Stick One Basic Kit από SMOK είναι ένα αρχικό πακέτο

Stick One Basic Kit από SMOK

Stick One Basic Kit από SMOK είναι ένα αρχικό πακέτο που διεκδικεί δάφνες δοξασίας στην χαμηλή κατηγορία όπου και κατατάσσεται.

Μου φέρνει στο νου τις παλιές μέρες που είχα ξεκινήσει το vaping, τότε τα πράγματα κινούνταν σε ήρεμα νερά χωρίς υπερβολές σε θέματα δυναμικής, βέβαια οι καταστάσεις έχουν διαφοροποιηθεί, αλλά από ότι φαίνεται η ουσία παραμένει ίδια.

Λειτουργικότητα.

Το παρόν eGO είναι πραγματικά όμορφα σχεδιασμένο με τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να καταστεί σύντροφός σας. Η συσκευή είναι αρκετά ελαφριά και κρατιέται στο χέρι με ιδιαίτερη άνεση. Το φινίρισμα είναι επίσης ελκυστικό, μου άρεσε η σαγρέ επιφάνεια επάνω στο ανοξείδωτο ατσάλι. Ο σωλήνας διαθέτει ένα pin ελατήριο «spring loaded» και ατμοποιητής Nano TFV4 που έρχεται με το κιτ ταιριάζει απόλυτα.  Το μόνο υπάρχων πλήκτρο δίνει μια ωραία αίσθηση και η απόκρισή του είναι άμεση. Σε αντίθεση με το Stick One Plus διαπίστωσα πως συμπεριφέρεται καλύτερα και κυρίως χωρίς κουδουνίσματα.

Stick One Basic Kit από SMOK διαθέσιμα χρώματα

Ο νεφελοποιητής Nano TFV4 είναι μια έξυπνη προσθήκη στο όλο project, κατέχοντας αυτονομία υγρού αναπλήρωσης 2 ml και συμμορφώνεται ιδανικά από το ιδανικό στις απαραίτητες προϋποθέσεις. Διαθέτει σύστημα πλήρωσης top filling στην κορυφή, συνοδευόμενο από τέσσερις υποδοχές ροής αέρα που είναι ρυθμιζόμενες. Το επιστόμιο είναι διπλής επίστρωσης, το εξωτερικό στρώμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και η εσωτερική στρώση είναι κατασκευασμένη από Pyrex. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας, δεν θα συναντήσετε καμία ιδιαίτερη δυσκολία γιατί θα ταιριάζει απόλυτα.

Stick One Basic Kit από SMOK περιεχόμενα συσκευασίας

Η θύρα USB Micro βρίσκεται στο κάτω μέρος του σωλήνα και είναι τοποθετημένη οριζόντια έτσι ώστε να μπορείτε να κρατάτε τη συσκευή σε όρθια θέση, ενώ ταυτόχρονα την φορτίζεται. Δίνει επίσης τη δυνατότητα του pass-through. Στο κάτω μέρος της συσκευής είναι μία ενιαία τρύπα (σχισμή) για να παρέχει τον κατάλληλο εξαερισμό την μπαταρία.  Σε αντίθεση με άλλες συσκευές το Stick One Basic δεν σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ισχύ της αρεσκείας σας και ουσιαστικά θέτει την ισχύ με βάση την αντίσταση της κεφαλής που χρησιμοποιείτε . Για τους νέους χρήστες, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, δεδομένου ότι μειώνει τις επιπλοκές.

Ευκολία στη χρήση.

Η διαδικασία λειτουργίας είναι αρκετά απλούστατη στη χρήση, χρειάζεται μόνο να πατήσετε το κύριο κουμπί πέντε φορές για να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε. Για να ατμίσετε απλά κρατήστε πατημένο το κουμπί, συνάμα έχει σύστημα αυτοπροστασίας αν το κρατάτε πατημένο για περισσότεροαπό οκτώ δευτερόλεπτα, το οποίο διακόπτει αμέσως τη λειτουργία. Λόγω του έντονου φωτισμού της λυχνίας LED μπορείτε εύκολα να δείτε αν η συσκευή είναι σε λειτουργία. Ο atomizer είναι εύκολος στη χρήση και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως για καθαρισμό.

Stick One Basic Kit από SMOK κουτί

 

Τελικό συμπέρασμα.

Θεωρητικά, συνήθως το SMOK Stick One Basic Kit θα τα αγοράσει αποκλειστικά ένας αρχάριος χρήστης που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα επί του ατμίσματος, οπότε η λογική λέει πως οι απαιτήσεις του επάνω στο αντικείμενο θα είναι λιγότερες, έως ότου εξοικειωθεί αποκτώντας με τον καιρό περισσότερες γνώσεις. Εάν είσαστε σε αναζήτηση πριν ακόμα το αγοράσετε, σας προτείνω να μην βιαστείτε να το αποκτήσετε διότι δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες.

Στο τεχνικό κομμάτι της υπόθεσης μην περιμένετε απίστευτες ποσότητες ατμού, γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε. Με κάθε ειλικρίνεια η ελάχιστη αυτονομία διάρκειας της μπαταρίας θα σας ταλαιπωρήσει αφάνταστα, ιδίως αν ατμίζετε τακτικά μέσα στην ημέρα και το επακόλουθο γεγονός θα είναι οι συχνές επαναφορτίσεις, οπότε λάβετε τα μέτρα σας έχοντας μία εφεδρική μπαταρία σε αναμονή για να αντικαταστήσει την άλλη την ώρα που θα φορτίζεται. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 3.

Χαρακτηριστικά.

eGo μπαταρία.

Χωρητικότητα μπαταρίας: 2200mAh.
Τάση λειτουργίας: 3.4V – 4.2V.
Διαστάσεις: 90 * 19 χιλιοστά.
Φορτίζει μέσω θύρας Micro USB.
LED ένδειξη φόρτισης.
8 δευτερόλεπτα αυτόματο σταμάτημα κατά το άμτισμα.
Χαμηλή προστασία αντίστασης.
Προστασία βραχυκυκλώματος.
Προστασία χαμηλής τάσης.

Nano TFV4.

Χωρητικότητα ατμοποιητή: 2,0 ml.
Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι.
Υλικό δεξαμενής: γυαλί.
Διαστάσεις: 57 * 19 χιλιοστά.
Βολικό σύστημα πλήρωσης της θαλάμης.
Ρυθμιζόμενη ροή αέρα.
Διπλό πολυεπίπεδο επιστόμιο.