Κανονιστικές αντιφάσεις αποτελούν εμπόδιο για την ανάπτυξη

Κανονιστικές αντιφάσεις αποτελούν εμπόδιο για την ανάπτυξη

Κανονιστικές αντιφάσεις αποτελούν εμπόδιο για την ανάπτυξη και την καινοτομία, οι οποίες είναι απαραίτητες για το χώρο μας.

Ο ορθολογισμός της καταστάσεως κρύβεται πίσω από τη σκέψη πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο  είναι η επιτακτική ανάγκη να υπάρχει εις τον αιώνα των αιώνων, διότι είναι αποδεδειγμένα το μόνο που έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει να μειώνει δυνητικά τις βλάβες που προκαλούνται από το κάπνισμα, κι αν ορισμένοι εθελοτυφλούν τότε δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε.

Κάνω νύξη σε αυτό το θέμα επειδή πιστεύω ακράδαντα πως το άτμισμα έχει τα εχέγγυα να καταπολεμήσει τους ανθρώπινους πόθους του εθισμού, με ένα εξαιρετικά δεκτικό τρόπο.  Ποτέ πριν ένα προϊόν δεν ήταν τόσο αποδεκτό από τον καταναλωτή, η αλήθεια μπορεί να διαπιστωθεί άμεσα, κάνοντας μία ερώτηση σε έναν οποιοδήποτε ατμιστή αν έχει αλλάξει η ζωή του προς το καλύτερο από τη στιγμή που εισήλθε στον καινούργιο χώρο, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Είμαι σίγουρος πως θα δώσει μία καταφατική απάντηση με ένα μεγαλοχαρές ναι.

Δεν αναφέρω την περίπτωση ότι είναι λιγότερο επικίνδυνο επειδή ίσως να υπάρξει αντίλογος σε μία συζήτηση που δεν θα έχει τελειωμό, άντε να βρεις το δίκιο σου όταν ο άλλος έχει μέσα στο κεφάλι άχυρα και δεν θέλει να καταλάβει τα αυτονόητα.