Reuleaux RX75 Kit από Wismec ένα αξιοζήλευτο

Reuleaux RX75 Kit από Wismec

Reuleaux RX75 Kit από Wismec ένα αξιοζήλευτο αρχικό πακέτο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την JayBo θέλοντας να καταφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό επιτυχημένων πτυχών.

Λειτουργικότητα.

Το πρώτο πράγμα που οφείλω να επισημάνω είναι ότι ο RX75 δεν μοιάζει καθόλου με το Reuleux ή το RX200 στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με ένα Sigelei 150W TC ή το IPV D3. Το RX75 διαθέτει μεταβλητή ισχύ και έλεγχο θερμοκρασίας υποστηρίζοντας όλα τα  σημαντικά είδη συρμάτων. Επιπλέον, έχει πλήρως αναβαθμίσιμο firmwareκαι συνοδεύεται από ένα ατμοποιητή. Η συσκευή απαιτεί μια ενιαία 18650 μπαταρία η οποία δεν περιλαμβάνεται.

Reuleaux RX75 Kit από Wismec μαζί με ατμοποιητή

Το επάνω μέρος της συσκευής έχει κλιμακωτό σχέδιο που είναι παρόμοιο με το Sigelei 150W TC, αλλά στην περίπτωση του RX75 έχει αντιστραφεί ο ρόλος και ο atomizer βρίσκεται χαμηλότερα από την κορυφή του mod. Από άποψη εμφάνισης έχει ένα τελείως περίεργο στυλ, όμως δεν εμποδίζει την ομαλή λειτουργία. Ωστόσο, εντόπισα ένα μικρό θεματάκι, το ζήτημα έγκειται στο γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήστε μόνο ατμοποιητές διαμέτρου 22 χιλιοστών σε αυτήν τη συσκευή και απλά κάτι μεγαλύτερο δεν θα ταιριάζει.

Το 510 pin είναι ελατήριο (spring-loaded), ώστε να είσαστε βέβαιοι ότι όλοι οι ατμοποιητές   θα κάθονται στο ίδιο επίπεδο. Το σύστημα υποδοχής (thread) είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, έτσι θεωρητικά σημαίνει πως θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο.

Στο άνω μέρος είναι το κουμπί κλειδώματος ώστε να αποφευχθεί η κατά λάθος πυροδότηση όταν δεν το περιμένετε. Το κουμπί είναι μεν στο σωστά τοποθετημένο, αλλά είναι μικρό και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ατμιστή.

Το fire button είναι μάλλον ασυνήθιστο και όταν το πιέσετε για να βρεθείτε στη διαδικασία ατμίσματος μοιάζει πολύ με το Smok Xcube II. Σίγουρα όμως είναι άνετο στη χρήση και σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Reuleaux RX75 Kit από Wismec διαθέσιμα χρώματα

Το διαμέρισμα της μπαταρίας.

Το διαμέρισμα της μπαταρίας είναι πολύ όμορφο και με σωστή επισήμανση προσανατολισμού των πόλων. Δεν υπάρχει κορδέλα για να βοηθήσει στην αφαίρεση της μπαταρίας, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Το RX75 έχει ένα γενναιόδωρο ποσό εξαερισμού με τέσσερις μεγάλες οπές στη βάση και ακόμη τέσσερις τρύπες σε δύο ζεύγη σε κάθε πλευρά.

USB θύρα.

Η θύρα USB Micro βρίσκεται στο πλάι της συσκευής, αλλά έχει τοποθετηθεί κάθετα που σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να σταθεί σε όρθια θέση κατά τη φόρτιση. Το RX75 έχει  firmware αναβάθμισης ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε τυχόν ενημερώσεις απευθείας από την Wismec.

Reuleaux RX75 Kit από Wismec περιεχόμενα συσκευασίας

Οθόνη

Τώρα ερχόμαστε στο γελοίο κομμάτι της υπόθεσης που μου προξένησε παράξενα συναισθήματα, έχουν τοποθετήσει στην οθόνη ένα κάλυμμα. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές, όπου μπορείτε να δείτε με σαφήνεια τις ενδείξεις της οθόνης, η Wismec αποφάσισε ότι δεν το χρειάζεστε και δημιούργησε ένα πορτάκι που κρύβει ταυτόχρονα και τα πλήκτρα συν & πλην. Υποθέτω ότι η ιδέα τους ήταν να δημιουργήσουν κάτι κομψό  και εκεί τα έκαναν μαντάρα, δίχως κανένα ορθολογισμό, όλη αυτή η κατάσταση είναι ουσιαστικά περιττή με τελικό αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στο χρήστη.

 

Ευκολία στη χρήση

Εκτός από το προαναφερθέν κάλυμμα της οθόνης και των κουμπιών και το κάπως αδέξιο κλείδωμα της συσκευής σε γενικές γραμμές ήταν απλό στη χρήση. Λειτουργεί όπως όλες οι Wismec συσκευές, οπότε αν έχετε κάποια οικειότητα με προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας τότε πιθανόν να νιώσετε άνετα. Το συμπεριλαμβανόμενο εγχειρίδιο είναι πλήρης κατανοητό χωρίς ασάφειες καλύπτοντας όλες τις λειτουργίες, ακόμη και ένας νέος χρήστης θα ανταπεξέλθει σύντομα στις απαιτήσεις του.

 

Συμπέρασμα.

Στην ανάγκη παραγωγής μιας πρωτότυπης συσκευής με εξαιρετικές προοπτικές κατάφεραν το εντελώς αντίθετο, ενώ τα προηγούμενα δείγματα γραφής της εταιρείας μας παρέπεμπαν σε μία σοβαρή πορεία, έφτασαν στο σημείο να βγάλουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια.

Για τον συμπεριλαμβανόμενο ατμοποιητή δεν κάνω καν αναφορά επειδή είναι απευθείας για τα σκουπίδια, χώρια που δεν μπορείς να τοποθετήσεις άλλον μεγαλύτερο των 22 χιλιοστών, οπότε είτε υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ή πιθανόν χρειάζεται να αναθεωρήσουν όλα τα μελλοντικά τους σχέδια για να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους με ένα σοβαρό ειρμό σκέψεων. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 3.

 

Χαρακτηριστικά.

Wismec RX75.

 • Ονομαστική ισχύς – 1-75W
 • Απαιτεί 1x 18650 μπαταρία (δεν περιλαμβάνεται).
 • Τρόποι λειτουργίας: μεταβλητή ισχύ, έλεγχος θερμοκρασίας και Bypass Modes.
 • Συμβατό με όλους τους βασικούς τύπους συρμάτων: Kanthal, τιτάνιο, νικέλιο και Stainless Steel.
 • Φάσμα έυρους αντίστασης: 0.05-1.5ohm για TC και 0.1-3.5ohm για VW.
 • Εύρος θερμοκρασίας – 100 – 315 ° C / 200-600 ° F.
 • Χρώματα – Μαύρο, (Μαύρο / Κόκκινο), (Μαύρο / Tiffany), (Μαύρο / Λευκό).

Armor Mini Tank.

 

 • Χωρητικότητα Δεξαμενής: 2 ml
 • 22 χιλιοστά διάμετρος.
 • Ρυθμιζόμενη Ροή αέρα
 • Πλήρωση θαλάμης: Top Filling.