Drifter RDA από Hobo οι εξαιρετικές περγαμηνές

Drifter RDA από Hobo

Drifter RDA από Hobo οι εξαιρετικές περγαμηνές τον καθορίζουν ανταγωνιστικό, σαν ένα μοναχικό ταξιδιώτη διαβαίνοντας το δρόμο προς την ελευθερία.

Λειτουργικότητα του Drifter RDA από Hobo .

Ο παρών επισκευάσιμος ατμοποιητής είναι χαμηλό σε ύψος, μόλις 21 χιλιοστά από τη βάση προς την κορυφή με διάμετρο 22 χιλιοστά, ο Hobo Drifter έχει σπορ κομψή και διακριτική εμφάνιση, χωρίς εμφανή λογότυπα  επάνω στο καπάκι. Είναι κατασκευασμένο από 316 ανοξείδωτο ατσάλι, το βάθος της δεξαμενής είναι 7 χιλιοστά και υπάρχουν τρία πτερύγια στο καπάκι για να βοηθήσουν την απαγωγή θερμότητας να διαφύγει ανενόχλητα. Το επιστόμιο  έχει 7 χιλιοστά διάμετρο και είναι τύπου 510, έτσι ώστε να μπορείτε να το ανταλλάξετε με ένα διαφορετικό.

Στη βάση θα δείτε χαραγμένο το σήμα Hobo Customs Drifter, μαζί με τον ατομικό μοναδικό αριθμό, οποίος βοηθάει τον χρήστη στην αναγνώριση, αποφεύγοντας τις απομιμήσεις. Ο ρυθμιζόμενος 510 πόλος είναι κατασκευασμένος από χαλκό για να μεγιστοποιήσετε την αγωγιμότητα, σας δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξετε ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hobo Drifter με ένα squonker.

Η συνολική ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική, καταστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό και συμπαγές, αντέχοντας την κακομεταχείριση και τη φθορά του χρόνου. Η κατεργασία που έχει υποστεί, δίνειένα σωστό αποτέλεσμα, χωρίς αιχμηρές ακμές ή γρέζια, ακόμη και με μία έντονη παρατήρηση θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν ατέλειες στο εξωτερικό περίβλημα. Είναι καλοφτιαγμένο και όλα τα κομμάτια των εξαρτημάτων εφαρμόζουν μεταξύ τους απροβλημάτιστα.

Ροή αέρα.

Στην επάνω ενότητα υπάρχουν τρεις μεγάλες σχισμές κομμένες σε φέτες, απέχοντας το καθένα  από το άλλο 2 χιλιοστά, ενώ ο έξυπνος 3D  μηχανισμός του air flow control σας επιτρέπει να ευθυγραμμίσεται τα δύο σε συνάρτηση με το κατάστρωμα (deck) χρησιμοποιώντας μόνη η διπλή αντίσταση, έπειτα η ροή του αέρα θα αντληθεί μέσα από τις αυλακώσεις, για να εισέλθει ομοιόμορφα προς τα coils. Η ρύθμιση ροής του αέρα επιτυγχάνεται μέσω της περιστροφής του καπακιού και μόλις τεθεί σε εφαρμογή η ρύθμιση θα παραμείνει εκεί που είναι. Η εύλογες μεγάλες σχισμές ροής αέρα προσφέρουν απίστευτη εμπειρία στις πνευμονικές εισπνοές, γίνεται ευάερο όταν είναι πλήρως ανοικτή, με πυκνά σύννεφα ατμού, όταν όμως το στρίψετε δεξιά θα περιορίσει αυτόματα τον αέρα, όμως ακόμη και με μία αντίσταση η πλούσια παραγωγή είναι πασιφανής.

Επιδόσεις.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πώς βίωσα μία από τις ομαλότερες γεύσεις που συνάντησα μέσα από εκατοντάδες atomizers, στα πλαίσια δοκιμής εν σύγκριση με άλλους η διαφορά ήταν προφανής, παρέχοντας την ελάχιστη αλλοίωση σε υψηλά βατ και μηδαμινή σε κανονικούς ρυθμούς. H ύπαρξη του προορίζεται περισσότερο στους κυνηγούς γεύσης, όμως δεν μπορείς να αποκλείσεις το γεγονός πως αποσκοπεί στην πλούσια παραγωγή ατμού η οποία είναι εμφανέστατη.

Τελικό συμπέρασμα.

Η αποδοτικότητα του, μου κέντρισε το ενδιαφέρον, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πιάνει την τελειότητα, όμως προηγείται στα σημεία από τους αντιπάλους του, ένα αξιοσημείωτο γεγονός που οφείλετε να προσέχετε πριν την αγορά του Hobo Drifter είναι να μη σας πλασάρουν τα καταστήματα κάποιο κλώνο, διαπίστωσα πως οι απομιμήσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι περισσότερες από τα γνήσια και για αυτό ευθύνονται όπως πάντα οι Κινέζοι, έχουν δημιουργήσει τόσο πιστά αντίγραφα που εύκολα θα σας παραπλανήσουν και δύσκολα θα ξεχωρίσετε το αυθεντικό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Διάμετρος: 22 χιλιοστά
 • Ύψος 21 χιλιοστά από τη βάση έως την κορυφή
 • 7 χιλιοστά βάθος δεξαμενής για υγρά αναπλήρωσης
 • 6 x 2 χιλιοστά υποδοχές ροή αέρα
 • Μονή ή διπλή επιλογή χρήσης αντιστάσεων
 • Υλικό κατασκευής: 316 ανοξείδωτο ατσάλι
 • Μονωτήρες PEEK
 • 510 σύνδεσμος
 • Χάλκινο pin για εξαιρετική αγωγιμότητα
 • Tο καπάκι είναι σχεδιασμένο για να μειώσει το spitback
 • Παρέχει έντονη γεύση
 • Μοναδικός 3D μηχανισμός ροή αέρα