Σας ενοχλεί το αφυδατωμένο στόμα στο άτμισα; άραγε από τι

Σας ενοχλεί το αφυδατωμένο στόμα στο άτμισα; άραγε από τι

Σας ενοχλεί το αφυδατωμένο στόμα στο άτμισα;  άραγε από τι να προέρχεται; πρώτα από όλα μην πανικοβάλλεστε, διότι πιθανόν δεν έχετε κάποια σοβαρή ασθένεια ή τουλάχιστον αυτό ισχύει για τους υγιείς ατμιστές.

Εμείς θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο που αφορά τον τομέα μας, χωρίς να κάνουμε ιατρικές προβλέψεις σε άρρωστους ανθρώπους. Μία από τις παρενέργειες του ατμίσματος είναι η αφυδάτωση, ο λόγος που τείνει να συμβαίνει συνεχώς οφείλεται καθαρά στα συστατικά των υγρών αναπλήρωσης, δηλαδή, παρόλο που ατμός είναι υγροποιημένος θα περίμενε κανείς ισορροπίες στο θέμα να ήταν οι ανάλογες, έχοντας ένα στόμα με υγρασία παραπάνω από το κανονικό, αντ’ αυτού παρατηρείται το ακριβώς αντίθετο φαινόμενο, με κύριο χαρακτηριστικό την ξηρασία της εσωτερικής κοιλότητας του στόματος μας.

Ποια λογική εξήγηση υπάρχει;

Ο ατμός δρα σαν ένα σφουγγάρι και απορροφά όλο το σάλιο σας, δίνοντάς σας μια ξηροστομία. Αυτό μπορεί επίσης να αφήσει ένα είδος φιλμ που επικαλύπτει το στόμα και τη γλώσσα σας. Αυτή η επίστρωση στέκεται μεταξύ ατμού και τη γεύσης.

Ποια είναι η λύση;

Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά απλή. Πίνετε άφθονο νερό, ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση vape. Αν υπάρχει πολλή συσσώρευση της παρούσας ιδιοτροπίας, θα σας συνιστούσα να προβείτε σε μία ασυνήθιστη κίνηση για το συγκεκριμένο δεδομένο, βάλτε επάνω σε μία μαλακή οδοντόβουρτσα  μία ικανοποιητική δόση οδοντόκρεμας και βουρτσίστε μόνο τα δόντια σας και την γλώσσα, αλλά όχι το δέρμα ή τα ούλα ή στο εσωτερικό τοίχωμα των μάγουλων, γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δημιουργήσετε πληγές ή να τα τραυματίσετε.

Μία άλλη ικανοποιητική λύση είναι να μασάτε τσίχλα, αυτή η περίπτωση ενδεικτικά σας αναφέρω πως εκκρίνει μεγάλες ποσότητες σάλιου, εδώ πρέπει να προσέξετε να μην χρησιμοποιείται επαναχρησιμοποιούμενες τσίχλες που τις κολλήσατε στο τραπέζι της κουζίνας ή απλά τις φυλάξετε σε ένα αλουμινόχαρτο για χήηση της επόμενης μέρας. Οφείλω να ξεκαθαρίσω πώς αυτή η διενέργεια είναι ιδιαίτερα λανθασμένη και πώς θα γίνει εστία μικροβίων που με τη σειρά τους θα μεταφερθούν μέσα στον οργανισμό σας.

Δεν θέλω να αγνοείται το γεγονός πως απευθύνομαι αποκλειστικά σε νοήμονες ανθρώπους που τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής, αν για οποιοδήποτε λόγο εν αγνοία σας κάνετε κάτι λάθος τότε οφείλετε να είστε σε αναμονή για να ανακαλύψετε τα αίτια ή ακόμη καλύτερα να επισκεφτείτε τον προσωπικό σας γιατρό, είναι ο μόνος αρμόδιος που φέρει αποκλειστική ευθύνη αν σας συμβεί κάτι δυσάρεστο.

Προσοχή στα υγρά αναπλήρωσης.

Είναι ορισμένα κατασκευασμένα από κακές πρώτες ύλες, ούτως ώστε να πωληθούν φθηνά στο λιανικό εμπόριο και τα ατμιστικά καταστήματα, δεν κρύβω τις ανησυχίες μου ότι με τρομάζει η ιδέα πως υπάρχουν κάποιοι ανεύθυνοι τσαρλατάνοι που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, στο βωμό του χρήματος πουλάνε και την ψυχή τους στο διάολο, έτσι για να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα, όμως ταυτόχρονα βάζουν σε κίνδυνο την υγεία συνανθρώπων.

Οπότε νοιαστείτε για την προσωπική σας ασφάλεια, οι ίδιοι σας, φροντίζοντας να αγοράζετε ποιοτικές επώνυμες μάρκες που έχουν πολύ – δοκιμαστεί από το κοινό και υπάρχει κάποια εμπεριστατωμένη άποψη που μπορεί να σας διαφωτίσει, αν όμως πρόκειται για θέμα τσιγκουνιάς έ τότε εσείς δεν διορθώνεσται με τίποτα, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποκλείω τους συμπολίτες μας που αιμορραγούν οικονομικά χωρίς να έχουν εναλλακτική επιλογή, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε τίποτα δεν αξίζει να βάλετε τη ζωή σας σε κίνδυνο.