iSub V E Tank από Innokin σε παρασύρει το ακαταμάχητο

iSub V E Tank από Innokin

iSub V E Tank από Innokin σε παρασύρει το ακαταμάχητο κύρος που εκπέμπει επειδή είναι φτιαγμένος από στόφα πρωταθλητή. Ο atomizer  χρησιμοποιεί το σύστημα αντιστάσεων swap.

Λειτουργικότητα.

Ο iSub VE είναι ένας σοβαρά δομημένος ατμοποιητής, όλα τα μέρηέχουν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα για να αντέχουν στις δυσκολίες. Η δεξαμενή έχει χωρητικότητα 2 ml, το οποίο  είναι λίγο περιοριστικό για ορισμένους χρήστες. Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί πυρέξ, επίσης μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως για καθαρισμό. Ένα συμπαθητικό χαρακτηριστικό που το θεωρώ απολύτως απαραίτητο, είναι το γεγονός ότι η πλήρωση της θαλάμης γίνεται στο άνω τμήμα. Μία έξυπνη λειτουργία μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε ένα coil  χωρίς αποσυναρμολογηθεί πλήρως.

Το επιστόμιο είναι δημιουργημένο από Delrin, κάνοντας σωστή δουλειά, δίχως να επιτρέπει τη μεταφορά θερμότητας στα χείλη μας και συνάμα αποτρέπει τη συσσώρευση κρούστας από τα υπολείμματα του ατμού που κάθονται εντός του εσωτερικού χώρου, αυτό συμβαίνει   κυρίως όταν άτμιζετε σε τακτική βάση. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα drip tip της επιθυμίας σας, το οποίο θα εφαρμόσει γάντι πάνω του.

Διαπίστωσα περιχαρής πως η τοποθέτηση του σε όλα τα mods ταίριαξε πολύ καλά, χωρίς εμφανή κενά. Στη βάση βρίσκεται ο δακτύλιος ρύθμισης ροής του αέρα που είναι τύπου Cyclops και διαθέτει δύο μεγάλες οριζόντιες σχισμές.

iSub V E Tank από Innokin διαθέσιμα χρώματα

 

Ροή αέρα.

Το air flow control είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και προσαρμόζεται κατάλληλα στα γούστα σας, κατά τη μετακίνηση του δακτυλίου η περιστροφή επιτυγχάνεται κανονικά, τόσο όσο να μην είναι πολύ χαλαρό ή πολύ σφικτό. Στις πνευμονικές εισπνοές είναι άρχοντας και ανταπεξέρχεται με τον καλύτερο δυνατό βέλτιστο τρόπο.

Απόδοση.

Έρχεται προεγκατεστημένο με μία κεφαλή 0,5ohm από Stainless Steel, κυμαίνεται σε εύρος ισχύς 30-60 watt, όμως το ιδανικότερο σημείο εντόπισα πως ήταν στα 40-45W, βέβαια εσείς είσαστε αρμόδιοι, για δικιά σας ικανοποίηση να πειραματιστείτε βρίσκοντας τον κατάλληλο αριθμό που θα δουλεύει, χωρίς όμως να ξεπερνάτε τα προαναφερόμενα νούμερα.

Σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική, υποστηρίζοντας όλους τους τυπικούς τύπους συρμάτων Ni200, τιτάνιο, SS.

Σύνοψη.

Ας ξεκινήσουμε απ’ τα δυσάρεστα, τα 2 ml αυτονομίας για ένα sub ohm επισκευάσιμο ατμοποιητή είναι τουλάχιστον γελοίο, για να μη χρησιμοποιήσω καμία χειρότερη φράση, ο συγκεκριμένος περιορισμός καταλύει τα θετικά του στοιχεία, υποβιβάζοντας τον δικαιολογημένα σε μικρότερη κατηγορία, είναι άδικο προς αυτούς να διαλύουν την εξαιρετική εργασία που με κόπο έκαναν να επιτευχθεί αυτό. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 6,5.

Χαρακτηριστικά.

 

  • Χωριητικότητα:2 ml.
  • 100% από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Πλήρως ρυθμιζόμενη ροή αέρα.
  • Αφαιρούμενη επιστόμιο Delrin.
  • Αντικαθιστώμενο πυρέξ γυαλί θαλάμης.
  • Σύστημα αντιστάσεων Swap Coil.