Οι Αμερικανικές εκλογές ανέδειξαν ένα χαρμόσυνο νέο

Οι Αμερικανικές εκλογές ανέδειξαν ένα χαρμόσυνο νέο

Οι Αμερικανικές εκλογές ανέδειξαν ένα χαρμόσυνο νέο για το vape, Ενώ οι προεδρικοί υποψήφιοι στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα στις ΗΠΑ ήταν απασχολημένοι στο να πετούν λάσπη στην προσωπική ζωή του άλλου, όμως στην αντίπερα όχθη το γραφείο του τρίτου υποψηφίου Γκάρι Τζόνσον μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις όσον αφορά το άτμισμα  σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιδιοκτήτη του Cloud Chasers Inc, Kurt Loeblich, δηλώνοντας ότι ο προεδρικός υποψήφιος του κόμματος Libertarian party εγκρίνει το vaping.

Κατά την τρέχουσα προεδρική κούρσα, 9 εκατομμύρια vapers στις ΗΠΑ έχουν θέσει διάφορα ερωτήματα που σχετίζονται με το αντικείμενό τους, με την ελπίδα να πάρουν κάποιες απαντήσεις σχετικά με τις απόψεις των υποψηφίων για το vaping, η προεδρία αναμφισβήτητα  θα επηρεάσει τους τρέχουσες ομοσπονδιακούς κανονισμούς. Ωστόσο, ενώ ο Trump και η Κλίντον έχουν επιλέξει να αγνοήσουν ένα τέτοιο σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων, ο διευθυντής της τρίτης παράταξης σε δυναμικότητα Jim Wallace δεξί χέρι του Gary Johnson απάντησε δηλώνοντας σαφώς και είμαστε υπέρ της άρσης περιορισμών στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Η επίσημη δήλωση.

Στο πρώτο μέρος της συζήτησης του debate, οι ψηφοφόροι άκουγαν τους δύο υποψήφιους προέδρους να εστιάζουν την προσοχή τους αποκλειστικά στην αμερικανική οικονομία. Αυτό που δεν παρατήρησε ο περισσότερος κόσμος είναι το πώς η οικονομία θα υποστεί σοβαρά πλήγματα από την υπερβολική ρύθμιση.

Η σπουδαιότητα του γεγονότος είναι πως οατμιστικός κλάδος αριθμεί σήμερα εννέα εκατομμύρια πελάτες, που παράγουν περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε ετήσιες πωλήσεις. Με τις υπερβολικές κανονιστικές ρυθμίσεις που εισήχθησαν πρόσφατα από την FDA, 12.000 vaping επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο και ο προεδρικός υποψήφιος Gary Johnson είπε: οφείλουμε να ενθαρρύνουμε την ελεύθερη αγοράς και το επιχειρηματικό πνεύμα. Πουθενά δεν είναι πιο φανερό όσο στον τομέα της βιομηχανίας ατμίσματος.

Σοβαρές εξαγγελίες.

Το κόμμα  Libertarian party με θαρραλέα άποψη, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως υπάρχει μία σιωπηρή παραδοχή  ότι οι κανονισμοί που τέθηκαν σε εφαρμογή από το FDA θα μπορούσαν  να έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από ό, τι οι περισσότεροι γνωρίζουν, κατανοώντας τη σημασία των μικρών επιχειρήσεων σε μια μεγάλη οικονομία και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα υποστούν μελλοντικά, ακρωτηριάζοντας κάθε αισιόδοξο μέλλον.