Ο Gary Johnson είναι ο μόνος πολιτικός ο όποιος μιλά ανοιχτά

Ο Gary Johnson είναι ο μόνος πολιτικός o όποιος μιλά ανοιχτά

Ο Gary Johnson είναι ο μόνος πολιτικός ο όποιος μιλά ανοιχτά για την κατάφωρη αδικία που έχει υποστεί το vaping τα τελευταία χρόνια.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι, γιατί πιθανόν να μη γνωρίζετε, είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής στις εκλογές που μας έρχονται και αρχηγός πολιτικού κόμματος του Libertarian Party. Για να είμαστε ειλικρινείς εμένα προσωπικά μου μυρίζει ψηφοθηρία, διότι πλησιάζουν αμερικανικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και οι δημοσκοπικές αναλύσεις τον φέρνουν τρίτο μέχρι στιγμής, με μακρά απόσταση από τον δεύτερο, τα νούμερα του υπολογίζονται σε μονοψήφιο αριθμό.

Τώρα, το κατά πόσο είναι αγνές οι προθέσεις που έχει για το άτμισμα το ξέρει μόνον ο ίδιος, αλλά ας όψεται η εξουσία που για χάρη της μπορεί να κάνει τα πάντα. Αλλά πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι ο μόνος οποίος τάσσεται ανοιχτά υπέρ του κλάδου μας στην χώρα του, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, θεωρώ πως περισσότερο κέρδος έχει, παρά χάσιμο, ούτως ή άλλως θα μείνει στα αζήτητα της ιστορίας μετά το πέρας των εκλογών, εκτός κι αν συμβεί κάτι αναπάντεχο και έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Οι δηλώσεις του.

Με μία απρόσμενη κίνηση ματ που δεν την περίμενε κανείς, αναφέρθηκε στο vaping λέγοντας «Αυτό που ποτέ δεν θα ακούσετε από τους υποψηφίους είναι το πώς η οικονομία θα σκοτωθεί από την υπερβολική ρύθμιση. Αυτό απλά δεν έχει κανένα νόημα. ”

Συνεχίζοντας μας εξιστορεί πως «Η βιομηχανία ατμίσματος μετρά σήμερα περίπου εννέα εκατομμύρια πελάτες και χρήστες μόνο στην χώρα μας, και παράγει περίπου $ 4 δισεκατομμύρια ετησίως σε συνολικές πωλήσεις», είπε, επικαλούμενος στοιχεία από πηγές της βιομηχανίας. “Με την υπερβολική ρύθμιση που θεσπίστηκε πρόσφατα από το FDA, τουλάχιστον 12.000 vaping επιχειρήσεις τίθενται εκτός οικονομικού προγράμματος και από ότι φαίνεται θα κλείσουν»

Οι κανονισμοί απαιτούν από τους κατασκευαστές να περάσουν από μια δαπανηρή διαδικασία έγκρισης πριν από τη διάθεση στην αγορά υπολογίζεται να κοστίσει μέχρι και $ 300.000 έως $ 1.000.000 ανά SKU. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι εν λόγω κανονισμοί θα συντρίψει απλά τη βιομηχανία, τη ρύθμιση έξω από την ύπαρξη.

Ως εκ τούτου, οι κανονισμοί απαιτούν από τους κατασκευαστές να περάσουν από μια δαπανηρή διαδικασία έγκρισης πριν από τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά, υπολογίζεται η διαδικασία αυτή να κοστίσει από $ 300.000 έως $ 1.000.000 . Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι εν λόγω κανονισμοί θα συντρίψουν απλά τη βιομηχανία, και χαρακτηριστικά τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής της ανούσιας διατάξεις.