Mage RTA από CoilArt η μυστηριώδης έλευση

Mage RTA από CoilArt

Mage RTA από CoilArt η μυστηριώδης έλευση του ανακατεύει την τράπουλα, βάζοντας μας στο τριπάκι να ανακαλύψουμε τις αρετές που ξεδιπλώνονται διάπλατα. Έχει υποδοχή διπλών αντιστάσεων και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το τμήμα της δεξαμενής είναι από πυρέξ γυαλί, με ύψος 44 χιλιοστά και 3,5 ml χωρητικότητα.

Λειτουργικότητα.

Η δομή του Mage RTA προσδίδει έναν τακτοποιημένο εξορθολογισμό χωρίς περιττά ανούσια πράγματα και εστιάζει μόνο στην ουσία. Φέρει αρκετές ομοιότητες  με το Sigelei Moonshot. Είναι είκοσι τεσσάρων χιλιοστών διάμετρο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προεξέχει λίγο από το εκάστοτε mod που θα χρησιμοποιήσετε. Ολα τα τμήματα του είναι δημιουργημένα με Stainless Steel χαρίζοντας μία στέρεη συμπαγή παρουσία, αλλά το σπείρωμα υποδοχής είναι για κλάματα και πιθανόν να μην εφαρμόζει σωστά επάνω στις συσκευές.

Mage RTA από CoilArt διαθέσιμα χρώματα

Το γυάλινο τμήμα της δεξαμενής είναι αρκετά λεπτό, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ένα εφεδρικό για να αντικατασταθεί μέσα στη συσκευασία σε περίπτωση που έχετε ένα απρόοπτο ατύχημα. Η γέμιση της θαλάμης γίνεται στην επάνω ενότητα με τον καθιερωμένο τρόπο top filling, όμως το άνω μέρος έχει μία ασυνήθιστη τεχνοτροπία, το καπάκι και το  επιστόμιο ταυτόχρονα είναι ένα ενιαίο κομμάτι. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας πρότυπο 510 drip tip.

Mage RTA από CoilArt εσωτερικό

Το κατάστρωμα χρησιμοποιεί το παραδοσιακό στυλ Velocity, αλλά ο χώρος για τις αντιστάσεις είναι περιορισμένος, αν επιδιώξετε να τοποθετήσετε εκεί μέσα ένα ζευγάρι Clapton coils φροντίστε τουλάχιστον να μην είναι τεράστια. Οι  τρύπες είναι αρκετά μεγάλες 2 χιλιοστά σε διάμετρο και είναι επαρκής για τα περισσότερα τυπικά coils. Ένα αρνητικό στοιχεία που συνάντησα με το κατάστρωμα είναι το γεγονός ότι περιστρέφεται ακόμη και όταν είναι σφικτό και οι βίδες που περιλαμβάνονται είναι αρκετά κακές καθώς τείνουν να βγαίνουν εύκολα. Η δεξαμενή διαθέτει αυτονομία χυμού 3,5 ml που είναι κατά κάποιο τρόπο λογική.

Το Mage RTA έχει τρεις υποδοχές ροή αέρα τύπου Cyclops και ο δακτύλιος λειτουργεί κανονικά διχώς να είναι ούτε πολύ χαλαρό ούτε πολύ σκληρό κατά την περιστροφή.

Ευκολία στη χρήση.

Δυστυχώς η παρουσία προβλήματος στο deck αλλοιώνει όλη την καλή προσπάθεια της εταιρείας για ένα καλό ατμοποιητή, κυρίως επειδή τα ζητήματα θα απασχολήσουν το χρήστη αρνητικά και σίγουρα θα απογοητευτεί,  Οι βίδες grub στην έκδοση που έλαβα για την κριτική ήτανένα μάτσο χάλια. δεν έσφιγγαν καλά με το παρεχόμενο κλειδί Allen, ούτε κρατούσαν το σύρμα σωστά και επίσης είχαν την τάση να βγαίνουν, ενώ οι εφεδρικές που υπήρχαν στην συσκευασία ήταν της ίδιας κακής ποιότητας. Οι βίδες είχαν την συνήθεια  κοπής του σύρματος και  το πάχος που χρησιμοποιούσα ήταν στα λογικά πλαίσια, 26 gauge Kanthal.

Mage RTA από CoilArt η βάση

Δεύτερον, λόγω του παρόν σχεδιασμού του RTA deck, περιστρεφόταν ελεύθερα όταν δεν ήταν συναρμολογημένος όλος ο ατμοποιητής. Δυστυχώς αυτό καθιστά την οικοδόμηση ατντιστάσεων περισσότερο σαν πρόκληση, με τη σκέψη άραγε θα τα καταφέρω ή όχι.

Απόδοση.

Παρόλα τα ευτράπελα που συνάντησα, όταν πλέον το έβαλα σε λειτουργία μου έδωσε μία ωραία ικανοποίηση, οφείλω να ομολογήσω πως δεν το περίμενα, Η ροή αέρα είναι πραγματικά ευάερη χωρίς να μειώνει τη γεύση, ακόμη και όταν ανοιχθεί πλήρως. Στις πνευμονικές εισπνοές είναι μανούλα με την παραγωγή ατμού να φτάνει στα ύψη, βέβαια υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό και είναι οι διπλές αντιστάσεις.

Mage RTA από CoilArt κουτί

 

Τελικό συμπέρασμα.

Έχω πάψει πλέον να δικαιολογώ τις εταιρείες για τα μικρά σφάλματα, πόσο μάλλον όταν αυτά βγάζουν μάτια, επειδή σέβομαι τους αναγνώστες μου, δεν θα επέτρεπα να εισέλθουν σε τέτοιες περίεργες καταστάσεις, αγοράζοντας προϊόντα που στην ουσία τους εξαπατούν. Απαγορεύεται δια ροπάλου να επικροτούμε τις προχειρότητες πως μας προσφέρουν οι γιαλαντζί κατασκευαστές, διότι αν δεν βάλουν μυαλό τα θύματα θα είναι μόνο οι χρήστες που πληρώνουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ατμοποιητή, τα προβλήματα που συνάντησα στο διάβα μου ήταν επιεικώς απαράδεκτα και ανεπίτρεπτα, επειδή πολύ απλά βρισκόμαστε στο μεταίχμιο της τεχνολογίας, αν δεν συνετιστούν αυτοί, δεν θα πληρώσουμε τη νύφη εμείς. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 1.

Χαρακτηριστικά.

 • 24 χιλιοστά Διάμετρος.
 • 44 χιλιοστά ύψος.
 • 3.5ml  Χωρητικότητα.
 • Βολικό συμπλήρωμα δεξαμενής.
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Τρεις  ρυθμιζόμενες τρύπες ροή αέρα (1 χιλιοστά x 9 χιλιοστά).
 • Πυρέξ γυάλινο τμήμα δεξαμενής.
 • Διπλές τρύπες ροής αέρα στο κατάστρωμα 4 χιλιοστών.
 • Επίχρυσο 510 Pin.
 • Μαύρο 510 Κεκλιμένο Delrin Drip Tip.
 • 4 Σετ Χρωματιστά O-rings για την προσαρμογή.