Moradin RTA από iCloudCig η ασυγκράτητη γοητεία

Moradin RTA από iCloudCig

Moradin RTA από iCloudCig η ασυγκράτητη γοητεία και το εξελιγμένο προφίλ είναι από τα δυνατά όπλα στη φαρέτρα του για να αντιμετωπίσει τους απανταχού αντιπάλους.

Είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής διαμέτρου 22 χιλιοστών που απαιτεί διπλά coils. Διαθέτει ένα κεραμικό θάλαμο σχεδιασμένο για να μεγιστοποιήσει τη γεύση. Η δεξαμενή έχει αυτονομία είτε 3 ml ή 5 ml eliquid ανάλογα με ποια έκδοση έχετε αγοράσει, με πλήρως ρυθμιζόμενη ροή αέρα καιέλεγχο ροής υγρών.

Χρηστικότητα.

Ο Moradin στο σύνολό του έχει υποστεί μία καλή επεξεργασία. Το φινίρισμα από ανοξείδωτο χάλυβα φαίνεται ελκυστικό και η δεξαμενή είναι αρκετά βελτιωμένη. Τα επιμέρους τμήματα ταιριάζουν μεταξύ τους σωστά, εκτός από το δακτύλιο ρύθμισης ροής του αέρα που είναι σκληρός κατά την περιστροφή. Το κύριο τμήμα της δεξαμενής δυστυχώς δεν μπορεί να αποσυναρμολογηθεί τελείως,όμως ο βαθύς καθαρισμός του διεξάγεται πανεύκολα, θα σας συνιστούσα να είσαστε προσεκτικοί αφού υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σπάσει και έπειτα θα χρειαστείτε ένα καινούργιο. Το γυαλί είναι λίγο λεπτό και νομίζω ότι θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο χοντρό κατά τη γνώμη μου.

Moradin RTA από iCloudCig διαθέσιμα χρώματα

Η δεξαμενή διαθέτει 5 ml χωρητικότητα και υπάρχει επίσης μια μικρότερη έκδοση των 3ml διαθέσιμη. Το επιστόμιο Delrin και καπάκι έχουν κατασκευαστεί ως ένα ενιαίο κομμάτι,έτσι αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε σε θέση να βάλετε το δικό σας, παρόλα αυτά έχει μία τεράστια οπή που μεταφέρει τον ατμό στα χείλη σας με τεράστια ορμή. Ξεβιδώνοντας το καπάκι σας επιτρέπει να εισέλθετε απευθείας στο εσωτερικό του, το σπείρωμα στο καπάκι είναι πραγματικά εκπληκτικό, δίχως αιχμηρές άκρες.

Το κατάστρωμα φιλοξενεί διπλές αντιστάσεις, αλλά το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι έχει μόνο δύο τρύπες, εν αντιθέσει με τα περισσότερα στην κατηγορία του, που φέρουν τέσσερις τρύπες. Το κάτω τμήμα του θαλάμου είναι φτιαγμένο από κεραμικό στοιχείο και είναι περίτεχνα τοποθετημένο μέσα σε μία βάση από ανοξείδωτο χάλυβα. Το κεραμικό μέρος συνοδεύεται από τέσσερις υποδοχές ροής υγρών που κρατούν το βαμβάκι συνεχώς σε ύγρανση. Ο 510 πόλος (pin) είναι δημιουργημένος από χαλκό, εξασφαλίζοντας άριστη αγωγιμότητα.

Moradin RTA από iCloudCig εξαρτήματα

 

Ροή αέρα.

Το air flow control αποτελείται από δύο οριζόντιες σχισμές τύπου Cyclops, που μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει περιστρέφοντας το δακτύλιο προσαρμογής.  Το ίδιο το δαχτυλίδι είναι αρκετά σκληρό στην ρύθμιση και θα σας παιδέψει αφάνταστα, θα μπορούσε να ήταν πιο ομαλό, αλλά τι να κάνουμε, αφού έτσι επέλεξαν δικό τους το κρίμα. Επιπλέον σηκώνοντας το δακτύλιο ρύθμισης πάνω μπορείτε να κλείσετε πλήρως την κάτω ροή του αέρα για να  γεμίσετε τη δεξαμενή. Ενώ οι οπές δεν έχουν κάποιο ικανοποιητικό μέγεθος, ακόμη και τότε είναι αρκετά ευάερο στο vaping και το ευρύ drip tip συμβάλλει επίσης σε αυτό.

Moradin RTA από iCloudCig συσκευασία

 

Deck.

Το κατάστρωμα είναι αρκετά ευρύχωρο και σίγουρα μπορούν να χωρέσουν διπλή πηνία Clapton με άνεση. Η Moradin έχει δύο θέσεις που το καθένα έχει μια ενιαία θέση τρύπας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ταιριάξετε τα πόδια (τις άκρες των συρμάτων) των δύο πηνίων μέσα στη  ίδια τρύπα και μετά να σφίξετε τις βίδες. Μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό αν έχετε συνηθίσει στο Velocity στυλ deck. Οι βίδες λειτουργούν άψογα και δεν κόβουν το σύρμα κατά τη σύσφιξη. Φροντίστε οι άκρες των συρμάτων να μην ακουμπούν το κεραμικό θάλαμο επειδή υπάρχει σοβαρη πιθανότητα να του προκαλέσετε ζημιά, δεδομένου ότι είναι εύθραυστο και ευάλωτο στις καταστροφές.

Σύνοψη.

Σε μία εποχή ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας ορισμένα πράγματα είναι αυτονόητα, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει, νομίζω πως στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν κάτι απλό και ταυτόχρονα δυναμικό τα έκαναν μαντάρα, Προσωπικά η λειτουργία του με κούρασε με τις ασυνήθιστες συμπεριφορές και τα διάφορα τερτίπια που θεωρώ ότι ήταν αχρείαστα. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το επιστόμιο με το άνω τμήμα του καπακιού είναι 1 ενιαίο εξάρτημα, μετέπειτα, η κεραμική θαλάμη η οποία είναι τελείως άχρηστη, επειδή μπορεί να σπάσει σε ανύποπτο χρόνο εκεί που δεν το περιμένατε. κ.τ.λ. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 4,5.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
 • 22 χιλιοστά Διάμετρος
 • Τρόπος συμπλήρωσης υγρών: γίνεται στο επάνω τμήμα
 • Ρυθμιζόμενη ροή αέρα
 • Έλεγχος ροής υγρών
 • Χωρητικότητα: 3 ml ή 5 ml, ανάλογα με την έκδοση που θα αγοράσετε
 • Λειτουργεί με δύο αντιστάσεις
 • Κεραμικά βάση θαλάμης
 • Χάλκινος πόλος 510 (Pin)
 • Ευρεία οπής επιστόμιο Delrin το οποίο είναι ενιαίο κομμάτι με το καπάκι
 • Διαθέσιμα χρώματα: ασημί και μαύρο