Shuriken RDA από Cthulhu MOD επιστρέφει στον τόπο

Shuriken RDA από Cthulhu MOD

Shuriken RDA από Cthulhu MOD επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος όχι γιατί νιώθει ενοχές αλλά επειδή είναι αδίστακτος βάσει των λειτουργιών.

Λειτουργικότητα.

Είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής 22 χιλιοστά διαμέτρο, κατά κάποιο τρόπο μοιάζει με  Royal Hunter της Council of Vapor και ενώ είναι εξαιρετικά ελαφρύ και πάρα πολύ λεπτό από τα διάφορα εξαρτήματα που το συνοδεύουν, μου έδωσε την εντύπωση πως πρόκειται για μία φθηνό – κατασκευή, άσχετα αν η εταιρεία διατυμπανίζει πως προορίζεται για προχωρημένους χρήστες, στην κατηγορία που ανήκει ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και δεν συγχωρεί σφάλματα, μου φαίνεται μάλλον πως θα το πληρώσει αυτό το γεγονός.

Το σπείρωμα υποδοχής είναι επιεικώς απαράδεκτο, είναι κάπως χοντροκομμένο και πολύ τραχύ στην αφή που σημαίνει ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολία στην εφαρμογή επάνω στο mod. Το κατάστρωμα κατασκευής είναι παραπλανητικό, γιατί ενώ φαίνεται ευρύχωρο ο σχεδιασμός περιορίζει τις αντιστάσεις, υπολογίστε πώς ένα coil δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 3 χιλιοστά σε διάμετρο, όμως η ιδανική περιτύλιξη σύρματος βρίσκεται περίπου στα  2,0 – 2,5 χιλιοστά. Στη θετική πλευρά των πραγμάτων κατατάσσεται σίγουρα το μεγάλο βάθος της δεξαμενής που είναι 6,5 χιλιοστά.

Shuriken RDA από Cthulhu MOD διαθέσιμα χρώματα

Οι δακτύλιοι έχουν τη κακή συνήθεια να συσσωρεύουν συμπυκνωμένα υγρά από τον ατμό, τουλάχιστον το καπάκι βγαίνει εύκολα και βοηθάει στον καθαρισμό αυτών των υπολειμμάτων. Στην αρχή θεώρησα ότι ίσως έφταιγαν τα λαστιχάκια, αλλά μόλις τα αντικατέστησα με εκείνα που βρισκόντουσαν στην συσκευασία το πρόβλημα παρέμενε το ίδιο. Τολμώ να πω, αν το γυρίσετε κρατημένο ανάποδα και το κουνήσετε λιγάκι το καπάκι αμέσως, ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή το καπάκι είναι εξαιρετικά χαλαρό. θα μπορούσατε κάλλιστα να το αντικαταστήσετε, αλλά δεν θα σας το συνιστούσα, διότι θα υπήρχε ασυμβατότητα μεταξύ των εξαρτημάτων.

Κατά την τοποθέτηση επάνω στο mod παρατήρησα ότι δεν προεξέχει, επισης το επιστόμιο και η σύνδεση του έκαναν καλή δουλειά.

Ροή αέρα.

Ο έλεγχος το air flow control διεξάγεται με τη βοήθεια ενός καλύμματος που στην ουσία είναι μανίκι γύρω από τη δεξαμενή, υπάρχει και ένα δεύτερο μέσα στο κουτί με μικρότερες τρύπες για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα των ατμιστών. Το περίβλημα μπορεί να περιστραφεί, όμως εκεί συμβαίνει η ακατανόητη κατάσταση, αν το γυρίσεις σφίγγει το καπάκι, λόγω του ανώμαλου σπειρώματος.

Shuriken RDA από Cthulhu MOD κουτί

 

Ευκολία στη χρήση.

Θεωρώ πως ο χειρισμός αυτού του αντικειμένου, δεν είναι και από τους ιδανικότερους, νομίζω πως ένας μέσος χρήστης θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα  προσαρμογής ούτως ώστε να εξοικειωθεί με τα χούγια του.

Σύνοψη.

Με απόλυτη ειλικρίνεια με απογοήτευσε παντελώς, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους, με ποια κριτήρια έχουν προβεί στην δομή κατασκευής του, διότι αν λάβουμε υπόψιν ότι και καλά είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Cthulhu MOD που δημιούργησε το Shuriken RDA, είναι πέρα για πέρα λάθος, προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να το συστήσω σε κανέναν για να τα αγοράσει.

Αν συνεχίσουν να επιμένουν να είναι αδιόρθωτοι, κακό του κεφαλιού τους, αλλά οι ατμιστές δεν φταίνε σε τίποτα να πέφτουν θύμα των ανόητων συμπεριφορών. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 3.

Χαρακτηριστικά.

  • Διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, ασημί
  • 22 χιλιοστά Διάμετρος
  • 6,5 χιλιοστά βάθος δεξαμενής
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ρυθμιζόμενος ελέγχος ροής αέρα
  • Επικλινείς επιστόμιο Delrin Wide
  • 510 Σύνδεση υποδοχής.