Sapor RDA από Wotofo ο επικρατέστερος διεκδικητής

Sapor RDA από Wotofo

Sapor RDA από Wotofo ο επικρατέστερος διεκδικητής των φημολογούμενων εντυπώσεων που τον θέλουν να κάνει πάταγο στο πέρασμά του.

Η Wotofo είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές της αγοράς, προσφέροντας εξαιρετικα αυθεντικά προϊόντα στην τσέπη του καταναλωτή με φιλικές τιμές. δίνοντας τη δυνατότητα σε ατμιστές με χαμηλό προϋπολογισμό να τα αποκτήσουν.

Στο παρελθόν οφείλω να ομολογήσω πώς ήμουν λιγάκι απογοητευμένος από μερικούς ατμοποιητές, όμως τα δεδομένα αλλάζουν και έχει βελτιστοποιηθεί η νοοτροπία τους, λανσάροντας σπουδαία αντικείμενα. Ας δούμε λοιπόν πώς τα πήγε ο Sapor RDA στην σκληρή δοκιμασία που τον υπέβαλα.

Λειτουργικότητα.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και το τμήμα της δεξαμενής είναι από γυαλί, αν κατά λάθος το σπάσετε μην ανησυχείτε υπάρχει ένα ανταλλακτικό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, έρχεται σε δύο διαφορετικά χρώματα, ασημί ή μαύρο χρώμα, όμως όποια εκδοχή κι αν διαλέξετε, αυτό που παραμένει σημαντικό είναι η ουσία των επιδόσεων, έχει αφαιρούμενο  επιστόμιο που καταπολεμάει τη μεταφορά θερμότητας στα χείλη σας. Η αποσυναρμολόγηση των αφαιρουμένων εξαρτημάτων για τον καθαρισμό, πρακτικά διεξάγεται με ευκολία, εκτός κι αν είστε αρχάριος και δεν γνωρίζετε την διαδικασία.

Sapor RDA από Wotofo διαθέσιμα χρώματα

Χωρητικότητα του είναι 2 ml, και η συμπλήρωση κατά το γέμισμα γίνεται στο επάνω μέρος της δεξαμενής. Ο ελέγχος ροής χυμού είναι παρών κάνοντας σωστότατη δουλειά,  περιστρέφοντας το δοχείο, μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα eliquid που θα ρέει στις  σπείρες σας. Κατά την πλήρωση, βεβαιωθείτε ότι είναι κλειστό για να αποφύγετε αναπάντεχες πλημμύρες στο κατάστρωμα. Ο έλεγχος ροής του χυμού είναι αρκετά χαλαρός οπότε λάβετε τα μέτρα σας, δεδομένου ότι μπορει να στρίβει ανεξέλεγκτα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ξεβιδώστε την άνω ενότητα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστρωμα που τοποθετούνται οι αντιστάσεις.

Η ακίδα 510 έχει σταθερό πόλο, που το κάνει λίγο ιδιόρρυθμο στην εφαρμογή ορισμένων mods, Εάν έχετε ένα μοντάκι με ρηχή υποδοχή 510, τότε πιθανόν να παρατηρήσετε ένα κενό το οποίο θα σας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη λειτουργία. Προσωπικά απογοητεύτηκα σε μεγάλο βαθμό με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς η διαφορά ήταν ορατή σε πολλές συσκευές που το δοκίμασα, όπως το Innokin Coolfire IV και το Efusion DNA200.

Συνολικά, η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά σταθερή, με ένα πολύ καλά ενσωματωμένο δοχείο, με λείο σπείρωμα και χωρίς αιχμηρές άκρες.

Sapor RDA από Wotofo εξαρτήματα

 

Ροή αέρα.

Ο Sapor RTA έχει ένα σπορ top airflow που βρίσκεται στην κορυφή, η ίδια η ροή του αέρα αναρροφάται μέσα από τις πλαϊνές σχισμές και κατευθύνεται προς τα κάτω περνώντας μέσα από τις έξι μικρές τρύπες στο εσωτερικό της καμινάδας, ούτως ώστε να προσκρούσει ομοιόμορφα στα coils σας. Αν κοιτάξετε στη βάση της δεξαμενής θα παρατηρήσετε μικρές κουκκίδες, έπειτα αυτές θα πρέπει να παραταχθούν με την τελεία που βρίσκεται στη βάση, ώστε ευθυγραμμιστούν μεταξύ τους, επιδιώκοντας τον επιθυμητό βαθμό ποσότητας άερα.

Υπάρχουν δύο γενναιόδωρα τεράστια αυλάκια ροής αέρα σε κάθε πλευρά της δεξαμενής στην κορυφή, ο δακτύλιος έχει ομαλή συμπεριφορά κατά την περιστροφή, επιτρέποντάς σας να τελειοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εδώ πρέπει να τονίσω πως στις πνευμονικές εισπνοές δεν υστερεί αισθητά από τους ανταγωνιστές του στην ίδια κατηγορία, αλλά παρόλη την ευάερη λειτουργία του, έχει μία περιορισμένη ροή . Το μεγάλο πλεονέκτημα της ύπαρξης  ροής του αέρα κορυφή σας εξασφαλίζει μία ικανοποιητική στεγανότητα, για να είμαι ειλικρινής στην μία εβδομάδα χρήσης που το δοκίμασα δεν παρατήρησα κάποιες διαρροές.

Sapor RDA από Wotofo κουτί

 

Επιδόσεις.

Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε στον Sapor RTA ήταν η παροχή σπουδαίας γεύσης, διότι συνήθως, δεν συνάδουν μεταξύ τους η τεράστια παραγωγή με την γεύση, αφού επιτεύχθηκε τούτος ο σκοπός, δεν παραμένει παρά να τους δώσω τα συγχαρητήριά μου για το συγκεκριμένο κατόρθωμα, μην ξεχνάτε πως αυτο το γεγονός είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που πολλοί λίγοι ατμοποιητές καταφέρνουν να το επιτύχουν. όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την υποτονική ροή αέρα που με ενόχλησε αφάνταστα.

Σύνοψη.

Η συγκεκριμένη εταιρία είναι ή του ύψους ή του βάθους, στην παρούσα περίπτωση θεωρώ ότι βρίσκεται κάπου στη μέση, χωρίς να υπερτερούν εμφανέστατα τα θετικά σημεία έναντι των αρνητικών. Κρατάω πολλές επιφυλάξεις για τις δυνατότητες τους, και πραγματικά δεν ξέρω αν ήμουν σε θέση να το συστήσω σε κάποιον να το αγοράσει, αν το έπραττα, ουσιαστικά ο μόνος λόγος θα ήταν η χαμηλή τιμή του, δυστυχώς στις μέρες μας είναι ένα πολύ σοβαρό δέλεαρ, πάντα εν σύγκριση με άλλους στην ίδια κατηγορία που ανταγωνίζεται υπάρχουν και καλύτερα, αλλα είναι value for money. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 4,5.

Προδιαγραφές.

 • Μάρκα: Wotofo
 • Μοντέλο: Sapor
 • Τύπος: επισκευάσιμος ατμοποιητής
 • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο, Ασημί
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
 • Υλικό δεξαμενής: γυαλί
 • Χωρητικότητα δεξαμενής: 2,0 ml
 • Ποσότητα αντιστάσεω: δύο
 • Σύνδεση υποδοχής: 510
 • Συνολική Διάμετρος: 22 χιλιοστά
 • Βάρος προϊόντος: 55 γραμμάρια
 • Βάρος  συσκευασίας: 160 γραμμάρια