Kayfun 5 από Svoemesto η έμπνευση για δημιουργία

Kayfun 5 από Svoemesto

Kayfun 5 από Svoemesto η έμπνευση για δημιουργία δεν έχει τελειωμό ιδίως όταν αναφερόμαστε σε αυτό το θηρίο, για να περιγράψεις αυτό τον ατμοποιητή χρειάζεσαι να γράψεις δύο βιβλία, αλλά δυστυχώς εμείς θα αρκεστούμε στην αναλυτική περιγραφή ενός κειμένου.

Ο συγκεκριμένος atomizer κατασκευάστηκε για να πρωταγωνιστήσει, δίχως να συμβιβάζεται απλά στη δεύτερη θέση. Κατά γενική ομολογία η εταιρεία ανέφερε ότι πρόκειται για καθαριστικό σημείο ορόσημο, διότι είναι ο καλύτερος που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής, δεν μένει παρά να το διαπιστώσουμε.

Χρηστικότητα και κατασκευή.

Σίγουρα αμέσως θα παρατηρήσετε να φαίνεται πως  ο Kayfun 5 παίρνει σχεδιαστικά στοιχεία από το Mini V3 Kayfun. Ωστόσο είναι πολύ μεγαλύτερο, το πλάτος έχει αυξηθεί σε ένα πρότυπο 22 χιλιοστά και είναι πράγματι ψηλότερο, η μέτρηση μας κατέδειξε  60 χιλιοστά χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το 510 threading ή το επιστόμιο.

Η ποιότητα κατασκευής είναι απολύτως παγκοσμίου κλάσης. Είναι γερά χτισμένο από 316L ανοξείδωτο ατσάλι, δίνοντας σας την ευκαιρία να επιλέξετε την εμφάνιση της δεξαμενής, η μία είναι από γυαλί χαλαζία, ενώ η αλλή από μέταλλο, το τμήμα δεξαμενής με χάλυβα σας δίνει πραγματικά μια αύξηση της παραγωγικής ικανότητας σε 5ml από την άλλη του χαλαζία δίνει μόνο 4 ml.

Kayfun 5 από Svoemesto γυάλινη θαλάμη

Όπως στο Kayfun Mini V3, ο Kayfun 5 έχει ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό πλήρωσης της θαλάμης όπου βρίσκεται στην κορυφή που λειτουργεί σε συνδυασμό με τον έλεγχο ροής του eliquid. Ο έλεγχος ροής του χυμού ανοίγει με περιστροφή δεξιόστροφα, και κλείνει περιστρέφοντάς το αριστερόστροφα. Βρήκα ότι ενάμισι έως δύο στροφές είναι επαρκής για το φυτίλι. Με τον έλεγχο της ροής χυμού κλειστό, ξεβιδώστε το καπάκι για να αποκαλύψει τις θύρες πλήρωσης, τα οποία σας δίνουν αρκετό χώρο για να το γεμίσετε. Στην κορυφή της δεξαμενής θα βρείτε επίσης ένα αφαιρούμενο drip tip, με χαραγμένο το λογότυπο Svoemesto, που διαθέτει χάλυβα εξωτερικό μέρος και POM στο εσωτερικό για να προφυλαχθείτε από την μεταφορά θερμότητας.

Η βάση της δεξαμενής διαθέτει τον πρόσφατο αναθεωρημένο έλεγχο ροής του αέρα, το οποίο είναι ένα ευρηματικό σύστημα. Έχει πρότυπο 510 threading και ρυθμιζόμενο 510 pin, καθώς το πλάτος είναι 22 χιλιοστών, ο συνδυασμός όλων αυτών σημαίνει πως θα ταιριάξει επάνω στο mod με καταλληλότητα.

Kayfun 5 από Svoemesto εξαρτήματα

Η μόνη ατέλεια που εντόπισα στην κατασκευή ήταν το juice flow control να είναι σφηνωμένο στην βάση του δοχείου και δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στο  build deck, η ενότητα της δεξαμενή δεν γυρνούσε, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μου. Όμως έπειτα από μία σύντομη επικοινωνία με την εταιρεία μου εξήγησαν πως χρειάζεται να το σηκώσεις και μετά να το γυρίσεις ούτως ώστε να αφαιρεθεί. Πρέπει να εξασφαλίσετε ότι τα o-rings κάτω από το deck ότι έχουν λυπανθεί καλά με ένα υγιεινό στρώμα υψηλής VG πριν από τη χρήση, τούτο θα εμποδίσει το juice flow control από το να κολλήσει .

Σύνοψη.

Είναι από τα λίγα κομμάτια που μεταχειρίστηκα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, δεν έχω συνηθίσει να κολακεύω προϊόντα, όμως στην παρούσα φάση όποιον και να ρωτήσετε θα σας πει περίτρανα πως ο Kayfun 5 από Svoemesto επρόκειτο για κορυφαίο ατμοποιητή, απλά και λιτά. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ με 9.

Χαρακτηριστικά.

 • Διάμετρος: 22 χιλιοστά.
 • Ύψος: 60 χιλιοστά (εξαιρουμένων του 510 threading και του επιστόμιου).
 • Χωρητικότητα: 4 ml (όταν χρησιμοποιείται το τμήμα με την δεξαμενή γυαλιού).
 • Χωρητικότητα: 5 ml (με το τμήμα δεξαμενής χάλυβα).
 • 510 σύνδεσμος.
 • Διευρυμένες Μ2 βίδες αντιστάσεως και post cut outs σας επιτρέπουν την χρήση παχύτερου   σύρμα διαμετρήματος gauge για τους πιο εξωτικούς τύπους coils.
 • PEEK μονωτήρες που χρησιμοποιούνται για την συμβατότητα κατασκευής μικρότερων αντιστάσεων
 • Πλήρωση θαλάμης: Top filling system.
 • Ελέγχος ροής υγρού αναπλήρωσης.
 • Υλικό κατασκευής: 316L ανοξείδωτο ατσάλι.
 • Περιλαμβάνονται 2 τμήματα της δεξαμενής: γυάλινο και ατσάλινο.
 • Θερμομονωτικό επιστόμιο με μύτη POM.
 • Πρόσβαση στο κατάστρωμα κατασκευής κατά τη χρήση.
 • Μεγαλύτερο και πιο εύκολο κατάστρωμα κατασκευής
 • Νέος σχεδιασμένος έλεγχος ροής του αέρα με επιλογές 1.8mm, 2.2mm, 2.7mm and 3.2mm.