Spark 90W TC από Sigelei μας ζητήθηκε να ξεψαχνίσουμε

Spark 90W TC από Sigelei

Spark 90W TC από Sigelei μας ζητήθηκε να ξεψαχνίσουμε το παρόν box mod, έτσι κι εμείς χωρίς να χαλάσουμε κανένα χατίρι, θεωρήσαμε καθήκον μας σαν κύριο μέλημα να τους ικανοποιήσουμε αμέσως.

Χρηστικότητα.

Το Spark Sigelei είναι σίγουρα μια πολύ ελκυστική συσκευή, δεδομένου ότι είναι όμορφη αεροδυναμική και συμπαγής. Όλα τα άκρα είναι ομοιόμορφα στρογγυλεμένα πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ άνετο στο κράτημα.

Όσον αφορά το βάρος, θα έλεγα ότι είναι σχετικά ελαφρύ λόγω του γεγονότος ότι δέχεται μόνο μία μπαταρία 18650. Το φινίρισμα του έχει ένα εκλεπτυσμένο γούστο, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι πως η Sigelei δεν ακολουθεί την ίδια τακτική με τα προηγούμενα μοντέλα και σε αυτό το αντικείμενο συμβιβάστηκε απλά να το δημιουργήσει με φθηνότερα υλικά. Κατά κάποιο τρόπο μπορώ να ζήσω με αυτό, δεδομένου ότι η vape αγορά εξελίσσεται συνεχώς, έτσι είναι σχεδόν απίθανο θα εξακολουθώ να χρησιμοποιώ την ίδιο mod και το επόμενο έτος. Το οικονομικό τίμημα απόκτησης είναι ελαφρώς πιο ανταγωνιστική από ό, τι  τα τυπικά δημιουργήματα της Sigelei, έτσι μειώνοντας το τελικό κόστος παραγωγής δίνει στον καταναλωτή το ευχάριστο πλεονέκτημα να το προμηθευτεί με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, αλλά κατά κάποιο τρόπο μου λείπει η παλιά αίγλη που είχε η εταιρεία στην προσέγγιση των μονάδων της.

Spark 90W TC από Sigelei διαθέσιμα χρώματα

Ανεξάρτητα από τις προσωπικές μου πεποιθήσεις δυστυχώς εντόπισα μία απρόσμενη δυσλειτουργία που με στεναχώρησε, το κουμπί πυροδότησης κουδουνίζει, κάτι το οποίο είναι ανεπίτρεπτο εν έτη 2016 ο ατμιστής να συμβιβάζεται με τούτο το κροτάλισμα.

Η υποδοχή 510 διαθέτει σπείρωμα από ανοξείδωτο ατσάλι για να αντέξει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το pin ελατήριο και είναι κατασκευασμένο από χαλκό για να εξασφαλίσει ότι θα παίρνετε εξαιρετική αγωγιμότητα και όλοι οι ατμοποιητές μου κάθισαν στο ίδιο επίπεδο χωρίς να προεξέχουν.

Spark 90W TC από Sigelei μπρος και πίσω όψη

Οθόνη.

Η οθόνη LCD είναι κατάλληλα φωτεινή για να μπορεί να αναγνωσθεί ακόμη κι απέναντι στον ήλιο, όμως ένα άλλο αρνητικό σημείο που ανακάλυψα είναι η διάταξη και το σχεδιάγραμμα της οθόνης το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο κουράζοντας τα μάτια του χρήστη, παρ’ όλα αυτά εμφανίζει τις απαραίτητες ενδείξεις όπως αντίσταση, ισχύ και τάση, θερμοκρασία, καθώς και η εναπομείναν διάρκεια της μπαταρίας.Το Spark χρησιμοποιεί το τσιπ YIHI SX 130D-T έτσι θα είναι πολύ οικείο στον  καθέναν που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν προϊόντα Sigelei ή συσκευές Pioneer4You.

Spark 90W TC από Sigelei εσωτερικό τμήμα

Το εσωτερικό τμήμα των μπαταριών.

Το διαμέρισμα της μπαταρίας είναι έξυπνα τακτοποιημένο και διαμορφωμένο, έτσι ώστε ο χρήστης να μην μπερδευτεί, βρίσκοντας εύκολα το σωστό προσανατολισμό της μπαταρίας το οποίο επισημαίνεται σαφέστατα από μια γραπτή προειδοποίηση. Δεν υπάρχει κορδέλα για να βοηθήσει την αφαίρεση της μπαταρίας, εμένα πραγματικά δεν μου άρεσε αυτό,διότι το θεωρώ απαραίτητο για την διευκόλυνση του vaper. Οι επαφές στους πόλους που εφάπτονται οι μπαταρίες είναι από χαλκό, έτσι θα έχετε θαυμάσια αγωγιμότητα. Το καπάκι της θήκης των μπαταριών έχει δύο αρκετά ισχυρούς μαγνήτες που προσφέρουν μια ασφαλή εφαρμογή.

 

Spark 90W TC από Sigelei κουτί

 

Εξαερισμός.

Το Spark Sigelei πραγματικά έχει μια αφθονία εξαερισμού δεδομένου ότι το καπάκι της θήκης της μπαταρίας διαθέτει πολλές αυλακώσεις και υπάρχουν επίσης δεκαεπτά τρύπες στη βάση της συσκευής. Η θύρα USB Micro βρίσκεται επίσης στη βάση, αλλά δυστυχώς είναι μόνο για τη φόρτιση και δεν σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε το firmware της συσκευής.

Οδηγίες χρήσεως.

 • Πέντε κλικ στο κουμπί πυροδότησης ενεργοποιεί τη συσκευή.

 

 • Με τη συσκευή ενεργοποιημένη κάντε κλικ στο fire button πέντε φορές για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού.
 • Περιηγηθείτε στις επιλογές μενού κρατώντας πατημένο το κουμπί πυροδότησης. Για να επιβεβαιώσετε τις επιλογές του μενού πατήστε το πλήκτρο συν ή μείον.
 • Χρησιμοποιήστε το μενού για να μεταφερθείτε μεταξύ μεταβλητής ισχύς και λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας.
 • Ο έλεγχος θερμοκρασίας  σε αυτή τη συσκευή υποστηρίζει μόνο σύρματα Ni200 και Titanium.

 

 • Για να ρυθμίσετε την αντίσταση κατά τη χρήση στον έλεγχο θερμοκρασίας κρατήστε πατημένα  τα κουμπιά συν και πλην ταυτόχρονα.
 • Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή πλοηγηθείτε στο μενού “System Off” και πατήστε είτε το κουμπί μείον ή συν.

Συμπέρασμα.

Αναμφισβήτητα το Sigelei Spark 90W TC από θεμα ισχύς δεν υστερεί καθόλου διότι μπορεί να φτάσει ως και τα 90 βατ, αλλά με μία μπαταρία 18650 μόνο μοιάζει λιγάκι σαν ουτοπία, διότι για να υποστηριχθεί σε αυτό το επίπεδο η ισχύς απαιτεί τουλάχιστον δύο ισχυρό -δυναμικές των 30 αμπέρ, οπότε μην τρέφετε φρούδες ελπίδες.

Σε γενικές γραμμές περισσότερο με απογοήτευσε και με δυσαρέστησε, θεωρητικά βάσει δειγμάτων που μου έχει δώσει στο παρελθόν η εταιρεία είχα την εντύπωση πως θα κινείται πάντα σε μία σοβαρή κατεύθυνση χωρίς να επηρεάζεται από τους πειρασμούς, αλλά όπως αποδείχθηκε διαψεύστηκα. Το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα 5.

Χαρακτηριστικά.

 • 510 με σπείρωμα.
 • Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδαργύρου.
 • Εύρος αντίστασης στον ατμοποιητή : 0,1 ohm – 3,0 ohm.
 • Προτεινόμενο εύρος Αντίστασης ελέγχου θερμοκρασίας : 0.1 ohm – 0,5 ohm.
 • Μεταβλητό εύρος Ισχύς: 10W – 90W.
 • Joule: 10J – 75J.
 • Τάση εξόδου: 1.0V – 7.5V
 • Εύρος τάσης εισόδου: 3.2V – 4.2V.
 • Μαγνητικό κάλυμμα μπαταρίας.
 • Προειδοποίηση υψηλής Τάσης.
 • Προστασία Χαμηλής Τάσης.
 • Προστασίας βραχυκυκλώματος.
 • Προστασία χαμηλής αντίσταση σε ohm.
 • Προστασία αντίστροφών πόλων της μπαταρίας.
 • Πρόληψη υπερθέρμανσης.