Ειρηνική διαδήλωση σκοπεύουν να κάνουν

Ειρηνική διαδήλωση σκοπεύουν να κάνουν

Ειρηνική διαδήλωση σκοπεύουν να κάνουν στις Ηνωμένες πολιτείες αμερικής χωρίς όμως να έχει οριστεί μία συγκεκριμένη ημερομηνία στην οποία θα διεξαχθεί αυτός ο σκοπός από τους ατμιστές.

Για ποιον λόγο;

Ορισμένοι υποστηρικτές του ατμίσματος έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο πώς μια ειρηνική διαδήλωση θα επιτρέψει οι φωνές των vapers να ακουστούν.Ο πρωτεργάτης αυτής της ιδέας είναι Marcy Coyne η οποία είναι κάτοικος Ohio και ουσιαστικά θα διοργανώσει την εκδήλωση αν δεν πάει κάτι στραβά.

Επιπλέον επιθυμία της είναι να διοργανωθεί και στην Ευρώπη ένα παρόμοιο event, με προοπτική να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση, Θέλοντας το συγκεκριμένο γεγονός να μοιράσει ισχυρά μηνύματα προς τους κατακριτές του vaping, και ένα ακόμη καλύτερο επιχείρημα είναι να εδραιώσει τους δεσμούς μεταξύ ανθρώπων που έχουν στραφεί προς τη μείωση των επιβλαβών συνεπειών του καπνού και αισθάνονται ανησυχία για τις απειλές κατά του ατμίσματος που αντιμετωπίζει σήμερα.

Όταν η συγκεκριμένη κυρία επιδίωξε να υλοποιήσει αυτή την πρόθεση, δημοσιοποιώντας το μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα facebook, twitter, έλαβε μία πλειάδα μηνυμάτων απ΄την ατμιστική κοινότητα, ήταν περίπου 50/50  υπέρ και κατά, δηλαδή ανάμεικτα συναισθήματα από συνανθρώπους ίδιας ιδεολογίας αλλά διαφορετικών πεποιθήσεων, οι μισοί την κατέκριναν και άλλοι  μισοί επικρότησαν με ενθουσιασμό τούτη την απόφαση.

Όμως σε γενικές γραμμές κανείς θα περίμενε, ότι τουλάχιστον οι χρήστες της αγαπημένης μας συνήθειας να ανυπομονούν να συμβεί, ούτως ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν και οι ίδιοι, ακόμα και αν διαφωνούν ορισμένοι, όμως ο κόσμος ουσιαστικά έδειξε πως είναι διχασμένος.

Κόσμια συμπεριφορά.

Όποια κι αν είναι η κατάληξη, οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν την απόφασή της απέναντι πλευράς δίχως να υπονομεύουν την κατάσταση υπόγεια ή φανερά με δόλιες προθέσεις, μερικοί έσπευσαν να επισημάνουν πως δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε μορφής ανωριμότητα ή ασεβείς τρόπους.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η διοργάνωση τέτοιων γεγονότων απαιτεί ειδική άδεια από τις κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών και οι ημερομηνίες οι οποίες θα οριστούν να έχουν κλειστεί τουλάχιστον ένα μήνα πρωτύτερα για λόγους ασφαλείας ή νομιμότητας.