Η ΕΕ και η ΗΠΑ παρέχουν ένα κραυγαλέο παράδειγμα

Η ΕΕ και η ΗΠΑ παρέχουν ένα κραυγαλέο παράδειγμα

Η ΕΕ και η ΗΠΑ παρέχουν ένα κραυγαλέο παράδειγμα του πώς οι διαφορετικές ρυθμίσεις στο ecig μπορεί να είναι μεταξύ τους αντίθετες και συνάμα δίχως κανένα ειρμό σκέψεων να ακολουθεί τη λογική τους.

Οι Ηνωμένες πολιτείες αμερικής η αλήθεια είναι πως έχουν ένα στρατηγικό σχέδιο το οποίο θα κατακεραυνώνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, για να μην πω τουλάχιστον ότι θα το εξοντώσουν. Ένα φαινόμενο που συναντά συνεχώς κολλήματα, πάει να πει πως είναι από τη φύση του ανορθόδοξο, τώρα εάν προσπαθούν να μας παρουσιάζουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τα αποδεχτούμε χωρίς κανένα δισταγμό τότε μάλλον το θέλει ο οργανισμός μας.

Από την άλλη η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει το χαβά της, με αλλοπρόσαλλες κινήσεις που προσδίδουν την εμπάθειά τους απέναντι στο άτμισμα, ευτυχώς δεν συμμερίζονται όλες οι χώρες την άποψή της, διαφορετικά είναι να πάμε σε ένα γκρεμό και να φουντάρουμε κάτω με ελεύθερη πτώση και όποιον πάρει ο χάρος.

Η τελική αίσθηση που μου δίνουν και οι δύο είναι, ότι συνεπώς επιδιώκουν να βρουν μεταξύ τους μία κοινή γραμμή με συμπαραστάτη τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, ο τελευταίος φαντάζει να είναι ο δήμιος του τομέα μας, ο αδίστακτος που κρατάει το μπαλτά για να μας κόψει το κεφάλι, ο μόνος που μπορεί να επιβεβαιώσει αν έχουν αγνές προθέσεις η κάτι σκοτεινό κρύβεται πίσω από όλα τα γεγονότα είναι ο χρόνος.