Starre Pure από FreeMax εγωκεντρικός και ανεπαίσχυντος

Starre Pure από FreeMax εγωκεντρικός και ανεπαίσχυντος

Starre Pure από FreeMax εγωκεντρικός και ανεπαίσχυντος με άγριες διαθέσεις περιπλανιέται χωρίς τελικό προορισμό, αποποιείται τον χαρακτηρισμό του αχόρταγου.

Είναι η συνέχεια της έκδοσης Starre Pro, η στεγανότητα θεωρείται αρκετά ικανοποιητική  σε αυτόν τον επισκευάσιμο sub ohm ατμοποιητή, το drip tip  είναι δημιουργημένο από Teflon με σπουδαία μόνωση. Η κεραμική κεφαλή CCC (Ceramic Cover Coil) διατίθεται σε 0.25ohm και 0.5ohm, συνοδευόμενο από σύρμα kanthal &  Ιαπωνικό οργανικό βαμβάκι, η εταιρεία αναφέρει πως η διάρκειά τους αντιστοιχεί περίπου σε 80-100 επαναπληρώσεις της δεξαμενής.

Λειτουργικότητα.

Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το τμήμα της δεξαμενής είναι από ενισχυμένο γυαλί και η διάμετρος αγγίζει τα 25 χιλιοστά, με λείο σπείρωμα και δίχως αιχμηρές άκρες, προσωπικά τον αποκαλώ κόλαση.

Starre Pure από FreeMax εγωκεντρικός και ανεπαίσχυντος άνω μέρος

Παρά το μεγάλο μέγεθος του δοχείου, η χωρητικότητα είναι 4 ml, η γέμιση έχει γίνει απλούστατη αυτή τη φορά, ξεβιδώστε το καπάκι για να αποκαλυφθούν δύο σπηλαιώδη στόμια πλήρωσης, υποδέχεται κάθε ύφος ακροφύσιου του μπουκαλιού, όμως δεν υπάρχει έλεγχος ροής των υγρών. Το επιστόμιο είναι από ανοξείδωτο χάλυβα στο εξωτερικό με επικάλυψη Teflon στο εσωτερικό, το οποίο κόβει την μεταφορά θερμότητας στα χείλη σας.

Είναι ενδιαφέρον, ότι η Freemax αποφάσισε να τοποθετήσει σύστημα ροής αέρα στην επάνω ενότητα, βοηθώντας έτσι στην εξάλειψη διαρροής. Ο αέρας αναρροφάται από την κορυφή προς τα μέσα οδηγούμενος στις αντιστάσεις και έπειτα ακολουθεί την ίδια πορεία πηγαίνοντας προς τα πίσω.

Starre Pure από FreeMax εγωκεντρικός και ανεπαίσχυντος η βάση

 

Ροή αέρα.

Οφείλουμε να τονίσουμε πως η φιλοσοφία του air flow control δεν στέκεται μόνο στη μεγάλη παραγωγή ατμού, η οποία είναι εξαίσια, αλλά για να καλύψει την αποφυγή διαρροών. Οι σχισμές στις οποίες εισέρχεται ο αέρας θεωρώ πως κάνουν θαύματα, αν είστε λάτρεις των πνευμονικών εισπνοών μάλλον θα χαρείτε ανέλπιστα, είναι ευάερο ακόμη και με μισό-ανοιγμένα τα αυλάκια.

Επιδόσεις.

Στο Freemax Starre Pure περιλαμβάνεται μία κεφαλή 0,25 ohm CCC που είναι προεγκατεστημένη και μία 0.5ohm CCC ανταλλακτική μέσα στο κουτί. Η κύρια αντίσταση 0.25ohm CCC είναι σχεδιασμένη για χρήση έως 80W και το δεύτερο κομμάτι 0.5ohm είναι σχεδιασμένο για χρήση από 20-50W. Πριν τις βάλουμε να δουλέψουν χρειάζεται να προβούμε σε μία διαδικασία για να υπάρξει ομαλότητα κατά την χρήση, δηλαδή, θα στάξετε με το μπουκαλάκι του υγρού αναπλήρωσης επάνω στο βαμβάκι και γενικώς εντός της αντίστασης, έπειτα θα το αφήσετε τουλάχιστον για 5 λεπτά να απορροφηθεί, αν δεν το πράξετε θα το χαραμίσεται άσκοπα.

Starre Pure από FreeMax κεφαλές

Σας συμβουλεύω όποια αντίσταση κι απ’ τις δύο σκοπεύετε να λειτουργήσετε να μην ξεπεράσετε τα 35 βατ, και πάλι είναι πάρα πολλά, αλλά η freemax συστήνει κάποια νούμερα τα οποία με βρίσκουν αντίθετο, πόσο μάλλον αν είναι άπειρος ατμιστης, βέβαια το τοπίο αλλάζει όταν  είστε πεπειραμένος χρήστης, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τυχόν παρεκτροπές.

Τελικό συμπέρασμα.

Υποτίθεται το συγκεκριμένο προϊόν Freemax Starre Pure θα χρησιμοποιηθεί από νοήμονες ανθρώπους, κάνω νύξη επί του ζητήματος, επειδή με ανησυχεί η συμπεριφορά των αντιστάσεων, για να είμαι ειλικρινής δεν τις έχω και πάρα πολύ εμπιστοσύνη, ιδίως όταν απευθύνονται σε ανεύθυνους χαρακτήρες.

Γενικά κρατήστε τον πήχη των προσδοκιών σας λίγο χαμηλά προς αυτόν τον επισκευάσιμο ατμοποιητή, δεν αναφέρομαι στις επιδόσεις οι οποίες σχετικά είναι αρκετά καλές και δεν παρατήρησα κάποιο αξιοσημείωτο πρόβλημα, πλην όμως του σημείου που μου προξένησε μία μικρή δυσφορία, ο λόγος είναι επειδή δεν δέχεται δικές μας αντιστάσεις, ουσιαστικά είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε την οδό που μας προτείνει ο κατασκευαστής. Οπότε οι ικανότητες του περιορίζονται. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 7.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Διάμετρος: 25 χιλιοστά
  • Ύψος: 64,3 χιλιοστά
  • Υλικό κατασκευής: 304 ανοξείδωτο ατσάλι
  • Στεγανός σχεδιασμός
  • Υλικό δεξαμενής γυαλί
  • Χωρητικότητα: 4 ml
  • Ρυθμιζόμενος έλεγχος ροή αέρα
  • Επιστόμιο μονωμένο με teflon και εξωτερικά επικαλυμμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Δέχεται μόνο κεραμικές αντιστάσεις τύπου CCC.
  • Διατίθεται σε ασημί ή μαύρο χρώμα