Gemini RTA Tank από Vaporesso δικαιωματικά

Gemini RTA Tank από Vaporesso

Gemini RTA Tank από Vaporesso δικαιωματικά θα μπορούσε να κατέχει τον τίτλο σαν ο πιο ευάερος, χωρίς να υπερβάλλουμε ούτε στο ελάχιστο.

Ειλικρινά μπορώ να πω ότι οι δυνατότητες αυτού του επισκευάσιμου ατμοποιητή κραυγάζουν επειδή κυριολεκτικά είναι άριστης ποιότητας, έχει διάμετρο 22 χιλιοστά και είναι αρκετά ψηλός με ένα εκπληκτικό αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Λειτουργικότητα.

Είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτοντας αυτονομία σε υγρά αναπλήρωσης 3,5 ml, είναι συμπαγές και συνάμα ανθεκτικό, η συσκευασία περιλαμβάνει γυαλί αντικατάστασης της δεξαμενής σε περίπτωση δυσάρεστου ατυχήματος. Το Gemini έρχεται εξοπλισμένο με ένα μεγάλης οπής επιστόμιο Delrin, αλλά το πλαίσιο περιλαμβάνει επίσης και ένα τυπικό 510 drip tip μαζί με έναν προσαρμογέα ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι από τη δική σας συλλογή.

Gemini RTA Tank από Vaporesso διαθέσιμα χρώματα

Ροή αέρα.

Εκτός από τις τέσσερις οριζόντιες σχισμές στυλ Cyclops  που βρίσκονται στη βάση οι οποίες είναι διπλές σε κάθε πλευρά, υπάρχουν άλλες τόσες στο εσωτερικό της θαλάμης και επίσης 4 στο επάνω τμήμα, δηλαδή η εργονομική δομή του γίνεται πλήρως κατευθυνόμενη αν το θελήσει ο χρήστης. Επιπλέον, το κέντρο του καταστρώματος έχει οπές που σημαίνει ότι η ροή του αέρα χτυπά τις αντιστάσεις απευθείας από πίσω.

Gemini RTA Tank από Vaporesso εξαρτήματα

Να είστε βέβαιοι, ότι αν θέλετε πολλή ροή αέρα η αφθονία του ελέγχου αυτού του RTA θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Οφείλω να σας προειδοποιήσω πως ο συγκεκριμένος atomizer είναι καθαρά για πνευμονικές εισπνοές και δεν θα ταιριάζει σε αυτούς που προτιμούν τις τσιγαρίσιες τζούρες. Θα μπορούσατε να ελαχιστοποιήσετε την τεράστια ροή αέρα αν κλείνετε τις υποδοχές, αφήνοντας ένα ελάχιστο σημείο ανοιχτό, αλλά υποψιάζομαι ότι θα εξακολουθεί να είναι πολύ αεράτος και πάλι. Φυσικά, αν έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε σε ένα κατάστημα τις δυνατότητές του, τότε πιθανόν να καλύψει όλες τις απορίες, για το αν ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Ευκολία στη χρήση.

Η αποσυναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων διενεργείται με απίστευτη άνεση. Στο κατάστρωμα έχει άπλετο χώρο και οι τρύπες είναι 2 χιλιοστά σε διάμετρο, η οποίες είναι περισσότερο από επαρκής για την πλειοψηφία των κλασσικών αντιστάσεων.  Χρησιμοποιήστε τα δύο προκατασκευασμένα Clapton coil που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, τα οποία μου έδωσαν το συνολικό αριθμό των 0.5ohm. Οι βίδες είναι εξαιρετικές και προσαρμόζονται εύκολα κάνοντας μια πολύ ασφαλή εφαρμογή και δεν κόβουν το σύρμα κατά τη σύσφιξη.

Gemini RTA Tank από Vaporesso περεχόμενα συσκευασίας

Ύγρανση επιτυγχάνεται ομοιόμορφα και στο ίδιο επίπεδο επάνω στις αντιστάσεις.  Υπάρχει επίσης ένας μεταλλικός δακτύλιο στο κατάστρωμα ο οποίος παρέχει την κατάλληλη ύγρανση στο deck. Φροντίστε να μη διοχετεύεται με περαιτέρω ύγρανση το εσωτερικό εφόσον είναι υπερπλήρης, γιατί θα διακινδυνεύσετε να πλημμυρίσετε τον θάλαμο, καταλήγοντας να βρίσκεστε σε μία μεγαλοπρεπέστατη διαρροή.

Γέμιση είναι επίσης απλή, αλλά το καπάκι είναι λίγο σκληρό και η περιστροφή θα σας δυσκολέψει. Το μόνο μικρό μειονέκτημα εντοπίζεται στο σημείο του συμπληρώματος με υγρό αναπλήρωσης, αν κατά λάθος σε ξεχάσετε την ροή αέρα ανοιχτή και γίνεται χάλια με τις διαρροές, οπότε βεβαιωθείτε σύνολο των κινήσεων πριν προβείτε σε κάθε βήμα, για να μην έχετε απροσδόκητες δυσλειτουργίες. Τα ακροφύσια των μπουκαλιών ή τα σταγονόμετρα χωράνε με άνεση στις οπές για συμπλήρωση.

Τελικό συμπέρασμα.

Έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι όταν αγοράζετε ένα ατμιστικό προϊόν να το βλέπετε σαν επένδυση και όχι απλά σαν μία επιπόλαιη κίνηση πεταμένων χρημάτων, διότι διαφορετικά θα επιβραβεύονται οι κακοί κατασκευαστές, στην παρούσα περίπτωση ομολογώ πως έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος και θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα στους φίλους αναγνώστες μας, όσοι με διαβάζετε τα άρθρα μου, γνωρίζετε ότι πολύ δύσκολα συστήνω κάποιο αντικείμενο αν δεν περάσει τα τεστ των δύσκολων δοκιμασιών που το  υποβάλλω. Με άριστα το 10 βαθμολογία 8,5.

Χαρακτηριστικά.

 • Μάρκα: Vaporesso
 • Μοντέλο: Gemini RTA 
 • 3.5ml Χωρητικότητα.
 • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο, ασημένιο
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο χάλυβα
 • Υλικό δεξαμενής: Γυαλί Pyrex
 • Χωρητικότητα δεξαμενής: 3.0ml
 • Σπείρωμα υποδοχής: 510
 • Συνολική διάμετρος: 22mm
 • Επιστόμιο Delrin ευρείας οπής
 • Ρυθμιζόμενη άνω ροής αέρα
 • Ρυθμιζόμενη κάτω ροής αέρα
 • Βάρος προϊόντος: 0.115 kg
 • Βάρος πακέτου: 0.159 kg