Η μεγάλη βρετανία είναι μακράν πρωτοπόρος σε προληπτικά

Η μεγάλη βρετανία είναι μακράν πρωτοπόρος σε προληπτικά

Η μεγάλη βρετανία είναι μακράν πρωτοπόρος σε προληπτικά μέτρα που αφορούν τα θέματα υγείας, αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα στην καθημερινότητα των πολιτών που έχουν ένα πιο βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο ζωής.

Όσοι έχουν μελετήσει τη συμπεριφορά που υποδεικνύει η κυβέρνηση της χώρας τους απέναντι σε τόσο καίρια ζητήματα θα διαπιστώσει άμεσα πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, εδώ ταιριάζει η ρήση που λέει, το κακό εν τη γενέσει του το χτυπάς, η ένα άλλο παρόμοιο που λέει το κακό από τη ρίζα θέλει βγάλσιμο.

Μία νότα αισιοδοξίας.

Ειδικοί εμπειρογνώμονες μας εξηγούν πως τα πράγματα είναι ελπιδοφόρα και στο σωστό δρόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η χώρα είναι πρωτοπόρος στην έρευνα της μείωσης των βλάβεων και οι εκστρατείες κατά του καπνίσματος αποδεικνύουν περίτρανα την αποτελεσματικότητα των ενεργειών που διαπράττουμε.

Ως απόδειξη αυτής το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει τα χαμηλότερα ποσοστά καπνιστών που έχει καταγραφεί ποτέ . Μεταξύ των πολλών μελετών που πραγματοποιήθηκαν είναι η διεθνούς φήμης έκθεση της Δημόσιας Αγγλία Υγείας και Royal College of Physicians, τα οποία βρήκαν πως το άτμισμα είναι τουλάχιστον 95% πιο ασφαλές από το κάπνισμα. Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν τους ιθύνοντες να προσφέρουν δωρεάν δείγματα ηλεκτρονικών τσιγάρων για όλους όσους επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα.

Το εντελώς αντίθετο.

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι περισσότερο προκατειλημμένοι ακόμη και από την ελλάδα στο ζήτημα αυτό, οπότε μη σας προξενεί εντύπωση αν ποτέ ακούσετε μία ιστορία να εκδιώκονται vapers σαν να είναι εγκληματίες.

Δυστυχώς οι αντιθέσεις σε μεγάλο βαθμό επιβαρύνουν κυρίως τον χρήστη και μετέπειτα της εταιρείας που πωλούν τα προϊόντα. Στην Αγγλία τα θεωρούν αποδεδειγμένα βοηθήματα διακοπής του καπνίσματος και αντίθετα στις ΗΠΑ απο τις τόσο υπερβολικές ρυθμίσεις οι συσκευές και τα υγρά αναπλήρωσης μόνο προσιτά δεν είναι για το ευρύ κοινό που επιθυμούν να σταματήσουν την θανατηφόρα συνήθειά,  ως εκ τούτου, χάνεται η ευκαιρία να σωθούν πολλές πολύτιμες ζωές.