iStick Pico 75W TC Box Mod από Eleaf στο μικροσκόπιο

iStick Pico 75W TC Box Mod
iStick Pico 75W TC Box Mod από Eleaf, το βάζουμε στο μικροσκόπιο για να μάθουμε ακριβώς τις λεπτομέρειες των δυνατοτήτων που μπορεί να χαρίσει στους λάτρεις του συγκεκριμένου μοντέλου. Σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την δημοτικότητα που έχει η παρούσα επωνυμία στο vaping, δεδομένου ότι είναι εξίσου ξακουστή για τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα της,.

Λειτουργικότητα και κατασκευή.

Το προφανές της υπόθεσης είναι το μικρό μέγεθος το οποίο εξασφαλίζει μία πλήρης ευρυχωρία στον προσωπικό σας χώρο (τσέπη) και συνάμα εργονομικότητα, έτσι θα ήταν ιδανικό για τους ανθρώπους που έχουν απαυδήσει – αγανακτήσει με τα ογκώδη mods. Η μορφολογία του είναι μεν διακριτική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή, έχοντας υπέροχα στρογγυλεμένες άκρες χωρίς να είναι ευαίσθητο, τουναντίον είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.
iStick Pico 75W TC Box Mod από Eleaf μαύρο χρώμα
Φέρει ελατήριο spring-loaded και έχει 510 σπείρωμα από ανοξείδωτο χάλυβα. Δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα ζήτημα με την τοποθέτηση διαφορετικών ατμοποιητών, κάθισαν όλοι  στο ίδιο επίπεδο. Το διαμέρισμα της μπαταρίας είναι αρκετά μοναδικό και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό θα πρέπει να ξεβιδώσετε το καπάκι στην κορυφή του mod. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να βάλετε την μπαταρία, σημείωση, η θετική πλευρά του πόλου είναι προς τα κάτω. Η εξαέρωση παρέχεται από οκτώ οπές στη βάση της συσκευής.
Η οθόνη είναι φωτεινή και καθαρή με όλες τις τυπικές πληροφορίες που θα περιμένατε να εμφανίσει καθαρότατα, όπως: Αντίσταση, τάση, ισχύ / θερμοκρασία, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τον τύπο coil.
Το κουμπί πυροδότησης βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά με μία ωραία μαλακή αίσθηση έχοντας υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Ακριβώς από κάτω βρίσκονται τα κουμπιά συν και πλην και λίγα εκατοστά πιο κάτω η θύρα USB Micro. Σας συμβουλεύουμε να φορτίσετε την μπαταρία εκτός μόντ, αλλά αν δεν έχετε έναν εξωτερικό φορτιστή μπορείτε να το φορτίσετε μέσω του USB. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ενημερώσεις firmware από την Eleaf μέσω της θύρας Micro USB.
iStick Pico 75W TC Box Mod από Eleaf ροζ χρώμα
Το Pico σας επιτρέπει να φτάσετε ως τα 75 βατ,  Η συσκευή προσφέρει λειτουργία μεταβλητής  ισχύς και  ελέγχο θερμοκρασίας, υποστηρίζονται όλοι οι βασικοί τύποι wires. Το τσιπ το οποίο είναι εγκατεστημένο είναι το ίδιο με της Joyetech που χρησιμοποιείται στο Wismec RX200 και Vape Forward Vapor Flask.

Συμπέρασμα.

Σχετικά στάθηκε αρκετά καλά στις ακραίες απαιτήσεις που το υπέβαλα, παραδόξως  ομολογώ πως δεν το περίμενα, τα συνολικά στοιχεία είναι ο λόγο και οφείλονται σε μια σειρά από πράγματα: το μέγεθος, το βάρος, την ευκολία χρήσης και το γεγονός ότι εκτελεί τις λειτουργικές επιλογές με συνέπεια.  με άριστα το 10 το βαθμολογώ με 7.5.

Χαρακτηριστικά.

  • Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδάργυρου
  • Διατίθεται σε πέντε χρώματα: μαύρο, λευκό, ροζ, ασημί, γκρι
  • Τύποι λειτουργίας: ελέγχος Θερμοκρασία και VV / VW
  • Μέγιστη ισχύς: 75W
  • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 100 – 315C / 200 – 600F
  • Προτεινόμενη μπαταρία Form Factor: 18650
  • Μπαταρία Ποσότητα: 1 κομμάτι(δεν περιλαμβάνεται)
  • Τύπος καλύμματος της μπαταρίας (πορτάκι): Βιδωτό
  • 510 Τύπος υποδοχής: Spring Loaded
  • Διάμετρος σύνδεση ατμοποιητή : 23 χιλιοστά