Η Imperial Tobacco Canada Ltd είναι η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία

Η Imperial Tobacco Canada Ltd είναι η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία

Η Imperial Tobacco Canada Ltd είναι η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία του Καναδά και σκοπεύει να μπει στο χώρο του vaping πωλώντας αντίστοιχα προϊόντα, ως εκ τούτου βλέπει μια ευκαιρία σε μια συνεχώς διευρυνόμενη αγορά και θέλει να αποσπάσει κερδίζοντας ένα κομμάτι από την πίτα.

Διακαής πόθος τους είναι να τα καταφέρουν, ελπίζοντας ότι η επικείμενη νομοθεσία για τη ρύθμιση των προϊόντων θα παρέχει στην εταιρεία τα κατάλληλα εφόδια  χωρίς να του σταθεί εμπόδιο στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά, ενώ υποστηρίζουν ότι θέλουν να προσφέρουν στους καταναλωτές  «ένα λιγότερο επιβλαβές προϊόν».

Eric Gagnon είναι επικεφαλής των Εξωτερικών και Εταιρικών Υποθέσεων στην Imperial Tobacco του Καναδά,  ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η εταιρεία θα πρέπει να πουλά προϊόντα που ουσιαστικά θα ανταγωνίζεται την κύρια πηγή εσόδων τους, η απάντηση που έδωσε ήταν ιδιαίτερα ευφυής και μας παρέπεμψε στο παράδειγμα της κόκα κόλα, λέγοντας πως η εταιρεία έχει τρία διαφορετικά είδη στην ίδια κατηγορία την Coke, την Diet Coke και την  μηδέν θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι η εν λόγω σκέψη, είναι φύση αδύνατο να ευσταθεί  μια τέτοια σκεψη και πως  δεν αναιρεί η ύπαρξη του ενός ενάντια στο άλλο.

Η Imperial Tobacco Καναδά θεωρεί τους κανονισμούς του e-cig ως ευκαιρία.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Καναδά ανακοίνωσε την εισαγωγή τροποποιήσεων του νόμου περί καπνού τον περασμένο μήνα. Ο Jane Philpott, ο Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι ο στόχος των αλλαγών αυτών είναι να «εξισορροπήσει την ανάγκη προστασίας των νέων από τον εθισμό της νικοτίνης και του καπνού, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους ενήλικους καπνιστές να έχουν πρόσβαση νόμιμα στο vaping για τη διακοπή του καπνίσματος ή τουλάχιστον ως δυνητικά λιγότερο επιβλαβής εναλλακτική λύση “.

Επί του παρόντος, η πώληση των e-cigarettes που περιέχουν νικοτίνη θεωρείται παράνομη  στον Καναδά, παρότι είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλη τη χώρα. Ο Gagnon ελπίζει ότι η ρύθμιση της βιομηχανίας θα τους αποφέρει καθαρά έσοδα της τάξεως των 235 εκατομμυρίων δολαρίων και θα διευκολύνει την επικοινωνία με τους καταναλωτές της. Ωστόσο έχει την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα υιοθετήσει μία καινούργια σφαιρική θετική άποψη για τα προϊόντα και θα τα χαρακτηρίσει ως εργαλεία διακοπής του καπνίσματος, έτσι θα εξασφαλίσει ότι οι υπάρχοντες δυνητικοί vapers θα αισθάνονται βέβαιοι για τις δυνατότητες των προϊόντων.