Μην παίζετε το κεφάλι σας κορώνα – γράμματα

Μην παίζετε το κεφάλι σας κορώνα - γράμματα

Μην παίζετε το κεφάλι σας κορώνα – γράμματα, δεν αξίζει, παρατηρώ παράλογες απαιτήσεις από διάφορους αναγνώστες μας, κυρίως από αρχάριους που δεν έχουν επίγνωση του θέματος.

Λοιπόν,ο  ουσιαστικός ρόλος μου πέρα από τη συγγραφή των άρθρων, είναι να υποστηρίζω διάφορους ατμιστές που χρειάζονται βοήθεια και το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση γιατί αυτό με ικανοποιεί, υποθέτω δεν έχω αφήσει ποτέ κάποιον ανικανοποίητο και πάντα προσπαθώ με όλη μου την καλή διάθεση να τους δώσω τα πολύτιμα εφόδια γνώσεων που κατέχω σ΄αυτούς.

Λαμβάνω συχνά πυκνά μηνύματα, από επισκέπτες του ιστότοπου μας, μέσα σε αυτά υπάρχουν και ορισμένα πού προέρχονται από ανθρώπους που μόλις έχουν εισέλθει στο άτμισμα και παρατηρώ πως επιδιώκουν ανορθόδοξα πράγματα που μου προξενούν μεγάλη εντύπωση, για παράδειγμα θα σας αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που θυμάμαι, με ρωτάει μία κυρία, δουλεύω τον ατμοποιητή μου στα 30 βατ και θέλω να τα ανεβάσω λίγο ακόμη, τι μου συστήνετε να κάνω; υστερόγραφο, πριν τρεις μέρες πήρα τη συσκευή μου και δεν γνωρίζω τίποτα.

Να πω τα προαπαιτούμενα για να μην υπάρξουν παρανοήσεις, αν ένας ανίδεος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία με τόσα πολλά watts, χωρίς να υπολογίζει διάφορους σοβαρούς παραμέτρους, είναι σαν να δίνεις μία μηχανή χιλίων κυβικών σε έναν που δεν έχει ανέβει ποτέ στη ζωή του σε μοτοσυκλέτα, φανταστείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, σίγουρα δεν θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία.

Επαναλαμβάνω διαρκώς πως πάνω από 20 βατ δεν υπάρχει λόγος να κινείται κάποιος χρήστης, κυρίως εφόσον δεν γνωρίζει τα αχαρτογράφητα νερά που κινείται, τώρα εαν πρόκειται για κάποιον προχωρημένο που έχει το γνώθι σαυτόν, τότε αλλάζει άρδην η κατάσταση.

Είναι θέμα ασφάλειας.

Προτιμώ να δυσαρεστήσω κάποιον, παρά να του προτείνω να πάει να βγάλει τα μάτια του, θεωρώ τον εαυτό υπεύθυνο άνθρωπο, σεβόμενος τους συνομιλητές και τον περίγυρό μου, ο μη γένοιτο, αν σας συμβεί κάτι επικίνδυνο ή είσαστε εκτεθειμένοι διακινδυνεύοντας την ασφάλειά σας, η πιθανότερη εξέλιξη θα είναι να πείτε παντού πως εγώ σας καθοδήγησα, μετά εκεί που μας χρωστούσαν θα μας πάρουν και το βόδι, δεν είναι ζήτημα φόβου, είναι καθαρά θέμα συνειδητοποίησης και συνείδησης.

Οι αντιλήψεις μου.

Στην καθημερινότητά μου οταν ατμΊζω δεν υπερβαίνω ποτέ τα 18 βατ, εκτός κι αν κάνω κάποιες κριτικες (reviews) δοκιμάζοντας τις συσκευές για να παρατηρήσω τη συμπεριφορά τους, λαμβάνοντας πάντα τα μέτρα μου προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, όλα αυτά γίνονται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση του κοινού.

Ως εκ τούτου, είμαι στο χώρο του vaping από το 2008 – 2009, τότε που οι συσκευές ήταν καβουρδιστήρια και το χειρότερο σημερινό mod, ήταν το καλύτερο για κείνη την εποχή, βάλτε την σκέψη σας να δουλέψει, τι μπορεί να έχουν δει τα ματάκια μου ή τι μπορεί να έχουν ακούσει τα αυτιά μου από ιστορίες που ακούω.

Το σημαντικότερο γεγονός που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι κανένας δεν έχει πάθει τίποτα σοβαρό, πέρα από κάποιες δυσλειτουργίες, τούτο όμως οφείλεται στην απροσεξία του εκάστοτε vaper, όταν λειτουργείς με γνώμονα την υπευθυνότητα, θέλοντας και μη μπαίνεις στο τριπάκι να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο, γιατί είναι ο μοναδικός που σου εξασφαλίζει ευημερία και προκοπή, οτιδήποτε άλλο είναι δείγμα αμετροέπειας και δεν έχει λόγο ύπαρξης.