Οι μισθοί ψαλιδίζονται εκτός από τις τιμές των προϊόντων

Οι μισθοί ψαλιδίζονται εκτός από τις τιμές των προϊόντων

Οι μισθοί ψαλιδίζονται εκτός από τις τιμές των προϊόντων, ο οικονομικός φιλελευθερισμός δυστυχώς προάγει ανισότητες και εμείς οι έλληνες το έχουμε αισθανθεί στο πετσί μας για τα καλά, ιδίως τα τελευταία έξι χρόνια.

Στο δικό μας τομέα ο οποίος είναι το άτμισμα, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι παίζεται το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστή την κρίση, βέβαια υπάρχει ο αντίλογος που λέει ότι υπεύθυνοι είναι οι καταστηματάρχες που δεν κατεβάζουν τις τιμές, εν μέρει υπάρχει μία δόση αλήθειας, η οποία αν εξετάσουμε τις λεπτομέρειες θα διαπιστώσουμε ότι και αυτοί έχουν κάποιο μικρό δίκιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτό το μεγάλο κόστος σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που πωλούν ακριβώς τα ίδια προϊόντα.

Η αλήθεια να λέγεται.

Ο σοφός λαός λέει ότι η ιστορία ξαναγράφεται, αλλά οι παράγοντες που την συντελούν είναι διαφορετικοί, ακόμα και πριν μερικές δεκαετίες τα πράγματα ήταν σκούρα όσον αφορά τα οικονομικά μας δεδομένα αλλά υπήρχε διαφορετική σύμπνοια και ομόνοια μεταξύ κόσμου, βέβαια υπήρχε τότε άλλη αντίληψη. Πολλοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας στέλνουν συνεχώς μηνύματα ούτως ώστε να ασκήσουμε κάποιου είδους πίεση στους στους έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο vaping μήπως και κατεβάσουν τις τιμές.

Από το βήμα που μου δίνετε γράφοντας άρθρα, δεν έχω χαριστεί σε κανέναν και τίποτα, πάντα όμως με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο, έχω δυσαρεστήσει εκείνους που δεν βάζουν μυαλό και επιμένουν να δημιουργούν προβλήματα. Όμως δεν γίνεται συνεχώς να πληρώνει τη νύφη ο απλός χρήστης που αγαπά το vaping, αφού αποφάσισε να διακόψει οριστικά το κάπνισμα μην του στερήσουμε την τελευταία αγαπημένη συνήθεια που του έμεινε, άλλωστε οι απολαύσεις στη ζωή είναι μετρημένες.

Πρωτοβουλίες.

Αναλαμβάνουμε δράση απέναντι στο κατεστημένο που δεν λέει να σπάσει, εφόσον δεν σκοπεύουν να συνετιστούν σύμφωνα με τις εποχές που διανύουμε, θα αναγκαστούμε κάποια στιγμή να επιβάλλουμε όλοι οι καταναλωτές ένα εμπάργκο σαν ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στις απαράδεκτες υπερκοστολογήσεις τιμών των ατμιστικών προϊόντων και θα επαναλαμβάνεται μέχρις ότου σταματήσει αυτή η κοροϊδία. Σκοπεύουμε μέσα στο Νοέμβριο για ένα τριήμερο που θα ορίσουμε όλοι οι καταναλωτές σε συνεννόηση μέσα από ψηφοφορία να μην αγοράζει κανείς τίποτα, εάν δεν δούμε αποτελέσματα θα επαναλαμβάνεται ανά μία εβδομάδα.

Εδώ που φτάσαμε έχουμε να κερδίσουμε περισσότερα και να χάσουμε λιγότερα, η Ελληνική αγορά είναι ανεξέλεγκτη και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να το καταλάβει, όμως το δικό μας κλάδο επιθυμούμε να υπάρχει ένας υγιής τομέας, με τα στραβά κι ανάποδα του, αλλά σε τελική ανάλυση να είναι όλοι ικανοποιημένοι, χωρίς να γέρνει η πλάστιγγα σε βάρος αλλονών.

Διοργάνωση ψηφοφορίας.

Την επόμενη κυριακή θα ξεκινήσουμε την διαδικασία οργανώσεις αυτού του γεγονότος που προανέφερα, δηλαδή, θα στέλνετε e-mail προτείνοντας διάφορους τρόπους που εσείς πιστεύετε ότι είναι αποτελεσματική για να διοργανωθεί αυτό το εμπάργκο, θα διαλέξουμε με τη σειρά μας πέντε επικρατέστερες απόψεις οι οποίες έχουν ένα λογικό ειρμό σκέψεων και θα τις βάλουμε σε ψηφοφορία, η επικρατέστερη εκδοχή θα είναι αυτή που θα επικρατήσει σύμφωνα πάντα με την πλειοψηφία των ψήφων.

Όλα θα γίνουν με ειρηνικό σκοπό σεβόμενοι τους συνανθρώπους μας, δεν θα επιτρέψουμε να δυσφημιστεί, να λοιδορηθεί, να ενοχληθεί ή να πειραχθεί οποιοσδήποτε άνθρωπος που κάνει τίμια τη δουλειά του θέλοντας να βγάλει ένα κομμάτι ψωμί, όλα αυτά χωρίς τραμπουκισμούς . Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε νύξη πιστεύετε ότι θα προσφέρει σε αυτό το γεγονός.