J80 80W Box Mod από Sigelei η μεγαλοπρέπεια του λαμπυρίζει

J80 80W Box Mod από Sigelei

J80 80W Box Mod από Sigelei η μεγαλοπρέπεια του λαμπυρίζει διοχετεύοντας ανεξάντλητο φώς στις ψυχές των vapers.

Η παρούσα συσκευή ανήκει στην τελευταία σειρά που ονομάζεται ‘J’, διαθέτει μία εσωτερική ενσωματωμένη μπαταρία Li-Po, ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να αγοράσει επιπλέον επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή έναν εξωτερικό φορτιστή. Λειτουργεί με μεταβλητή ισχύ και ελέγχο θερμοκρασίας, υποστηρίζοντας όλους τους βασικούς τύπους συρμάτων.

Χρηστικότητα.

Από άποψη εμφάνισης σίγουρα δεν έχει το κλασικό στυλ των περισσότερων mods, καθώς το κόκκινο και το μαύρο φινίρισμα φαίνεται πολύ ελκυστικό και πολύ μοντέρνο. Όσον αφορά το σχήμα η συσκευή φέρει μεγάλη ομοιότητα με το Sigelei 213 box mod αλλά είναι σημαντικά μικρότερο. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο και του προσδίδει μία διαφορετική αντιμετώπιση, το γεγονός πως είναι ακόμη πιο διακριτό από το Eleaf iStick Pico , το οποίο δεν είναι και μικρό επίτευγμα.

J80 80W Box Mod από Sigelei διαθέσιμα χρώματα

Είναι κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου, αρκετά ελαφρύ και άνετο, σε αντίθεση με ορισμένες άλλες τηε Sigelei που πρόσφατα έκανα κριτική, το αισθάνεσαι αρκετά ισχυρό και ανθεκτικό. Το 510 σπείρωμα είναι δημιουργημένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να διαρκέσει σημαντικό χρονικό διάστημα στη φθορά του χρόνου. Το pin (η ακίδα) είναι μορφής ελατηρίου για να κάθονται όλοι οι ατμοποιητές στο ίδιο επίπεδο προσφέροντας την κατάλληλη συμβατότητα.

Η οθόνη έχει ένα ικανοποιητικό μέγεθος λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική συμπαγής φύση αυτής της συσκευής η οποία δεν είναι μεγάλη και είναι τόσο φωτεινή και καθαρή με μία εύκολη αναγνώσιμη γραμματοσειρά. Έχει μία πλειάδα πρόσθετων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων όλων των τυπικών ενδείξεων, όπως τάση, ισχύ,η αντίσταση, η τάση των δύο μπαταριών, η διάρκεια της μπαταρίας, η θερμοκρασία και ο τύπος σύρματος παρουσιάζονται όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία.

J80 80W Box Mod από Sigelei η βάση

Το J80 διαθέτει ένα διακόπτη on / off βρισκόμενο στην πλαϊνή πλευρά, το οποίο ανοιγοκλείνει σύροντας. Η απόκρισή του πλήκτρου μέχρι την ενεργοποίηση παίρνει λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.

Έχει επαρκή εξαερισμό και διαθέτει δεκαπέντε αξιοπρεπούς μεγέθους τρύπες που βρίσκονται στη βάση του. Η θύρα USB Micro βρίσκεται επίσης στο ίδιο μέρος αλλά είναι μόνο για το σκοπό της φόρτισης και δεν επιτρέπει την αναβάθμιση του firmware. Η εσωτερική 2000mAh Li-Po έχει τοποθετηθεί εσωτερικά και δεν επιτρέπει να την αφαιρέσετε. Κατά τη γνώμη τα 2000mAh τα βρίσκω απογοητεύτηκα αλλά θα μιλήσω για αυτό αργότερα.

Πώς λειτουργεί.

 • Η συσκευή μπορεί να κλειδωθεί / ξεκλειδωθεί με πέντε κλικ του κύριου κουμπιού.

 

 • Για να εισέλθετε στο μενού πατήστε το πλήκτρο πυροδότησης τρεις φορές. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των υποστηριζόμενων  τύπων καλωδίων, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά συν & μείον προσαρμόζοντας και επιβεβαιώνοντας την επιλογή σας με το κύριο πλήκτρο.

 

 • Για  να διαβάσετε την αντίσταση σας θα πρέπει να κρατήσετε πατημένο το fire button και το κουμπί μείον ταυτόχρονα.

 

 • Κατά τη χρήση ελέγχου θερμοκρασίας Σας συμβουλεύω να ρυθμίσετε πρώτα το επιθυμητό έυρος ισχύς πριν από τη μετάβαση της μεταφοράς στην θερμοκρασίας.

 

J80 80W Box Mod από Sigelei οθόνη

 

Τελικό συμπέρασμα.

Σε θέματα βασικών λειτουργιών παρατήρησα μία άψογη συμπεριφορά, δυστυχώς δεν ενδείκνυται η βαριά χρήση, διότι πολύ απλά θα σας προδώσει η μπαταρία, είναι μικρής διάρκειας και τα 80 watts που προσφέρει ουσιαστικά είναι αχρείαστα, τα 2000mAh που μας δίνει η εταιρεία, μου προξενεί την εντύπωση πως μας κοροϊδεύει, εάν δεν σας ενοχλεί εσάς αυτό το γεγονός τότε κάνω πάσο.

Το χειρότερο σημείο που με ενόχλησε ήταν πως τοποθέτησαν τη θύρα micro usb στην βάση και τυπικά δεν μπορεί να επιτευχθεί η ταυτόχρονη χρήση φόρτισης κατά το άτμισμα, αναγκαστικά θα επιλέξτε ένα από τους δύο  τρόπους, είναι τουλάχιστον επιεικώς απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο σε αυτές τις εποχές να μην εξελίσσονται προς τα εμπρός οι εταιρείες. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 5,5.

Χαρακτηριστικά.

 • Διαστάσεις: 24.5 x 39 x 67.5 χιλιοστά.
 • Υλικό κατασκευής: ψευδαργύρου κράμα.
 • Ονομαστική ισχύς: 10W – 80 βατ.
 • Εύρος αντίστασης:  0.1 – 2.5ohm.
 • Εύρος θερμοκρασίας: 100 °  – 300 ° C  / 212 ° – 572 ° F.
 • Τρόποι λειτουργίας: μεταβλητή ισχύς και έλεγχος θερμοκρασίας, υποστηρίζοντας σύρματα Ni200, Ti, SS316.
 • Εσωτερική ενσωματωμένη μπαταρία Li-Po: 2000mAh.
 • OLED οθόνη.
 • Πλήκτρο ON / OFF.
 • Θύρα micro USB.