Quad-Flex Survival Kit από Aspire ξεχάστε ότι γνωρίζετε

Quad-Flex Survival Kit από Aspire

Quad-Flex Survival Kit από Aspire ξεχάστε ότι γνωρίζετε έως σήμερα για τους επισκευάσιμους ατμοποιητές, η εταιρεία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας μία έξυπνη ιδέα, ούτως ώστε ο atomizer να μεταλλάσσεται ακριβώς έτσι όπως τον θέλει ο χρήστης, θεωρώ πως το όλο project με την πρώτη ματιά έχει ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον που θα τα ανακαλύψουμε μαζί αμέσως τώρα.

Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι οι εξής: μπορεί να γίνει RDTA / RDA/Clearomiser όλα σε ένα πακέτο, τι λέτε; δεν είναι πανέμορφο; όλα τα παραπάνω, βασίζονται γύρω από το σχεδιασμό του clearomiser Nautilus Χ. Έχει σχεδιαστεί για να καλύψει οποιοδήποτε στυλ ατμίσματος σας αρέσει, από εκείνους που απολαμβάνουν την απεριόριστη επιτυχία των πνευμονικών εισπνοών με μεγάλα σύννεφα, έως εκείνους που αρέσκονται σε μια πιο σφιχτή τζούρα και συγκεκριμένα στις τσιγαρίσιες.

Quad-Flex Survival Kit από Aspire διαθέσιμα χρώματα

 

Χρηστικότητα.

Όλα τα εξαρτήματα του Quad Flex Survival Kit είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, εκτός από το τμήμα της δεξαμενής που είναι από πυρέξ γυαλί, όλα τα μέρη εφαρμόζουν μεταξύ τους ικανοποιητικά και λειτουργούν άψογα μηχανικά, δίνοντας την αίσθηση μιας ανέλπιστη της ανθεκτικότητας.  Αρχικά είχα την υποψία πως όλο αυτό το έργο θα είχε μία σαθρή κινητικότητα, αλλά από ότι φαίνεται διαψεύστηκα. Τα δύο γυάλινα τμήματα της δεξαμενής είναι αρκετά παχιά και είναι σε θέση να αντέξουν την βαριά κατάχρηση (στα πλαίσια της λογικής), τα επιστόμια είναι κατασκευασμένα από Delrin για να βοηθήσουν τη μείωση μεταφορά θερμότητας σταο στόμα σας.

Quad-Flex Survival Kit από Aspire διαμόρφωση

Περιλαμβάνεται στο κουτί και ένας προσαρμογέας  510 για το drip tip , που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας αν το επιθυμείτε. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι το μανίκι ροής του αέρα ήταν πολύ δύσκολο να κατέβει στην αρχή και ήταν εξαιρετικά δύσκαμπτο, όμως η λίπανση των o-rings με λίγο χυμό max VG βοήθησε να εξασφαλιστεί η ομαλότητα, έπειτα η αφαίρεση γινόταν εύκολη σε μεταγενέστερη χρήση.

Quad-Flex Survival Kit από Aspire μαύρο χρώμα

 

Deck.

Το κατάστρωμα δουλεύει με διπλές αντιστάσεις, έχοντας μεγάλες τρύπες αναρρόφησης του αέρα (για χρήση σε λειτουργία RDTA), και δύο μικροσκοπικές οπές πλήρωσης στη βάση. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο πηνίο θα πρέπει να αγοράσετε έναν προσαρμογέα ξεχωριστά. Οι τρύπες στο deck έχουν ένα αξιοπρεπές μέγεθος και σε συνδυασμό με το ευμεγέθη κατάστρωμα, θα μπορεί εύκολα να χωρέσει οποιαδήποτε αντίσταση. Το  κατάστρωμα χρησιμοποιεί τις μεθόδους RDTA, RDA και RDA σε λειτουργία squonking, ως εκ τούτου,  πριν προβείτε σε οποιαδήποτε εναλλαγή μεταξύ τους, ανάμεσα στις τρεις διαμορφώσεις, καλό θα ήταν να προσέχετε να μην ελαχιστοποιείται την ύγρανση των coils.

Quad-Flex Survival Kit από Aspire επιστόμιο και άνω τμήμα

 

Αντιστάσεις.

Τα συμπεριλαμβανόμενα έτοιμα πηνία Clapton έχουν πάχος, το πρώτο 26awg, ενώ το δεύτερο 35awg και εσωτερική διάμετρο 3 χιλιοστά . Εξέτασα αυτά που περιλαμβάνονται στο κιτ μου και διαπίστωσα πως ήταν πολύ καλής ποιότητας. έτσι μου δώσαν συνολικά 0.4ohm. Για να μην αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με την ύγρανση όταν χρησιμοποιείτε το RDTA θα πρέπει να βάλετε τις ουρές των φιτιλιών μέσα στις τρύπες, οπότε να έχετε το νου σας.

Quad-Flex Survival Kit από Aspire εσωτερικό

 

Περιεχόμενα συσκευασίας.

Ανοίγοντας το πορτάκι του κουτιού θα παρατηρήσετε στην εσωτερική πλευρά ένα αρκετά λεπτομερές διάγραμμα που δείχνει πώς μπορείτε να διαμορφώσετε τον Quad Flex Survival Kit. Ως πρότυπο, έρχεται προ – ρυθμισμένο ως RDTA, με κάθε επιμέρους τμήμα γράμματα να συνοδεύεται από αριθμημένες ενδείξεις ή γράμματα, καθιστώντας τις οδηγίες εύκολες, ακόμη και για εκείνον που δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις. Τα επιμέρους εξαρτήματα είναι μια μεγάλο drip tip Delrin και ένα εφεδρικό, 1 Nautilus X  2 ml πυρέξ γυαλί και ένα ανταλλακτικό, ένα μανίκι ροής του αέρα πού τοποθετείται στην κορυφή, 1 καπάκι top filling,  RDA / RDTA deck, βάση RDA, προσαρμογέας 510 για το επιστόμιο, προσαρμογέας  RDTA, 1.8ohm Nautilus Χ κεφαλή. Υπάρχει επίσης 1 σακουλάκι με οργανικό βαμβάκι, ένα κλειδί allen, τέσσερις βίδες συγκράτησης, ανταλλακτικά o-rings και δύο προ-χτισμένες Clapton αντιστάσεις.

Quad-Flex Survival Kit από Aspire βάση

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • 4 σε 1 Κιτ, RDTA / RDA / Squonking RDA / Nautilus Χ clearomiser
 • Εξυπηρετεί με ικανοποιητική συμβατότητα τις πνευμονικές εισπνοές και τις τσιγαρίσιες τζούρες, ανάλογα με τις επιθυμίες σας
 • 2 ml χωρητικότητα της δεξαμενής
 • 1.8ohm κεφαλή U Tech coil για Nautilus Χ
 • Διάμετρος 22 χιλιοστά
 • 510 σπείρωμα υποδοχής
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
 • Υλικό δεξαμενής: πυρέξ γυαλί
 • Δύο Velocity στυλ deck
 • Επιστόμιο ευρείας οπής Delrin
 • Μανίκι ροής του αέρα πού τοποθετείται στην κορυφή.
 • Διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, ασημί.