Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν παρά τη φήμη του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν παρά τη φήμη του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν παρά τη φήμη του Ηνωμένου Βασιλείου ως μία από τις πιο φιλό-vaping χώρες στον κόσμο, οι πωλήσεις εισιτηρίων για το ντοκιμαντέρ ένα δισεκατομμύριο ζωές ήταν φτωχές. Ως εκ τούτου υπήρχαν ακόμα και μερικοί vapers οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα ότι όλο project ήταν μία  αποτυχία.

Οι Βρετανοί υποστηρικτές του vaping  τάχθηκαν κατά των δημιουργών του βραβευμένου ντοκιμαντέρ εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για αδύναμες πωλήσεις εισιτηρίων. Η ταινία προωθείται στη Βρετανία μέσω της Demand Film πάνω και ενώ ήδη είχαν προγραμματισθεί μία ντουζίνα από σειρά προβολών σε διάφορες αίθουσες κινηματογράφων, αλλα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αναβάλλουν την διαδικασία και θα προχωρήσει μόνο εάν πωληθούν αρκετά εισιτήρια. Μέχρι στιγμής μόνο στη Γλασκώβη, έχει πετύχει τον στόχο του.

Άλλες περιοχές έχουν αναβάλλει την προβολή, επειδή η προθεσμία προπώλησης εισιτηρίων έπιασε πάτο και αναγκάστηκαν να το ακυρώσουν, συμπεριλαμβανομένου του Μάντσεστερ φοβούμενοι πως μπορεί να τύχουν έντονων αποδοκιμασιών. Στο Λονδίνο που πιθανώς να περιέχει περισσότερους vapers από οποιαδήποτε άλλη πόλη στη γη δεν έχει δημιουργήσει αρκετό ενδιαφέρον και η παρουσίαση κρίνεται αμφίβολη, εκτός απροόπτου.

Μια επιθετική μειονότητα ατμιστών, διαμαρτύρονταν επειδή δεν ήθελαν να πληρώσουν για να δουν την ταινία, απαιτώντας να κυκλοφορήσει δωρεάν στο YouTube, ώστε να γλιτώσουν το οποιοδήποτε μικρό κόστος του ενός εισιτηρίου στον κινηματογράφο. Αυτό το γεγονός προσέλκυσε τα βλέμματα των φίλων που τάσσονται υπέρ του φιλμ και σύσσωμοι καταδίκασαν την ανοησία που παρουσιάζουν ως επιχείρημα.