Serpent Mini RTA από Wotofo αναπόφευκτα κυρίαρχος

Serpent Mini RTA από Wotofo

Serpent Mini RTA από Wotofo αναπόφευκτα κυρίαρχος της μικρομεσαίας κατηγορίας θέλοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά των απανταχού vapers.

Είναι ένας συμπαγές επισκευάσιμος ατμοποιητής, διαμέτρου 22 χιλιοστών σχεδιασμένος για μονή αντίσταση.  Έχει χωρητικότητα της δεξαμενής 3ml και διαθέτει τρόπο πλήρωσης top filling, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο με διπλή ροή αέρα. Αυτός ο RTA προορίζεται και για αρχάριους διότι δίνει απόλυτη ευκολία στην χρήση, δίχως κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Λειτουργικότητα.

Η μηχανική κατεργασία που έχει υποστεί στο σύνολό του είναι αρκετά καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν μερικά ψεγάδια  το οποίο εντοπίζεται στο σπείρωμα και η εταιρεία κάλλιστα θα μπορούσε να το βελτιώσει, όμως λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό τίμημα είναι σίγουρα αποδεκτό. Δεν υπήρχε απολύτως κανένα ίχνος ακαθαρσίας εξωτερικά η εσωτερικά και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το RTA κατ ‘ευθείαν από το κουτί.

Serpent Mini RTA από Wotofo μαύρο χρώμα

Το επιστόμιο έχει μία ευρεία οπή και είναι δημιουργημένο από ανοξείδωτο ατσάλι, η μαύρη έκδοση του Serpent Mini έχει ένα Delrin drip tip). Το επιστόμιο ταιριάζει σωστότατα και μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με ένα άλλο από τη συλλογή σας.

Η επάνω ενότητα αφαιρείται ξεβιδώνοντας το καπάκι το οποίο δεν είναι επιρρεπής στα κωλύματα, επιτρέποντας σας να συμπληρώσετε υγρό αναπλήρωσης με χαρακτηριστική άνεση. Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις pre-made αντιστάσεις φτιαγμένες από twisted Kanthal, αλλά μπορείτε φυσικά να κατασκευάσετε ή να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας αν το επιθυμείτε.

Serpent Mini RTA από Wotofo εξαρτήματα

Από άποψη εμφάνισης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, δίνοντας βαρύτητα κυρίως στην απλότητα, όλα τα μέρη είναι χωρίς γρέζια, ατέλειες ή αιχμηρές άκρες.

Ροή αέρα.

Το Serpent Mini διαθέτει δύο υποδοχές ροή αέρα στυλ Cyclops και μπορεί να ανοίξει πλήρως ή να κλείσει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την προτίμησή σας.. Ο δακτύλιος ρύθμισης του  airflow ανεμπόδιστα χωρίς να είναι ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ χαλαρό.

Serpent Mini RTA από Wotofo εσωτερικό

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν παράγει τεράστια σύννεφα ατμού, οπότε δεν είναι κατάλληλο για ανθρώπους που αρέσκονται σε αυτό το είδος, ο περιορισμός πνευμονικών εισπνοών είναι φανερά αισθητός που μερικές φορές καταντά ενοχλητικός.

Ευκολία στη χρήση.

Είναι αξιοσημείωτη η διευκόλυνση που παρουσιάζει στους ατμιστές που επιθυμούν να κατασκευάζουν δικές τους αντιστάσεις ακόμη και στους νεοεισερχόμενους στο vape, τα συμπεριλαμβανόμενα coils είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να φτιάξετε το δικό σας πηνία αμέσως.  Ένα σημείο στο οποίο απαιτεί να επιστήσετε την προσοχή σας είναι να μην προβαίνετε σε παραλόγου τύπου αντιστάσεων, να είναι σε λογικό μέγεθος για να βοηθηθεί κατά την τοποθέτησή του, αν παρατηρήσετε να εξέχουν λιγάκη τα σύρματα από το deck φροντίστε να τα κόψετε διότι διαφορετικά δεν θα κλείνει.

Η ύγρανση του coi lπου προσφέρεται είναι υπεραρκετή, αλλά προσέξτε να μην βουλώσετε τις τρύπες με το βαμβάκι σας, κόψτε τις παραπανίσιες ουρές στο ίδιο επίπεδο με το κατάστρωμα προς αποφυγή μπλοκαρίσματος. Να τοποθετείται σε μήκος μικρή ποσότητα βαμβακιού για να έχετε την καλύτερη δυνατή ύγρανση χωρίς περαιτέρω παρενέργειες.

Serpent Mini RTA από Wotofo κουτί

Αποδοτικότητα.

Στα 25W διαπίστωσα ότι συμπεριφέρεται με καταλληλότητα, αλλά απρόσμενα παρατήρησα πως η αύξηση στα 35W ήταν το ίδιο εξίσου καλή, λαμβάνοντας μία ωραία εμπειρία. Το μικρό μέγεθος της δεξαμενής σας δίνει πραγματικά γενναιόδωρα μία υπέροχη γεύση. Εν τω μεταξύ υπάρχει ένα καλό ποσό  θερμότητας το οποίο εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του χωρίς να υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αμφιβάλλω στην ύπαρξη ομαλότητας όταν αυτή υπερβαίνει τα 40 βατ, φροντίστε να μην αφήνετε τις καταστάσεις στα άκρα, αν θελήσετε να ωθήσετε αυτόν τον ατμοποιητή  σ’ αυτή την διαδικασία μπορεί να λάβετε ένα αρκετά ζεστό ατμό στο στόμα σας.

Σύνοψη.

Αγοράζοντας αυτό το αντικείμενο, μην προσδοκάτε να έχετε παράλογες ή υπερβολικές απαιτήσεις βάσει δυνατοτήτων που μπορεί να παρέχει, όπως προανέφερα παραπάνω ανήκει στη στην μικρομεσαία κατηγορία ατμοποιητών, οπότε γίνεται αντιληπτό πως δεν συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Η μικρή χωρητικότητα δεξαμενής σε υγρό αναπλήρωσης το καταστά αυτόματα απαγορευτικό για έμπειρους χρήστες, το τονίζω πως θα σας δυσαρεστήσει.

Είναι μία εξαιρετική επιλογή για να είναι ο αντικαταστάτης του βασικού σας atomizer, ο οποίος θα είναι σε κατάσταση αναμονής ανά πάσα στιγμή που χρειαστεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 5.

Χαρακτηριστικά.

 • Μάρκα: Wotofo.
 • Μοντέλο: Serpent Mini.
 • Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο, ασημί.
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Υλικό δεξαμενής: γυαλί.
 • Ποσότητα αντιστάσεων: μόνη.
 • Σύνδεσμος υποδοχής: Επίχρυσο 510.
 • Συνολική διάμετρος: 22 χιλιοστά.
 • 3ml Χωρητικότητα Δεξαμενής.
 • 5 χιλιοστά Wide Bore επιστόμιο.
 • Διπλή μόνωση του επιστομίου για να ελαχιστοποίηση την μετάδοση Θερμότητας.
 • Αντικαθιστώμενη θάλαμη γυαλιού.