Εν τω μεταξύ χωλαίνουν στην Πενσυλβάνια διότι βρίσκονται

Εν τω μεταξύ χωλαίνουν στην Πενσυλβάνια διότι βρίσκονται

Εν τω μεταξύ χωλαίνουν στην Πενσυλβάνια διότι βρίσκονται αντιμέτωποι με μία παρόμοια πρόκληση με εκείνη της Καλιφόρνιας και γνωρίζουν εκ των προτέρων την πιθανή έκβαση που μπορεί να λάβουν τα γεγονότα.

Ένας νέος φόρος 40% επί της τιμής χονδρικής πώλησης των vaping προϊόντων εισήχθη αυτό το μήνα. Ο φόρος αυτός έφερε μαζί του σοβαρές επιπτώσεις και ορισμένα πειθαρχικά μέτρα, όπως βαριά πρόστιμα ή ακόμη και φυλάκιση και θα τα υποστούν όσοι δεν συμβαδίζουν με το νόμο, βέβαια δεν τη γλιτώνουν κι αυτοί που εισάγουν προϊόντα ατμίσματος έξω από την πολιτεία.

Ωστόσο, στης 26η Σεπτεμβρίου περίπου 250-450 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα σκαλιά του Καπιτωλίου στο Harrisburg, γεγονός που υποδηλώνει το συμβιβασμό ψήφισης του νομοσχεδίου( HB 2342 ), ένα νομοσχέδιο που προέβαλε η Δημοκρατική Jeff Wheeland, το οποίο θα αντικαταστήσει το 40 τοις εκατό του φόρου, με πέντε σεντ ανά χιλιοστόλιτρο των υγρών αναπλήρωσης. Η επιτροπή οικονομικών της Βουλής πέρασε το νομοσχέδιο της Wheeland αδιαμαρτύρητα, κρίνοντας πως αυτή η σκέψη έχει μία συνοχή. Ως εκ τούτου ουτός ο αναθεωρημένος φόρος που θα τεθεί στην Πενσυλβάνια, πιστεύουν οι ειδικοί πως θα υιοθετηθεί σύντομα από την Λουιζιάνα και τη Βόρεια Καρολίνα.