Nano 60W TC box mod από Tesla εστιάζονται όλα

Nano 60W TC box mod από Tesla

Nano 60W TC box mod από Tesla εστιάζονται όλα τα βλέμματα πάνω του, ίσως επειδή είναι αρκετά υποσχόμενος, προκαλώντας ανησυχία στους ανταγωνιστές του. Εμείς θα εξετάσουμε κατά πόσο ισχύουν τα προαναφερθέντα ή μήπως τελικά είναι μία φούσκα και τζάμπα κλαίμε τον μακαρίτη.

Οι φεουδάρχες πριν μερικές εκατονταετίες θα έλεγαν ο ερχομός του θεμελιώνει τις κοινωνικές σχέσεις ανάμεσα στην υψηλή κοινωνία και το εργατικό προσωπικό, κάτι σαν διπλωματία περίπου. Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε διπλωμάτες, ας δούμε λοιπόν τι μέλλει γενέσθαι.

Το Nano 60W TC είναι μία συμπαγές και κομψή συσκευή από την Tesla. Διαθέτει Variable λειτουργικότητα μεταβλητής ισχύς και έλέγχο θερμοκρασίαςι, έχει μέγιστη ισχύ 60 Watts. η εσωτερική μπαταρία έχει χωρητικότητα 3600mAh και μπορεί να φορτιστεί μέσω του καλωδίου micro USB.

Nano 60W TC box mod από Tesla μπλε χρώμα

 

Λειτουργικότητα.

Έχει καλούτσικη ποιότητα κατασκευής, όμως στην πραγματικότητα είναι κάπως βαρύ αν αναλογιστεί κανείς το μικρό μέγεθος του, αλλά είναι ιδιαίτερα συμπαγές και ανθεκτικό στην κακομεταχείριση που μπορεί να το υποβάλει κάποιος ατμιστής, μορφολογικά στέκεται αρκετά καλά στο χέρι. Οι διαστάσεις του είναι αρκετά διακριτικές, οι οποίες είναι λίγο μεγαλύτερες από το iStick Pico.

Τα κουμπιά ευτυχώς είναι καλοφτιαγμένα χωρίς περαιτέρω κουδουνίσματα. Το κύριο κουμπί  είναι υπερμεγέθης, βολικό, καθιστώντας το εύκολο στην πίεση του αντίχειρα και βρίσκεται στο επάνω μέρος της συσκευής. Τα κουμπιά είναι σε υψηλό βαθμό σε κατάσταση ετοιμότητας και δεν είχα κανένα απολύτως ζητήματα με αυτά. Το 510 pin είναι ελατήριο και όλοι οι ατμοποιητές που δοκίμασα πάνω του κάθισαν στο ίδιο επίπεδο.

Nano 60W TC box mod από Tesla διαθέσιμα χρώματα

Η οθόνη είναι σε κάθετη θέση, όμορφη, φωτεινή και σαφής. Όλές οι τυπικές πληροφορίες που θα περιμένατε εμφανίζονται μπροστά σας όπως Ισχύς, τάση και αντίσταση, θερμοκρασία και η υπολειπόμενη διάρκεια της μπαταρίας.

Το Nano έχει πολλούς εξαερισμούς για την εσωτερική μπαταρία Li-Po και έχει είκοσι οκτώ οπές αέρα βρισκόμενες στη βάση. Επίσης, στη βάση είναι τοποθετημένη η θύρα USB Micro το οποίο, δυστυχώς σημαίνει ότι θα πρέπει να κάθεται σε ξαπλωτή στάση κατά την φόρτιση. Η συσκευή δεν υποστηρίζει το σύστημα Pass-Through, θεωρείται τουλάχιστον ντροπή από πλευράς τους.

Το Nano διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 3600mAh η οποία θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκής για το μέσο χρήστη. Το συνολικό φινίρισμα της συσκευής είναι θεσπέσιο και η μαύρη εκδοχή που έλαβα για την κριτική δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου στο χρόνο που το χρησιμοποίησα.

Ευκολία στη χρήση.

Το εγχειρίδιο είναι καλογραμμένο και περιλαμβάνει σαφή διαγράμματα, ώστε αυτή η συσκευή είναι αρκετά απλή. Η λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας είναι λίγο περίεργη αφού για να συσταθεί πρέπει πρώτα να την κλειδώσετε τη συσκευή και στην πορεία να ρυθμίσετε  την επιθυμητή θερμοκρασία και έπειτα τότε το ξεκλειδώνετε, θεωρητικά  εύκολα μπορείς να συνηθίσεις αυτή την ιδιοτροπία με λίγο χρόνο εξοικείωσης. Το καλό πράγμα είναι ότι η επιθυμητή ισχύ ρυθμίζεται εύκολα.

Nano 60W TC box mod από Tesla κουτί

Συμπέρασμα.

Το Tesla Nano 60W TC είναι πολύ καλοφτιαγμένη συσκευή που λειτουργεί χωρίς προβλήματα, τόσο Μεταβλητή ισχύ, όσο και σε ελέγχο θερμοκρασίας. Το σύστημα μενού απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα για να το συνηθίσεις ,ήταν κάτι το οποίο με δυσαρέστησε. Ένα άλλο μειονέκτημα που εντόπισα είναι η έλλειψη Passthrough κατά τη φόρτιση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα έξοδα αγοράς του mod δεν είναι μεγάλα τότε θα μπορέσεις να συμβιβαστείς με αυτή την ιδέα γρήγορα, επίσης ένα άλο κακό είναι η έλλειψη υποστήριξης αντιστάσεων από Stainless Steel στον έλεγχο θερμοκρασίας.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι αρκετά αξιοπρεπής, όμως σίγουρα δεν θα ήταν μια κατάλληλη συσκευή για ένα βαρύ ατμιστή, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ιδανικό για νέους ή μέσους vapers. Το μικρό μέγεθός του μπορεί να εξυπηρετήσει αυτούς που επιθυμούν τη διακριτικότητα, κυρίως για χρήση κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στην εργασία ή σε στιγμές που βρίσκεστε στην πολυκοσμία μιας καφετέριας για να πιείτε το αγαπημένο σας ρόφημα.

Η καταλληλότητα του Tesla Nano 60W TC  θα εξαρτηθεί καθαρά βάσει των δικών σας αναγκών και προτιμήσεων, οπότε πριν προβείτε σε αγορά του αντικειμένου, λάβετε υπόψιν σας πρώτα τις οδηγίες που σας ανέδειξα, αν δεν σας καλύπτει απορρίψετε το αμέσως. Με άριστα το 10 βαθμολογώ με 6,5.

Προδιαγραφές.

 • Διαστάσεις: 70 x 52 x 25mm.
 • Δύο εσωτερικές ενσωματωμένες μπαταρίες Li-Po.
 • Χωρητικότητα μπαταρίας: 3600mAh.
 • Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδαργύρου.
 • 510 σπείρωμα υποδοχής.
 • 510 Pin Ελατήριο.
 • Τρόποι εξόδου: Μεταβλητή Ισχύς / Titanium / Ni200 /Bypass Mode.
 • Ισχύς εξόδου: 7-60W (σε βήματα 0.5W).
 • Μέγιστη Τάση εξόδου: 8V
 • Μέγιστο ρεύμα εξόδου: 24.5A
 • Εύρος αντίστασης: 0.1-3.5ohm για Μεταβλητή λειτουργία ισχύς. 0.05-1.0ohm για λειτουργίες ελέγχου θερμοκρασίας
 • Διατίθεται σε χρώματα μπλε, ασημί ή μαύρο
 • Προστασία Χαμηλής Τάσης
 • Προστασία μη τοποθέτησης ατμοποιητή.
 • Αυτόματη προστασία ρυθμίσεων.