eGo AIO από Joyetech μία απλή κατασκευή

eGo AIO από Joyetech

eGo AIO από Joyetech μία απλή κατασκευή που προορίζεται κυρίως για ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν τη μετάβαση από το κάπνισμα στο vape, βρισκόμενοι κυρίως στο στάδιο δοκιμής ή αναγνώριση του αντικειμένου δίχως να σπαταλήσουν μεγάλο όγκο χρημάτων, έως ότου κατασταλάξουν σε μία γνώμη.

Λειτουργικότητα.

Το Joyetech eGO AIO είναι ένα διακριτικά διαμορφωμένο προϊόν που χαρακτηρίζεται από  απλή λιτότητα δίχως εντυπωσιασμούς. Έχει ένα πραγματικό φουτουριστικό στυλ και διατίθεται σε δύο είδη χρωμάτων μαύρο ή ασημί, το πλήκτρο πυροδότησης είναι άνετο και ανταποκρίνεται τάχιστα, δυστυχώς όμως έχει ένα πολύ μικρό κουδούνισμα.

eGo AIO από Joyetech διαθέσιμα χρώματα

Το φωτάκι της συσκευής ανάβεις διαρκώς κατά τη στιγμή του ατμίσματος, από την θετική πλευρά των πραγμάτων αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε το επίπεδο χυμού στη δεξαμενή, αν είστε επιρρεπείς στο νυχτερινό vaping ίσως να σας ενοχλήσει λίγο, αλλά υπάρχει η εναλλακτική λύση της απενεργοποίησης.

eGo AIO από Joyetech εξαρτήματα

Drip tip (επιστόμιο).

Έρχεται με δύο drip tips, 1 Delrin και 1 πυρέξ. Εάν επιθυμείτε μία σοβαρή γεύση, τότε σίγουρα χρησιμοποιήστε το πυρέξ, αν και τείνει να οδηγείται σε συσσώρευση υπολειμμάτων του υδρατμού από το άτμισμα οπότε φροντίστε να το καθαρίζετε συχνά ή να το πλένετε. Μπορείτε επίσης να το αντικαταστήσετε με ένα επιστόμιο της επιλογής σας, αυτά που δοκίμασα τοποθετήθηκαν επάνω του χωρίς προβλήματα.

eGo AIO από Joyetech συσκευασία

Θαλάμη.

Η δεξαμενή συγκρατεί 2ml χυμού και είναι ενσωματωμένη στην ίδια τη συσκευή. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος, διότι δυσκολεύει τα πράγματα στον καθαρισμό. Η Joyetech ισχυρίζεται ότι η δεξαμενή είναι εντελώς στεγαν, ήταν κάτι που επαλήθευσα άμεσα δίχως να συναντήσω καμία διαρροή κατά τη χρήση αυτής της συσκευής. Το ανώτερο τμήμα του άνω καλύμματος σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη ροή αέρα, βέβαια αξίζει να σημειώσω πως σε καμία περίπτωση δεν δίνει μεγάλη ποσότητα ατμού σε αντιστοιχία με προσαρμοσμένα μοντάκια και επισκευάσιμους ατμοποιητές.

Μπαταρία.

Η εσωτερική μπαταρία έχει χωρητικότητα 1500mAh η οποία ενδείκνυται για μια μικρή συνεχόμενη χρήση της τάξεως των 2 ωρών περίπου, υπάρχουν και χειρότερα. Για να είμαστε δίκαιοι, είναι χιλιόμετρα καλύτερο από τις  περιορισμένες ικανότητες από εκείνων που προϋπήρχαν στις αρχές του 2010. Η θύρα USB Micro βρίσκεται στο πίσω μέρος του σωλήνα ακριβώς κάτω από το παράθυρο της δεξαμενής. Υπάρχει μία και μοναδική οπή αέρα στη βάση της συσκευής για την παροχή εξαερισμού της μπαταρίας.

Ευκολία στη χρήση.

Το συμπεριλαμβανόμενο εγχειρίδιο είναι πραγματικότητα αρκετά καλό, εξηγούνται όλα με σαφήνεια, μαζί με διαγράμματα. Το μόνο που απαιτεί είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το διαβάσετε, ούτως ώστε να μη συναντήσετε κάποιο πρόβλημα στην πορεία. Το φως μπορεί να ρυθμιστεί σε μια επιλογή από διάφορα χρώματα, ανάλογα με τη διάθεσή σας ή ευτυχώς να το κλείσετε εντελώς αν αυτό σας προκαλεί δυσφορία ή αμηχανία και ταυτόχρονα θα εξοικονομήσετε κάποια ελάχιστη διάρκεια της μπαταρίας.

Όταν συμπληρώνετε υγρό αναπλήρωσης στη θαλάμη φροντίστε να ακολουθείτε πιστά την οδηγία σήμανσης χωρίς να ξεπερνάτε το όριο, προσέξτε μην το παραγεμίζετε διαφορετικά θα πλημμυρίσει και θα φταίτε αποκλειστικά εσείς.

Συμπέρασμα.

Από τις άπειρες συσκευές που είχα στη διάθεση μου για να κάνω κριτική αυτήν θα την ταξινομούσα χωρίς αμφιβολία στις χειρότερες, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, στην περίπλοκη κατηγορία των eGo θα το έβαζα αντικειμενικά κάπου στη μέση. Όσοι δεν γνωρίζουν περί ατμίσματος και είναι καπνιστές είναι μία καλή ευκαιρία να το δοκιμάσουν, με την προοπτική βέβαια ότι θα μεταβούν σε κάτι καλύτερο μετά από λίγο καιρό, όμως εάν δεν θέλετε να κάνετε άσκοπα έξοδα αποφύγετε αυτήν την επιλογή και αγοράστε μία και καλή κάτι δυνατό που θα υποστηρίξει τις απαιτητικές ανάγκες σας και θα σας συντροφεύει τουλάχιστον για δύο χρόνια αν το συντηρείτε.

Σε καμία περίπτωση δεν θα το πρότεινα σε κανέναν, γιατί θεωρώ πως είναι πεταμένα χρήματα και αν αναλογιστούμε πως βγαίνουν σήμερα τα λεφτά, τότε θα με δικαιολογήσετε γιατί το αναφέρω, μακριά από σκουπίδια, ορισμένοι χρησιμοποιούν κάποιες δυνατές συσκευές και δεν μένουν ικανοποιημένοι, φανταστείτε με τούτο τι γίνεται. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 2.

Χαρακτηριστικά.

  • Διάμετρος: 19 χιλιοστά.
  • Μήκος: 118 χιλιοστά.
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 2 ml.
  • 1500mAh χωρητικότητα μπαταρίας.
  • Αντίσταση: 0.6ohm (15 – 28W).
  • Διατίθεται στα εξής χρώματα: Μαύρο, Μαύρο / Γκρι, Μαύρο / Λευκό, Κόκκινο / Λευκό, Ασημί.
  • Micro USB θύρα φόρτισης.
  • Καπάκι ασφαλείας για τα παιδιά.
  • Στεγανή δεξαμενή.