Phoenix από Council of Vapor είναι συνεπώς προφανές

Phoenix από Council of Vapor

Phoenix από Council of Vapor είναι συνεπώς προφανές η επιμέλεια που δόθηκε για να κατασκευαστεί αυτός ο sub ohm atomizer. Ίσως να βιαστείτε να εκφέρετε την γνώμη πως είναι ένας ακόμη απ’ τους πολλούς που κυκλοφορούν στο εμπόριο, θα το δείξει περίτρανα η αυτοψία, αν ισχύει.

Η μεθοδολογική προσέγγιση που θα διαπράξουμε για εσάς ούτως ώστε να αναλύσουμε τις πτυχές του συγκεκριμένου ατμοποιητή θα γίνουν στα πλαίσια μιας έντιμης κριτικής, είναι γνωστό πως δεν ταυτιζόμαστε με καμια εταιρία, κι όλα αυτά για να έχουμε μία αμερόληπτη άποψη.

Phoenix από Council of Vapor ασημί χρώμα

 

Ικανότητες.

Διαθέτει 0.5ohm πηνίο με ένα κεραμικό θερμαντικό στοιχείο στο εσωτερικό του. Παράλληλα με ένα στρώμα από βαμβάκι, αυτό το κεραμικό θερμαντικό στοιχείο επιτρέπει την πιο ισορροπημένη θέρμανση και συνάμα καθαρότερη γεύση, παράλληλα με την μεγάλη διάρκεια ζωής του coil επιτυγχάνεται καλύτερη ύγρανση, έχοντας την ικανότητα να χρησιμοποιηθεί σε σκληρή χρήση μέχρι και 120W με καλή συνολική απόδοση.

Υπάρχει επίσης μια δεξαμενή χωρητικότητας 2 ml, με μεγάλες ρυθμιζόμενες υποδοχές ροής του αέρα, μια έξυπνη μέθοδο πλήρωσης της θαλάμης με κυψελοειδές πλέγμα για να προφυλαχθεί από spitback, επίσης έχει 3 διαφορετικά χρωματιστά επιστόμια μεγάλου διαμετρήματος, περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Προδιαγραφές.

Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με ενισχυμένο τμήμα της δεξαμενής η οποία είναι από γυαλί πυρέξ, φαντάζει ιδιαίτερα γερό και ανθεκτικό, όμως είναι αρκετά βαρύ.  Διαθέτει στάνταρ σπείρωμα 510 στη βάση και αν κοιτάξεις στην κορυφή κάτω απο το ευρύς  οπής επιστόμιο, θα δείς ένα προστατευτικό spitback στυλ κηρήθρας.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά drip tip, ένα μεγάλου διαμετρήματος ανοξείδωτου χάλυβα, έχει επίσης ένα λευκό Delrin και ένα μαύρο Delrin με μεγάλη τρύπα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εάν επιθυμείτε, ωστόσο θα πρέπει να είναι τεράστιο στα μέτρα του Phoenix, γιατί δεν διαθέτει ένα τυποποιημένοεξάρτημα όπως τα κοινά.

Phoenix από Council of Vapor εσωτερικό τμήμα

Το Phoenix έρχεται εξοπλισμένο με μια μπάντα vape πυριτίου στο κατώτατο σημείο και ένα κάλυμμα σιλικόνης για το καπάκι, η οποία βοηθά στην προστασία από τη θερμότητα. Το κεραμικό πηνίο περιλαμβάνεται στερεωμένο στο ίδιο το δοχείο, και δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 2 ml, και η πλήρωση γίνεται μέσω της μεθόδου twist & top fill . Μπορείτε να περιστρέψετε το καπάκι προς τα δεξιά για να κλείσει τον έλεγχο της ροής χυμού ή να δώσετε στο καπάκι ένα μικρό στρίψιμο τραβώντας προς τα πάνω για να το αφαιρέσετε και έπειτα να γεμίσετε τη δεξαμενή. Είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε το στοιχείο ελέγχου ροής χυμού, αν το αφήσετε ανοιχτό κατά την πλήρωση θα προκαλέσει διαρροή και με κλειστό το juice flow control θα προκαλέσει δυσάρεστα ξηρό ατμό στο λαιμό κατά το άτμισμα, οπότε να έχετε το νου σας. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε το πηνίο όταν αφαιρείτε το πάνω καπάκι, χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι καθαρισμού που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αυτό βοηθά να βελτιωθεί μακροζωία της αντίστασης.

Ροή αέρα.

Αντί να βρίσκεται το airflow στην κάτω ενότητα όπως οι περισσότεροι sub ohm, αντ’ αυτού είναι τοποθετημένο στο άνω μέρος, αυτή η ιδιοτροπία ουσιαστικά προκαλεί στεγανά για να μην υπάρχουν προβληματικές συμπεριφορές ή συμφορές, σύμφωνα πάντα με τη μαμά εταιρεία.

Οι υποδοχές ροή αέρα σε κάθε πλευρά έχουν ένα εντυπωσιακό άνοιγμα 10 χιλιοστά, που σημαίνει ότι υπάρχει ένα τεράστιο ποσό ροής του αέρα στη διάθεσή σας. Ο έλεγχος της ροής του αέρα είναι ομαλός, κι αν  σας αρέσει είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί, ακόμα και όταν τοποθετήσετε το προστατευτικό πυριτίου.

Συμπέρασμα.

Η Council of Vapor έχει κάνει ένα μεγάλο ολίσθημα, που για ένα περίεργο λόγο είναι ανεξήγητο, ενώ βάσει δυνατοτήτων είναι γίγαντας, πάνε και μου βάζουν μία δεξαμενή χωρητικότητας 2 ml, ο Phoenix προορίζεται καθαρά για sub ohm χρήση, που σημαίνει η κατανάλωση θα ξεφεύγει σε ποσότητες που χαρακτηρίζονται υπερβολικές, η μικρή αυτονομία ουσιαστικά καταλύει τα προτερήματα του και ο ατμιστή θα βρίσκεται διαρκώς με ένα δοχείο υγρού αναπλήρωσης στο χέρι. Το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα 7.

Χαρακτηριστικά.

 • Χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης: 2 ml.
 • Πλάτος διαμέτρου: 22 χιλιοστά.
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Ονομαστική απόδοση ισχύς έως 120 watt.
 • Προαιρετικό μανίκι σιλικόνης (Silicone Sleeve ).
 • Ρυθμιζόμενος ελέγχος ροής αέρα στο επάνω τμήμα.
 • Βολικό σχεδιασμό Top-Fill και Twist.
 • Επιστόμιο: Stainless Steel Widebore Drip Tip
 • 0.5ohm Κεραμική αντίσταση.
 • 510 Σύνδεση.
 • Κεραμικός πυρήνας ατμοποιητή.