Reuleaux RX200S από Wismec θα ακουστεί κοινότυπο

Reuleaux RX200S από Wismec

Reuleaux RX200S από Wismec θα ακουστεί κοινότυπο, όμως η αληθινή διάσταση των δυνατοτήτων του ξεπερνά την φαντασία, απλά του βγάζω το καπέλο.

Το RX200S είναι μια ελαφρώς αναβαθμισμένη και βελτιωμένη έκδοση της δημοφιλούς συσκευής RX200 Wismec του. Ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του, απαιτεί τρεις μπαταρίες 18650 και προσφέρει μέγιστη ισχύ 200 Watts. Η RX200S μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγαλύτερη και ευανάγνωστη οθόνη και χρησιμοποιεί το τελευταίο τσιπ (λογισμικό). Το μοντ διαθέτει Variable λειτουργικότητα μεταβλητή ισχύ και έλεγχο θερμοκρασίας, υποστηρίζοντας όλα τα δημοφιλή είδη συρμάτων.

Χρηστικότητα.

Οι προθέσεις και οι σκοποί του RX200S είναι σχεδόν ταυτόσημες με τον προκάτοχό του, το RX200. Έχει την ίδια υψηλή ποιότητα κατασκευής, το οποίο αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται ως ισχυρό – δυναμικό. Σε τούτο το σημείο πρέπει να σημειώσουμε πως είναι ασυνήθιστα βαρύ, αλλά με τη συνεχή χρήση θα το συνηθίσετε και δεν θα σας κάνει εντύπωση.πάντως δεν είναι το mod να το κουβαλάτε μαζί σας σε μία νυχτερινή έξοδο ή σε κάποια βόλτα για καφέ.  Από άποψη μεγέθους δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι πολλές συσκευές διπλής μπαταρίας 18650.

Η υποδοχή 510 διαθέτει σπείρωμα από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη αντοχή και ο πόλος είναι τύπου ελατηρίο, ώστε το σύνολο των ατμοποιητώνσας να κάθονται στο ίδιο επίπεδο χωρίς να παρατηρείται κάποιο εμφανή κενό. Τα τρία κουμπιά είναι ανθεκτικά, χωρίς κουδουνίσματα, προσδίδοντας μία αναπάντεχη πολυτέλεια και είναι πολύ άνετα στη χρήση.

Reuleaux RX200S από Wismec διαθέσιμα χρώματα

Παρά το αδικαιολόγητο βάρος, έχει εργονομικό σχεδιασμό και και εφαρμόζει τέλεια στο  κράτημα του χεριού. Το περίβλημα είναι πανομοιότυπο με το RX200, η οθόνη OLED είναι 0,96 ιντσών είναι η μόνη εμφανής αλλαγή. Η οθόνη είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη, αλλά ταυτόχρονα είναι πιο εύκολη στην ανάγνωση, η γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται θεωρώ πως δύσκολα θα αφήσει κάποιον ανικανοποίητο. Ο προσανατολισμός της οθόνης έχει επίσης αλλάξει και τώρα μπορείτε να το διαβάσετε, ενώ η βρίσκεται σε όρθια θέση.

Το μενού πλοήγησης είναι παρόμοιο με το RX75, ένα θετικό σημείο είναι ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί τώρα να εμφανίζεται ως πραγματικό ποσοστό και όχι μόνο σαν μία μπάρα . Όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε εμφανίζονται στην οθόνη, όπως η ονομαστική ισχύς, τάση και η αντίσταση, η θερμοκρασία παρουσιάζεται όταν γίνεται χρήση αυτής φάσης. Η φωτεινότητα της οθόνης φαίνεται σίγουρα  εξαιρετικά έντονα και ίσως να σας ενοχλήσει στο σκοτάδι, όμως η αντικειμενικά απέναντι στον ήλιο κάνει σωστή δουλειά.

Reuleaux RX200S από Wismec συσκευασία

Το πορτάκι της μπαταρίας φέρει τέσσερις ισχυρούς μαγνήτες που το κρατούν ασφαλής, αλλά  είναι λίγο δύσκολο κατά την αφαίρεση του, λόγω της δύναμης των μαγνητών και κατά κάποιο τρόπο πρέπει να σκάψετε με τα νύχια σας για να το βγάλετε το ένθετο περίβλημα, σίγουρα όμως είναι προτιμότερο από ένα χαλαρό που συνεχώς πέφτει. Ο σωστός προσανατολισμός των μπαταριών επισημαίνονται με μία σαφέστατη ένδειξη, υπάρχει μια κορδέλα για να βοηθήσει να βγάλετε τις μπαταρίες.

Η αφθονία του εξαερισμού για διαφυγή της θερμότητας είναι καταπληκτική, έχοντας τρεις οπές ανά πλευρά στο άνω μέρος και περαιτέρω είκοσι τρύπες στη βάση. Η θύρα USB Micro βρίσκεται στο κάτω μπροστινό μέρος της συσκευής, αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα σας συνιστούσα να το χρησιμοποιήσετε μόνο για ενημερώσεις του firmware και ποτέ για φόρτιση,  αυτό μπορεί να γίνει σε ένα εξωτερικό φορτιστή για να προστατεύσετε τις μπαταρίες.

Ευκολία στη χρήση.

Το εγχειρίδιο είναι σωστά εμπεριστατωμένο και καλύπτει το φάσμα των λειτουργιών, νομίζω δύσκολα κάποιος δεν θα καταλάβει την νοοτροπία του, ακόμη κι αν είναι αρχάριος, σε αντίθετη περίπτωση που δεν καταφέρετε να βγάλετε άκρη ζητήστε να σας εξυπηρετήσουν από το κατάστημα που το προμηθευτήκατε, νομίζω θα το πράξουν με μεγάλη χαρά, γιατί τους αφήσατε και ένα σεβαστό ποσό χρημάτων.

Τελικό συμπέρασμα.

Βάσει επιδόσεων είναι αναμφισβήτητα κυρίαρχος στην κατηγορία του, οι τρεις μπαταρίες 18650 που φοράει (πωλούνται ξεχωριστά) θα διαρκέσουν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, περισσότερο κι από το κανονικό, διότι τα τυπικά mods συνήθως χωράνε δύο, οπότε καταλαβαίνετε πως η αυτονομία του θα σας καλύψει στο μέγιστο. Η συμπεριφορά του είναι συνεπέστατη απέναντι στο χρήστη δίχως εμφανή μειονεκτήματα, πλην της τιμής η οποία είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, αλλά αν αναλογιστούμε τις δυνατότητες που προσφέρει πιστεύω πως έχει μία λογική. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 9.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Διαστάσεις: 50 Χ 40 Χ  84 χιλιοστά
 • Ποσότητα μπαταριών: τρεις (πωλούνται ξεχωριστά)
 • Προστασία αντίστροφης πολικότητας
 • Λογισμικό: RX200S Chipset
 • Ισχύς εξόδου: 1 έως 200W (250W με την αναβάθμιση του firmware)
 • Έλεγχος θερμοκρασίας υποστηρίζοντας σύρματα τιτανίου, Ni200 , Stainless Steel 316
 • Λειτουργία TCR
 • Τρεις τρόποι μνήμης
 • Εύρος θερμοκρασίας: 200 έως 600 βαθμούς Φαρενάιτ
 • Εύρος αντιστάσεων: 0,05 έως 1,0 ohm σε λειτουργία TC
 • Οθόνη OLED