Mutation X V5 XL RDA από Indulgence, ξεπροβάλλει

Mutation X V5 XL RDA

Mutation X V5 XL RDA από Indulgence, ξεπροβάλλει μέσα από την καταχνιά σαν γίγαντας που επιθυμεί να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του ή απλά σαν ένας μολυβένιος στρατιώτης που θα συμπαραστέκεται την παρουσία σας κάποιες εύθυμες στιγμές τις ζωής που διανύετε.

Ο παρών ατμοποιητής χαίρει μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στους κύκλους των ατμιστών, αυτό το μοντέλο φημίζεται για τη μεγάλη παραγωγή ατμού που χαρίζει με ιδιαίτερη γενναιοδωρία, κατασκευάζεται από Indulgence, θυγατρική της Unicig.

Λειτουργικότητα και κατασκευή.

Είναι κατασκευασμένο από 304 ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτοντας ένα επιστόμιο τύπου Delrin, φέροντας περίτρανα στο κέντρο ένα ωραίο σχεδιασμένο λογότυπο της εταιρίας, το οποίο είναι χαραγμένο με λέιζερ, ένα σειριακό αριθμό και Designed in USA.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι η μοναδική διπλή πολυεπίπεδη σχεδίαση της θερμικής ασπίδας για να βοηθήσει την απαγωγή της θερμότητας, στην πράξη λειτουργεί θεσπέσια, αποτελεί επίσης μέρος του μοναδικού άνω και κάτω σύστημα ροής αέρα, ουσιαστικά υπάρχει ένα εσωτερικό καθώς και ένα εξωτερικό καπάκι με χώρο μεταξύ των δύο.
Το εσωτερικό καπάκι απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας κατά τη χρήση και συνάμα βοηθά στην πρόληψη του εξωτερικού από το να γίνει πολύ ζεστό. Υπάρχουν επίσης δύο μεγάλα cut outs σε κάθε πλευρά εκατέρωθεν, τοποθετώντας αυτά σε κάθε σημείο των αντίστασεων  θα ωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό τόσο στη γεύση, όσο και στα σύννεφα. Οι δακτύλιοι στη βάση κρατούν τα πώματα για σταθερότητα, δίχως όμως να είναι πολύ σφιχτά, ούτως ώστε να αφαιρείτε εύκολα το καπάκι.

Mutation X V5 XL RDA κομμάτια

Στην κορυφή βρίσκεται το επιστόμιο Delrin έχοντας μεγάλο πλάτος που εκλεπτύνεται σε κωνικό σχήμα, το οποίο επικεντρώνεται γεύση κάτωθεν του ουρανίσκου σας. Το drip tip  μπορεί να αφαιρεθεί, αποκαλύπτοντας άφθονο χώρο για να γίνει η συμπλήρωση με υγρό αναπλήρωσης, ωστόσο, δεδομένου ότι δεν είναι ένα τυπικό επιστόμιο  θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη κατά την επιλογή αγοράς ένος διαφορετικό. Δεν υπάρχει προσαρμογέας 510 drip tip, οπότε φρόνιμο θα ήταν να προμηθευτείτε το δικό σας.

Mutation X V5 XL RDA μέρη του εσωτερικού

Ροή αέρα.

Στην πραγματικότητα είναι ένα έξυπνα μελετημένο σύστημα διπλής ροής αέρα. Ουσιαστικά, η ροή αέρα τραβιέται μέσα από έξι σημεία στο Mutation X V5 XL. Όταν ο αέρας έλκεται στο εσωτερικό του θαλάμου, οι σχισμές ροή αέρα χωρίζονται σε τέσσερις κατευθύνσεις κυμάτων απευθείας επάνω στην αντίσταση. Αυτή η διαδικασία θεωρείται κατά κόρον πρωτοτυπία διότι αποδίδει στο μέγιστο, χωρίς κανένα ψεγάδι ακαταλληλότητας.

Συμπέρασμα.

Έφτασε η μενεξεδένια ώρα της κρίσης που θα ξεδιπλώσω τα συμπεράσματά μου, σε γενικές γραμμές αυτό το μοντέλο μάχεται εναντίον του εαυτού του, ενώ έχει σχετικά καλές προδιαγραφές γα να αναδειχθεί κορυφαίος, πρακτικά όμως συμπεριφέρεται σαν μέτριος, στα θετικά της στοιχεία συγκαταλέγεται ότι δεν αλλοιώνει τη γεύση και η παραγωγή ατμού εκτιμάται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Δικαιολογημένα θα το βαθμολογήσω με άριστα το 10 ένα 8.

Χαρακτηριστικά.

  • Διάμετρος: 24 χιλιοστά.
  • Ύψοςς 44 χιλιοστά.
  • Βάροςς 42.6 g.
  • Υλικό κατασκευής: 304 ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Διαθέσιμα χρώματα ασημί, μαύρο.
  • Διπλή σχεδίαση θερμικής ασπίδας για πρόσθετη προστασία από τη θερμότητα.
  • Μοναδικό πάνω και κάτω μέρος συστήμα ροής αέρα.
  • 6 υποδοχές ροή του αέρα συνολικά.
  • Μεγάλη ποσότητα χώρου στο deck.
  • Drip tip: Ευρεία οπή με ένθετο Delrin.