GP Dripper από Vapourart σκανδαλιάρης με χαμηλό

GP Dripper από Vapourart

GP Dripper από Vapourart σκανδαλιάρης με χαμηλό προφίλ, θέλει να εξουσιάσει επειδή πιστεύει πως του αξίζει μία θέση στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο rebuildable atomizer έχει τελειοποιηθεί στα πρότυπα των κοινοτικών οδηγιών της ευρωπαϊκής ένωσης, παίρνοντας την πολυπόθητη πιστοποίηση, είναι κατασκευασμένο από 316 ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε πέντε διαφορετικά φινιρίσματα, ενώ στο πλαϊνό μέρος φέρει χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας.

Λειτουργικότητα.

Ένα αξιοσημείωτο γεγονός πρέπει να αναφέρω, είναι ότι το deck έχει υποστεί περαιτέρω ηλεκτροχημική επεξεργασία για εξαιρετική στίλβωση, πράγμα που σημαίνει πως αυξάνονται κατακόρυφα οι αντοχές του στην κακομεταχείριση και στην υψηλή ισχύ, δίνοντας μία ανθεκτικότητα στη διάβρωση.

Η βάση διαθέτει επίσης το λογότυπο GP χαραγμένο, καθώς και ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, ο 510 σύνδεσμος είναι απόλυτα προσαρμόσιμος με όλα  τα mods, ένα έξτρα pin τροφοδοσίας περιλαμβάνεται στο κουτί για squonking. Τα Viton O-Ring που φοράει θεωρούνται απ’ τα καλύτερα στο είδος του, παρέχοντας μία υπερπλήρη στεγανότητα και  τακτοποίηση ανάμεσα στα εξαρτήματα. Έχει PEEK μονωτήρες βοηθώντας στην απαγωγή θερμότητας, συν κάποια εφεδρικά που περιλαμβάνεται στο κιτ των ανταλλακτικών.

GP Dripper από Vapourart κίτρινο χρώμα

Έχετε την ευχέρεια να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές καπάκια που τοποθετούνται στην κορυφή του ατμοποητή, το καθένα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο με το Heron logo χαραγμένο στο πλάι.  Το επιστόμιο είναι σταθερό και αρκετά μεγάλου διαμετρήματος, ωστόσο, μπορείτε να βάλετε ένα οποιοδήποτε άλλο 510, δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με 22 χιλιοστά διάμετρο πλάτους και ύψος 32 χιλιοστά, θεωρώ ότι έχει καταστεί απόλυτα εργονομικό και εύχρηστο ακόμη και για τα πιο παράξενα γούστα. Δεν έχει καθόλου αιχμηρές ακμές ή γρέζια που ίσως να σας προκαλέσουν τραυματισμό στα χέρια, όλα κύλησαν ομαλά κατά την χρήση. Εμένα προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερο βάρος στις λεπτομέρειες με απίστευτη σχολαστικότητα, προσπαθώντας να φτιάξει το τέλειο δημιούργημα,

GP Dripper από Vapourart deck

 

Deck.

Το κατάστρωμα είναι ικανό να φιλοξενήσει μόνη η διπλή αντίσταση ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε ατμιστή. Έχει δύο εξαγωνικές βίδες που αφαιρούνται με τη βοήθεια ενός κλειδιού allen, συγκρατώντας τα σύρματα με εξαιρετική ικανότητα χωρίς να τα κόβει κατά την σύσφιξη. Υπάρχει άφθονος χώρος στο deck χωρώντας και τα πιο τεράστια coils, όπως για παράδειγμα τα 3 / 3,5 χιλιοστών εσωτερικής διάμετρο. Η δεξαμενή έχει βάθος περίπου 6 χιλιοστά.

Ροή αέρα.

Στην άνω ενότητα βρίσκονται τρεις μεγάλες οπές  4x3mm και 2 στο εσωτερικό μέρος πάνω στο ντεκ. Ο αέρας αντλείται από το πλάι και κατευθύνεται προς τα κάτω καλύπτοντας ομοιόμορφα τα coils. Η ρύθμιση ροής του αέρα είναι πολύ απλή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιστρέψετε το καπάκι, ανοίγοντας ή κλείνοντας σύμφωνα με αυτό που επιθυμείτε. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος των θυρίδων ροής του αέρα, είναι ικανό να παράγει πολλή ατμό. Κάποια στιγμή που δοκίμασα να ανεβάσω τα βατ για να παρατηρήσω την ποσότητα ατμού που μπορεί να προσφέρει διαπίστωσα πως ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

GP Dripper από Vapourart καπάκια

 

Τελικό συμπέρασμα.

Αρχικά πριν το βάλω σε λειτουργία είχα την υποψία πως οι επιδόσεις του θα κυμαινόταν κάπου μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έπειτα από μία σκληρή κακομεταχείριση που το υπέβαλα για να διαπιστώσω μέχρι που μπορεί να φτάσει, κατέληξα να είμαι κατενθουσιασμένος, διότι για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Πρέπει να τονίσω πως η κατασκευάστρια εταιρεία έκανε σπουδαία δουλειά χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά,  θέλοντας να απογειώσει τα τα υψηλά στάνταρ που είχε βάλει στόχο, και από ότι φαίνεται τα κατάφερε. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 8.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Διάμετρος: 22 χιλιοστά
  • Ύψος: 32 χιλιοστά
  • Συμβατό για χρήση μονών ή διπλών αντιστάσεων
  • PEEK μονωτήρες
  • Viton O-rings
  • Μειωτήρας ροής του αέρα
  • Εξαγωνικό κλειδί για τις βίδες που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ