χιλιοστά.