Η δημοτικότητα των subohm kits πολλαπλασιάζει τις πωλήσεις

Η δημοτικότητα των subohm kits πολλαπλασιάζει τις πωλήσεις

Η δημοτικότητα των subohm kits πολλαπλασιάζει τις πωλήσεις υγρών αναπλήρωσης σε χαμηλή ποσόστωση νικοτίνης, για να μην επιβαρύνουν τον περαιτέρω τον οργανισμό οργανισμό.

Με αντιστάσεις της τάξεως 1 Ω, οι vapers αποκτούν καλύτερα προσαρμοσμένες πνευμονικές τζούρες. Για να επιτευχθεί ακόμη περισσότερο παραγόμενη ποσότητα ατμού συνήθως χρησιμοποιείται διπλά ή τριπλά coils τριπλό  και πιο ισχυρές συσκευές έως και 200 W εγώ τα ονομάζω χαριτολογώντας φονιάδες.  Τα σύννεφα blowed από vapers είναι αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν vape κόλπα, δαχτυλίδια, δίνες κτλ. Μη μου πείτε πως δεν έχετε δοκιμάσει να κάνετε αυτά τα τσαλιμάκια έστω και κρυφά στο δωμάτιό σας, γιατί δεν θα σας πιστέψω. Α ρε παγκοσμιοποίηση που μας δέρνει, με νεοφιλελεύθερες συμπεριφορές προσπαθούμε να μιμηθούμε τα αμερικανάκια.

Παλαιότερα αυτή η διαδικασία θεωρούνταν περιθωριακή και την αντάμωνες στα υπόγεια διαμερίσματα ενός αλητάμπουρα,πλέον αυτά τα ατμιστικά κολπάκια έρχονται τώρα στο φως της ημέρας και οι trickers απολαμβάνουν την δημοφιλία και γίνονται στόχαστρο των  κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ή κατά τη διάρκεια ατμιστικών εκδηλώσεων. Η πειθαρχία τους πάλλεται μεταξύ δύο οδών, του αθλητισμού και της τέχνης. Οι trickers σπονσοράροντε από μάρκες e-liquids και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς. Οι κυνηγοί σύννεφων ατμού θεωρούνται πως κάνουν τέχνη με τα μεγάλα σύννεφα, είναι επίσης το αντικείμενο των διαγωνισμών.

Επιβάλλεται χαμηλή περιεκτικότητα.

Σε αντίθεση με την πιο παραδοσιακή στόμα-με-Lung (MTL) vaping στυλ, ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα της αυξανόμενης δημοτικότητας των πνευμονικών εισπνοών είναι η μείωση δύναμης της νικοτίνης των υγρών που χρησιμοποιούνται για κόλπα. Οι πωλητές παρατηρούν ότι οι πελάτες που επενδύουν σε mods subohm αγοράζουν επίσης χυμούς αδύναμα σε νικοτίνη.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο στην ευρώπη είναι 20 mg /ml  και στις ΗΠΑ 36mg /ml και γενικά χρησιμοποιούνται από τους αρχάριους, η μέση δύναμη νικοτίνης μειώνεται περίπου στα 9 ή 7mg / ml για τους έμπειρους vapers με mods τρίτης γενιάς. Για trickers, δεν είναι ασυνήθιστο να δει κάποιος δυνάμεις νικοτίνης που χρησιμοποιούνται τόσο χαμηλά, κάτω από 3 mg / ml  μέχρι και μηδέν.

Επιτηδευμένα επικίνδυνο.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι  ορισμένες κακές μάρκες που ειδικεύονται σε αυτούς τους τύπους υγρών αναπλήρωσης μειώνουν την περιεκτικότητας νικοτίνης η οποία είναι προτεινόμενη χαμηλά με τη βοήθεια επαχθών διαδικασιών και αμφιβόλου ποιότητας γεύσεων που επιβαρύνουν απίστευτα την υγεία του χρήστη.