Ohmega Nano RTA από Advken ένας ωραία σμιλεμένος

Ohmega Nano RTA από Advken

Ohmega Nano RTA από Advken ένας ωραία σμιλεμένος atomizer με την απαιτούμενη σοβαρότητα θέλοντας η παρουσία του να δημιουργήσει κρότο.

Είναι η μικρότερη έκδοση του Advken Ohmega RTA φέροντας αρκετές ομοιότητες. Έχει χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 4ml και επιπλέον περιλαμβάνεται ένα έξτρα ολόσωμο καπάκι σε μορφή καμπάνας στο γυάλινο τμήμα της δεξαμενής, που σας επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση του. Διαθέτει δύο μέρη στο κατάστρωμα του deck που έχει ως στόχο την τοποθέτηση διπλών αντιστάσεων, μαζί με μια μεγάλη ποσότητα της ροής του αέρα και η  τιμή είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική αν αναλογιστούμε τις δυνατότητες που προσφέρει σαν rebuildable.

Ohmega Nano RTA από Advken Διαθέσιμα χρώματα

Λειτουργικότητα.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με το τμήμα της δεξαμενής να είναι γυάλινο. Το σπείρωμα είναι αρκετά χαλαρό οπότε φροντίστε να το σφίξετε καλά όταν το βάζετε πάνω στο mod . Το έξτρα γυάλινο καπάκι που περιλαμβάνονται στη συσκευασία δίνει μια εντελώς διαφορετική ματιά. Το επιστόμιο 510 είναι αφαιρούμενο έχοντας την επιλογή να το αντικαταστήσετε με οποίο θέλετε. Υπάρχουν, επίσης, θερμικά πτερύγια που βρίσκονται στην κορυφή για να διαλύσει τη θερμότητα από το Advken Ohmega Nano.

Ohmega Nano RTA από Advken καπάκι

Στη βάση θα δείτε το 510 σπείρωμα, με ρυθμιζόμενο επίχρυσο 510 σύνδεσμο. Δυστυχώς είναι επίφοβο και ταλαιπωρήθηκα αρκετά κατά την διαδικασία πλήρωσης της θαλάμης, το συμπλήρωμα έμοιαζε με εφιάλτης, για να καταλάβετε τι εννοώ, πρέπει πρώτα να ξεβιδώσετε τη βίδα που βρίσκεται κάτω στη βάση και μετά να επέμβετε, η οπή πλήρωσης είναι αρκετά μικρή, αγωνίστηκα να τα καταφέρω με τυπικά γυάλινα σταγονόμετρα, όπου στο τέλος εγκατέλειψα την προσπάθεια και χρησιμοποίησα μία σύριγγα για να τελειώνει αυτή η παρωδία. Ένα άλλο κακό μαντάτο που προκαλεί ακαταστασία είναι οι διαρροές, καθώς αν κατά τύχη υπερφορτώσετε ξεπερνώντας για λίγο το όριο με eliquids θα  πάρετε μία μεγαλοπρεπέστατη διαρροή με αποτέλεσμα να λερωθείτε.

Ροή αέρα.

Το Airflow πραγματικά διαπρέπει, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για ένα μικρό ατμοποιητή, οι τεράστιες αυλακώσεις είναι σε θέση να παράγουν πραγματικά εντυπωσιακές ποσότητες ατμού, ακόμη και με τη ροή του αέρα στο μισό, το γεγονός αυτό με άφησε έκπληκτο διότι δεν το περίμενα

Το airflow control ελέγχεται μέσω ενός ομαλού ρυθμιζόμενου δακτυλίου, όπου μπορείτε να το κλείσετε ή να ανοίξετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας, οι σχισμές βρίσκονται σε κάθε πλευρά τα οποία αντλούν αέρα ανεξάντλητο αέρα για να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ohmega Nano RTA από Advken εξαρτήματα

 

Aπόδοση.

Μας δίνεται η ευκαιρία να το χειριστούμε ατμίζοντας στα 40-50w χωρίς να παρατηρείται κάποιου είδους δυσλειτουργίας, το κυριότερο σημείο που έχω την ανάγκη να διευκρινίσω ακόμη και σε τόσο υψηλά βατ η προστασία θερμότητας δούλεψε καταπληκτικά δίχως να έρχεται στο στόμα μου καυτός ατμός.

Μέχρι τα 30 watt δεν εντόπισα καμία αλλοίωση της γεύσεως των υγρών αναπλήρωσης, αλλά αυτός ο παράγοντας επηρεάζεται από πολλά σημεία, οπώς το είδος των coils η κατασκευή τους κ.τ.λ.  Ωστόσο η ύγρανση των αντιστάσεων δεν με άφησε ικανοποιημένο, ιδίως όταν χρησιμοποιούμε max VG .

Ohmega Nano RTA από Advken κουτί

Τελικό συμπέρασμα.

Η συμπεριφορά του είναι κάτι περισσότερο από ασταθής, ακόμη και αν βρίσκεται σε χαμηλή τιμή δεν παύει να αφήνει μία πικρία στις αποδόσεις του, είσαι υποχρεωμένος να έχεις συνεχώς τα μάτια σου δεκατέσσερα κάθε λεπτό που το βάζεις σε λειτουργία, τις διαρροές θεωρήστε τις δεδομένες, φανταστείτε να βρίσκεστε σε μία έξοδο για να πιείτε ένα καφεδάκι και να έχετε την έγνοια μήπως σας κάνει καμιά νίλα.

Αλλά στα θετικά σημεία συμπεριλαμβάνεται η τεράστια παραγωγή ατμού με την λιγότερη δυνατή αλλοίωση της γεύσεως, για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα πρότεινα σε καμία περίπτωση κάποιον ατμιστή να προβεί στην αγορά αυτού του επισκευάσιμου ατμοποιητή. Advken  Ohmega Nano RTA το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα 4.

Χαρακτηριστικά.

  • Υλικό κατασκευής: 304 ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Χωρητικότητα: 4.0ml
  • Σύνδεσμος υποδοχής: 510.
  • Ρυθμιζόμενος χάλκινος επίχρυσος πόλος.
  • Ρυθμιζόμενη ροή αέρα.
  • Συνολική Διάμετρος: 22 χιλιοστά.
  • Διαθέσιμο χρώμα: Χρυσό, Ασημί, Μαύρο.
  • Βάρος προϊόντος: 0.053 kg .
  • Βάρος συσκευασία: 0,150 kg.