Ποιες είναι οι αγαπημένες σας γεύσεις στα e-liquids;

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας γεύσεις στα e-liquids;

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας γεύσεις στα e-liquids; ίσως είναι από τα πρώτα ερωτήματα που θα απευθύνει ένας ατμιστής στον άλλον κατά την διάρκεια μιας νέας γνωριμίας.

Το άρωμα σε ένα υγρό αναπλήρωσης αναμφισβήτητα προσδίδει μία ομορφότερη εικόνα στο θολό τοπίο μιας κακής ημέρας, είμαι βέβαιος πως ο μέσος χρήστης αρέσκεται στον πλουραλισμό γεύσεων. Ας εξετάσουμε λοιπόν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που χρήζουν αναφοράς.

Τσιγαρίσια γεύση.

Στο συγκεκριμένο σημείο επιβάλλεται να το εξετάσουμε με ορθολογική ματιά. Η επιλογή αυτού του είδους προτιμάται κυρίως από πρώην καπνιστές που μόλις έχουν εισέλθει στο vaping και και δυστυχώς είναι ένα παρήγορο βήμα για να ξεπεράσουν την πίκρα τους, επειδή συνεχώς βρίσκεται στο μυαλό τους το καταραμένο τσιγάρο. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και απόλυτα ειλικρινής κάνει καλή δουλειά στο αρχικό στάδιο, αλλά δεν θα πάψω να επαναλαμβάνω το γεγονός πως ο εθισμός είναι κυρίως ψυχολογικός και ελάχιστα σωματικός.

Πριν λίγο καιρό ένας γνωστός μου κρατούσε ένα μπουκαλάκι με καπνικό άρωμα, μου λέει δοκίμασε λίγο σε παρακαλώ για να μου πεις τη γνώμη σου και εγώ για να μην του χαλάσω χατίρι το έβαλα στον νεφελοποιητή και άρχισα να ατμίζω, οι πρώτες ρουφηξιές μου προκάλεσαν μία αηδιαστική διάθεση και του είπα συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω, έπειτα το άδειασα από τη θαλάμη και είπα δεν ξαναδοκιμάζω.

Φρουτένιες γεύσεις.

Αγαπητοί μου φίλοι για την παρούσα κατηγορία μπορώ να σας μιλάω ολόκληρες εβδομάδες, δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνεις χρήση αυτού του είδους και να μην αλλάξει θετικά η διάθεσή σου, όμως λίγοι παρασκευαστές γνωρίζουν την θεσπέσια συνταγή για να το δημιουργήσουν, σίγουρα όλα τα δείγματα δεν είναι ποιοτικά αλλά αν πέσεις στο ιδανικό θα ουρλιάζεις από ασύμμετρη χαρά (που λέει ο λόγος).

Δυστυχώς εδώ το αρνητικό στοιχείο που συχνά πυκνά συναντάται είναι ή τσιμπημένη τιμή και σε ορισμένες φάσεις θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω πανάκριβη, δηλαδή η αντιστοιχία ml σε ευρώ, τα ποιοτικότερα συνήθως μπορεί να τα βρεις 20 ευρώ τα 10 ml, χωρίς όμως να είναι ο κανόνας. Η χρήση τους προτιμάται κυρίως από αυτούς που είναι αρκετά χρόνια στο χώρο.

Η προσωπική μου γνώμη.

Εδώ θα κάνω μία εισαγωγή επειδή κρίνω απαραίτητο ότι πρέπει να επέμβω κάνοντας μερικές σημαντικές νύξεις για να ξεδιαλύνω οποιεσδήποτε απορίες προκαλούν σύγχυση πληροφοριών.

Έχω δηλώσει επανειλημμένες φορές χωρίς να το κρύβω, ότι φτιάχνω τα δικά μου υγρά αναπλήρωσης ο ίδιος, προμηθεύομαι τις πρώτες ύλες και έπειτα διενεργώ όλη τη διαδικασία έως ότου φτάσω στο τελικό αποτέλεσμα. Όμως αυτό που δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι είναι πως ποτέ δεν προσθέτω άρωμα η γεύση, αυτό συνήθιζα να το κάνω ανέκαθεν, οι λόγοι είναι πολλοί, θα σας αναφέρω δύο – τρεις αιτίες ενδεικτικά.

Πρώτον, συνήθως δεν γνωρίζει o vaper ποιες πρώτες ύλες χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής για να φτιάξει ένα άρωμα και συνεπώς επειδή είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και το αποφεύγω  όπως ο διάολος το λιβάνι, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο επειδή αρκετές φορές στάθηκα στο συγκεκριμένο θέμα και νομίζω ότι γίνομαι κουραστικός.

Δεύτερον, στα νούμερα τα οποία κυμαίνομαι όταν ατμίζω ούτως ή άλλως η γεύση αλλοιώνεται και μερικές φορές εκμηδενίζεται, οπότε το θεωρώ δώρον άδωρον να συμπληρώσω άρωμα μέσα στα υγρά αναπλήρωσης.

Γράψτε από κάτω στα σχόλια εσάς ποια σας αρέσουν και γιατί.