Moonshot 200W RTA από Sigelei σε συνεργασία με Suprimo

Moonshot 200W RTA από Sigelei

Moonshot 200W RTA από Sigelei σε συνεργασία με την Suprimo, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κατασκευάσουν κατά τη γνώμη τους ένα επισκευάσιμο ατμοποιητή ο οποίος θα έχει δυναμική παρουσία.

Moonshot 200W RTA από Sigelei εσωτερικό τμήμα

Στην πραγματικότητα είναι ένας μικροσκοπικός atomizer αλλά θαυματουργός, σύμφωνα πάντα με τις εξαγγελίες της Sigelei και  Suprimo Vape, έχει ικανότητα να φτάσει να λειτουργεί έως τα 200 βατ ανενόχλητα. Παράλληλα με τις δυνατότητες υψηλής ισχύος, ο Moonshot έχει 22 χιλιοστά διάμετρο με ένα από τα μικρότερα προφίλ στην αγορά και  αφαιρούμενες θέσεις διπλών αντιστάσεων στο deck για RTA η οποία είναι βελτιστοποιημένη για μεγάλα coils προσφέροντας ευκολότερο κορεσμό ύγρανσης, με τεράστια ρυθμιζόμενη ροή του αέρα, ένα άνετο ευρείας οπής επιστόμιο, φέρει χωρητικότητα 2 ml και υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του.

Λειτουργικότητα.

Είναι κατασκευασμένο από 304 ανοξείδωτο ατσάλι, το τμήμα της δεξαμενής είναι από   γυαλί πυρέξ, με μονωτήρες PEEK για ανθεκτική αντοχή στη θερμότητα και ένα μικρό πλάτους οπής drip tip Delrin. Απλά να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείται το Delrin σε υψηλή ισχύ, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάψετε τα χείλη σας από τη θερμότητα στο ακροφύσιο, μία εναλλακτική λύση στο συγκεκριμένο θέμα είναι να αγοράσετε ξεχωριστά 1 της επιλογής σας, το οποίο θα αντέχει στην κακομεταχείριση που θα υποβληθε.

Moonshot 200W RTA από Sigelei εξαρτήματα

Το Moonshot εχει σύστημα πλήρωσης top filling RTA, για να γεμίσετε με υγρό αναπλήρωσης την θαλάμη απλά ξεβιδώστε και αφαιρέστε το καπάκι ούτως ώστε να αποκαλυφθούν δύο τεράστιες θύρες στην κορυφή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστρωμα τοποθέτησης των αντιστάσεων ξεβιδώνοντας το τμήμα του ατμοποιητή από τη βάση, η οποία φαίνεται να είναι μία ομαλή διαδικασία εφόσον υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος εξοικείωσης με το αντικείμενο, τώρα αν είσαστε αρχάριος, πιστεύω το πολύ σε μία εβδομάδα θα το παίζεται στα δάχτυλα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που χαρακτηρίζονται ως εξαίρεση.

Ροή αέρα.

Προσφέρει αναμφισβήτητα μία τεράστια ποσότητα ροής του αέρα που θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό χρήστη ο Moonshot, με δύο γιγαντιαίες σχισμές, ρυθμιζόμενες στις δύο πλευρές της κάτω ενότητας. Ο έλεγχος της ροής του αέρα είναι υπέροχος, ομαλόςχωρίς να παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε με ακρίβεια αυτές τις δύο υποδοχές, όπως εσείς επιθυμείτε. Το Moonshot είναι ένα πολύ ευάερος atomizer και ενδείκνυται για πνευμονικές εισπνοές.

 

Moonshot 200W RTA από Sigelei πίσω μέρος

 

Απόδοση.

Η  ικανότητα να αποδίδει το ίδιο εξίσου καλά στην τεράστια παραγωγή ατμού με την λιγότερη δυνατή κατανάλωση ισχύς ή ενέργειας και ταυτόχρονα να κρατάει το επίπεδο γεύσεων σε ικανοποιητικό σημείο, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ο συνδυασμός αυτών των δύο χαρακτηριστικών είναι δύσκολο να επιτευχθεί με ένα εξαίρετο συγχρονισμό, διότι είναι ένα γεγονός που δύσκολα συναντάται σε εμπορικούς RTA που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ύγρανση είναι θεσπέσια, ακόμα κι αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε χυμό με max VG με θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ανεμπόδιστα χωρίς καθόλου κανένα φόβο, οι μεγάλες τρύπες αποστράγγισης στο εσωτερικό μέρος κρατούν τα φυτίλια σας συνεχώς τροφοδοτούμενα με υγρό, το οποίο είναι ιδανικό για υψηλής ισχύος vaping.

 

Moonshot 200W RTA από Sigelei μπροστινό μέρος

 

Συμπέρασμα.

Παρόλο τις σπουδαίες δυνατότητες που δίδει στο χρήστη απλόχερα, δυστυχώς δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις αρνητικές ιδιότητες, η αυτονομία του Moonshot  είναι 2 ml μόνο και είναι επίσης επίσης είναι κολασμένα διψασμένος για e-liquids, που σημαίνει τακτική επαναπλήρωση σε βαριά χρήση, καταντώντας τον ατμιστή σε σημείο αγανάκτησης,  εμένα προσωπικά να κουράσε αφάνταστα αυτή η ταλαιπωρία.

Όμως δεν μπορώ να κρύψω τις συναρπαστικές ικανότητες που δίνει στον κάτοχό του, έχοντας απίστευτη ευελιξία η οποία θεωρείται αντικειμενικά φιλική προς το χρήστη, λειτουργεί κανονικά το ίδιο σωστά σε χαμηλά ή υψηλά wattages. Το συγκεκριμένο προϊόν θα το λατρέψετε ή θα το μισήσετε, δεν υπάρχει μέση οδός. Το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα 7,5.

Χαρακτηριστικά.

 • Διάμετρος πλάτους: 22 χιλιοστών.
 • Ονομαστική χρήση από 30 έως 200W.
 • Χωρητικότητα: 2 ml.
 • Αφαιρούμενες διπλές θέσεις καταστρώματος RTA deck.
 • Καινοτόμo κατάστρωμα διοχέτευσης χυμού για τη βελτίωση κορεσμού ύγρανσης.
 • Σύστημα πλήρωσης θαλάμης: Top filling.
 • Άνετη μεγάλη οπή επιστομίου Delrin.
 • Υλικό κατασκευής: 304 ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Το τμήμα της δεξαμενής είναι από πυρέξ γυαλί.
 • Μονωτήρες PEEK για υψηλή αντοχή στη θερμότητα
 • Μεγάλες ρυθμιζόμενες ροές αέρα.
 • Ενεργή τεχνολογία ψύξης.