iPower 80w 5000mah από Eleaf προκαλεί αναταραχές

iPower 80w 5000mah από Eleaf

iPower 80w 5000mah από Eleaf προκαλεί αναταραχές στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές με τις υπέροχες δυνατότητες που προσφέρει.

Έχει μία τεράστια ενσωματωμένη μπαταρία με ονομαστική αξία 5000 mAh, αναμφισβήτητα η κατοχή αυτής της συσκευής θα έχουν μία ξέγνοιαστη καθημερινότητα διότι θα έχουν λύσει το πρόβλημα της ενεργειακής αυτονομίας.

Λειτουργικότητα.

Όπως τα περισσότερα προϊόντα Eleaf το iPower είναι φιλικό προς το χρήστη, δυστυχώς όμως είναι προφανές ότι δεν χρησιμοποιεί τα πιο ανθεκτικά υλικά για την κατασκευή του, προς αποφυγή αναπόφευκτων ζημιών, άλλωστε νομίζω πως αυτή την συμπεριφορά την πληρώνει   με το ανάλογο εύλογο τίμημα από τη δυσανασχέτηση των ατμιστών.

iPower 80w 5000mah από Eleaf διαθέσιμα χρώματα

Τα τρία κουμπιά ανταποκρίνονται άμεσα και είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ευτυχώς χωρίς ενοχλητικά κουδουνίσματα. Η οθόνη έχει μία υπερπλήρης φωτεινότητα, η οποία είναι σαφής και δείχνει το σύνολο των τυπικών πληροφοριών που θα περιμένατε.

Το iPower διατίθεται σε διάφορα φινιρίσματα, ενώ από τα πιο δημοφιλή είναι η  έκδοση εμφάνισης ξύλου. Δυστυχώς, δεν είναι πραγματικό ξύλο, αλλά η συνολική εμφάνιση είναι τακτοποιημένη και αρκετά κομψή. Το μέγεθος είναι λίγο μεγαλούτσικο και παρομοιάζει αρκετά σε διαστάσεις το Innokin Cool Fire IV και το Aspire Plato.

Η συσκευή έχει ένα υπέροχο σχηματισμό με όμορφες στρογγυλεμένες άκρες έτσι ώστε να προσαρμόζεται άνετα στο χέρι χωρίς να γλιστράει ή να υπάρχει ίχνος πρόσφυσης. Το 510 σπείρωμα σύνδεσης φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, έτσι θα διαρκέσει σίγουρα ένα αξιοπρεπές ποσό του χρόνου. Το ελατήριο pin είναι από ορείχαλκο. Όλους τους ατμοποιητές που τοποθέτησα επάνω του εφάρμοσαν ικανοποιητικά στο ίδιο επίπεδο με καμία ορατή διαφορά.

iPower 80w 5000mah από Eleaf ενδείξεις οθόνης

Το iPower έχει μια επαρκή ποσότητα εξαερισμού, οι οποίες διέρχονται μέσω των δέκα οπών που βρίσκονται στη βάση, επίσης δίπλα ακριβώς υπάρχει η θύρα USB Micro, το οποίο φαινομενικά είναι ένα ενοχλητικό κουσούρι, διότι πολύ απλά κατά την διάρκεια της φόρτισης δεν θα μπορείς να ατμίσεις, είναι οι μικρολεπτομέρειες που κάνουν την διάφορα και μπορεί να σε ρίξουν από την κορυφή στα τάρταρα.

Το firmware επί του σκάφους είναι πλήρως αναβαθμίσιμο και μπορείτε να κατεβάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις απευθείας από την Eleaf. Με την εσωτερική μπαταρία των 5000mAh θα έχετε αυξημένο χρόνο Vape, χωρίς να χρειάζεται επανειλημμένες επαναφορτίσεις ημερησίως.

Ευκολία στη χρήση

Το εγχειρίδιο είναι πολύ εμπεριστατωμένο και καλύπτει όλες τις λειτουργίες αναλυτικά. Όποιος είχε παλαιότερα ένα προϊόν της iStick σίγουρα θα καταλάβει τι εννοώ, στο συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι παραπάνω από τυπική η εταιρεία.

iPower 80w 5000mah από Eleaf κάτω μέρος

 

Απόδοση.

Το Eleaf iPower λειτουργεί με μία εξέχουσα σταθερότητα και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα είτε στην μεταβλητή ισχύ ή στον έλεγχο θερμοκρασίας. Κάθε ατμοποιητή που  χρησιμοποίησα μου έδωσε ακριβώς το ίδιο είδος vape με ελάχιστες αποκλίσεις. Η Εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ήταν εξαιρετικά βολική και με απίστευτη προθυμία. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτή τη συσκευή είναι η 5000mAh μπαταρία η οποία θα δώσει σε ένα μέτριο χρήστη τουλάχιστον δύο ημέρες βαρύ άτμισμα, χωρίς όμως να προβαίνει σε υπερβολές χρήσης όπως 80 βατ. Aν κυμαίνεστε περίπου στα 35-40W με sub ohm atomizer υπολογίστε ότι θα σας βγάλει σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η συσκευή είναι ιδανική για το είδος του ατόμου που δεν θέλει να επενδύσει οικονομικά σε εξωτερικές επιβαρύνσεις, όπως για παράδειγμα οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστές. Η φόρτιση μέσω του καλωδίου USB Micro πήρε περίπου τρεις ώρες ούτως ώστε να ολοκληρωθεί, θεωρώ ότι κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια λαμβάνοντας υπόψη την ικανότητα
αυτονομίας.

iPower 80w 5000mah από Eleaf πάνω μέρος

 

Συμπέρασμα.

Το αρνητικό σημείο που με ενόχλησε είναι ότι κατά τη διάρκεια φόρτισης είναι δύσκολο να ατμίσουμε επειδή η θύρα micro-usb βρίσκεται στη βάση, τώρα αν εσείς βρείτε κάποιο κολπάκι ή καμιά πατέντα ούτως ώστε να σταθεροποιηθεί όρθιο την ώρα εκείνη, έχει καλώς, ειδάλλως θα παίζετε διαρκώς τους κλέφτες κι αστυνόμους.

Στην χρηστικότητα που κλήθηκε να ανταπεξέλθει ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιητικός, διότι όταν εννοώ εγώ χρήση ουσιαστικά σημαίνει κακομεταχείριση, φτάνοντας στα όρια για να διαπιστώσω μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 8.

Χαρακτηριστικά.

 • Υλικό: κράμα ψευδαργύρου
 • Τρόποι λειτουργίας Ελεγχος θερμοκρασίας και μεταβλητή ισχύ.
 • 510 σύνδεση υποδοχής.
 • Ονομαστική ισχύ: 1-80W.
 • Υποστήριξη εύρους αντιστάσεων: 0.05-1.5ohm λειτουργία TC  και 0.1-3.5ohm VW / Bypass.
 • Εύρος θερμοκρασίας: 100 – 315 ° C / 200-600 ° F.
 • Διαστάσεις: 49,5 χιλιοστά x 23,5 χιλιοστά x 83,5 χιλιοστά.
 • Χωρητικότητα μπαταρίας: 5000mAh.
 • Τρόποι φόρτισης:  μόνο μέσω θύρας Micro usb.
 • Βάρος προϊόντος: 0.190 kg.
 • Βάρος συσκευασίας: 0,320 kg.